bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Amiiinnnnn kuzum. Maşallah sana da boylu poslusun, 4-5 kilo bile alsan çok farkedilmez sanırım

Merhaba canım. Ben de aynı korkuları yaşadım. Üstüne niceleri. Hala da devam ediyor ama biraz daha hafifledi. Allahım yardımcımız olsun yavrularımuzı da bizi de korusun

Canım benim çok çok geçmiş olsun. Hay Allahım, nasıl oldu peki?
Berbattti canim Allah kimseye yasatmasin Ada da kusunca anladikki zehirlendik 2 gun 2 gece kustum ishal Ada Allahtan hafif atlatti o gunden sonra disarda yemek yiyceksek belli seyler yiyorum ton baligiydi tavuktu o tarz seylerden uzak duruyorum 2 serum yiyince toparladim ama tabi 4 kilo da gitmis o sira simdi 2 kilo eksigim var tamamliycaz bakalim sizde dikkat edin nolur disardaki yemeklere

Günaydın canım. Şekersiz kayısı hoşafını biz de içelimmm. Bana da yaptılar hoşaf, içinde sarı kayısı, kuru incir, kara üzüm ve bolca şeker vardı. Göbişim daha bir palazlandı tabi
Lütfen şeker tüketmeyin kuzular.Canan Karatay gibi konuşmak istemem ama gerçek zehir şeker
.... Kuru günkurusu kayisidan yaptım ben sekersiz kayisi hoşafini.Buzdolabında koydum.Sabah aç karna (cok soguk icmeyin bebekte ve sizde haz yapar)veya kahvaltı sonrası icerseniz bagirsaklarinizin nasıl yumusadigini farkedeceksiniz.

Kizzz canim cekti oyle bi anlattin ki

Ayyyy yaaa hiç düşünemedim kuzum, özür dilerim. Söz bak, ayaklanırsam inşallah, kendi ellerimle yapıcam sana, getiricem. Ankara'dasın sen de değil mi? Başka canı isteyen arkadaşlarımız da varsa, evde bir komposto günü yaparım, hepinizi beklerim

Günaydın canım. Şekersiz kayısı hoşafını biz de içelimmm. Bana da yaptılar hoşaf, içinde sarı kayısı, kuru incir, kara üzüm ve bolca şeker vardı. Göbişim daha bir palazlandı tabi
Icine seker katmayin meyvelerin sekeri yeterli olur hamile iken sekere dikkat etmek gerekiyor canlar birde icine 2 adet cubuk tarcin atin super oluyor

Kizlar bugun randevu alabilirsem doktora gtcem ins agrilarim oldugundan beri daha hic gtmedim benim icin dua eder misinz

Dualarım seninle canım, Allah yardımcın olsun, sana da yavruna da sağlık versin. Bugün mübarek gün, dualarımız sana yardım eder, hiç endişelenme. Bebişi göreceksin ne güzel

Yaaa yerim seni dusunmen yeter kuzucummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…