bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canlar cok agir grip oldum bugun doktora gidecem insallah ikizlerimide gorrum rabbim saglikla gonlumdekini doktora soyletmeyi nasip etsin insallah... amin
Geçmiş olsun canım, inşallah görürsün ve rabbim gönlündekini nasip eder
Bizde yarın gideceğiz bakalım hadi hayırlısı

Kızlar sürekli kilo alıyorum, her Dr a gidişte 1 kilo. Zaten balık etliydim. Hamileliğin başından beri 6 kilo aldım, hiç bulantı yasamadım, bir de üstüne ilk 3 ay hiç hareket etmeyince geldi kilolar.

Sizde durumlar nedir? Üzgünüm bu yüzden

Kızlar acil yardım bekliyorum bebeğim bi türlü dönmüyo hiçbi şey ölçemediler öğleden sonra tekrar bakcaklar 12+5 te 2 mm ense kalınlığı dedi ama tahmini kesin değil risk sınırının altında dedi fazla mı bu kalınlık 1 mm olması gerekmez mi

Canlar cok agir grip oldum bugun doktora gidecem insallah ikizlerimide gorrum rabbim saglikla gonlumdekini doktora soyletmeyi nasip etsin insallah... amin
Çok geçmiş olsun ay ben çok heycanlandım kaç da gideceksin hemen yaz bize çatlarım meraktan mübarek cuma hürmetine kız müjdesiyle gel inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…