bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım ben 2,5 ay zaten çok yemek yiyemedim.Midemden dolayı.gebelik başından beri 1 kilo aldım ben.

Canım benim 1 in altında çıktı ama doktorumla konuştuk biraz 3 falan çıkarsa risk çok yüksek demişti bana lütfen canını sıkma çok yüksek değil ama belki de ultrason makinası ile alakalı olmuştur tekrar başka bir doktora görün istersen

sanırım 16 haftalık hamilesin genelde bulantısı olanlar kilo veriyor bulantısı olmayanlar alıyor sizde alansınız yaz geliyor sıcakta sanırım pek insan yemek istemez daha sağlıklı şeyler yiyerek doymaya çalın ben öyle yapıyorum sabahları doktorum kesinlikle ekmek yenecek ama tam tahıllı olsun dedi yemekleri ye ama hamur işi yeme ben yemek yaparken az tuz kullanıyorum hatta eşim bile alıştı biraz fazla olunca bu çok tuzlu diyor bende çok zayıf bi insan değilim ama tek şansım yemeklerden tiksindim...

boyum 1.55 kilom 56 hamile kalmadan öncede 56 kiloydum şimdide 56 kiloyum bugün 16+4 teyimm.. fikir olsun birde günde en az 1 litre ama genelde 2 litre su içiyorum... buda çok önemli..

Kızlar ya ben daha yeni kahvaltıya oturdum ama aşırı bulantım var biley yiyemiyorum başım da dönüyor açlıktan çok sinir oldum nerdeyse bir haftadır yumurta yemiyorum diye yumurta yapmıştım ama yiyemedim.. Ağlıcam sinirden birden geldi sabah iyiydim

canım dert etme bence doktor normal dediyse normaldir hareketli olması çok iyi sağlıklı olduğunu gösterir benimde 1,30du sanırım 2,5mu 3müydü neydi sınır bence sıkntı yaratmayın içinizi ferah tutun ben inanıyorum hiç bişey çıkmayacak

Daha üzülmedim canım çünkü doktor tahmini ölçtüm göremiyorum dedi ama insan yinede tedirgin oluyo bakalım yemek ye gel dedi doktor

Canlar cok agir grip oldum bugun doktora gidecem insallah ikizlerimide gorrum rabbim saglikla gonlumdekini doktora soyletmeyi nasip etsin insallah... amin
Gecmis olsun canimmm benim de dun bogazim agriyodu burnum filan akti hapsirdim bahar alerjisi ďe olabilir benimki ihlamur ic canim bol limonlu balli tavuk suyuna corba iç mis gibi

Hareketli değil canım kalp atışı filan iyi şükür ama tembel geçen gittiğimizdede böyleydi hep yatıyo çok zorlayınca dönüyo

Daha üzülmedim canım çünkü doktor tahmini ölçtüm göremiyorum dedi ama insan yinede tedirgin oluyo bakalım yemek ye gel dedi doktor
Peki kan vermişmiydin ikili tarama için onda bir sorun çıkmadıysa sorun yok inşaallah öğleden sonra güzel haberle geleceksin

Kaçıncı haftada 1.30 du canım

Suyu cok bol içiyorum, hamur işi de yemiyorum ama eşim aksam yemekten sonra cipsleri cerezleri getirince, ister istemez yiyorum, engel olamıyorum.
Dondurma yiyorum her gün.
Ekmek tüm gün boyunca 2 ya da 3 dilim, kalın olmayan dilimler.
İnanılmaz hızlı bir kilo alışım var.

Hani desem ki sürekli börekler çörekler, o da yok. Akşam yemeğim fırında büyük bi balık ve salataydı, 1 dilim de ekmek.

Sorunum aksam yemekten sonra yenilenler.... Yoksa gün içinde işyerindeyim, abur cubur yiyebilecek durumum da yok işyerinde.

Bende yumurtadan igrendim yiyemiyorum yaaa

Canım bemim çok üzüldüm, çok zorluk çekmişsin. Rabbim korumuş. Allahım beterinden korusun, şifan kalıcı olsun inşallah. Nasıl buna izin verirler?! Adamlar neyin ne zaman nasıl bozulacağını gayet iyi biliyorlar. Şuna bak, adamların para hırsı minik bir kuzuyu, annesini ve miniminnak bebeğini nasıl büyük bir riske sokmuş, hasta etmiş. Neresi bitanem burası? Şikayet ettiniz mi?

12+1di canım hatta bak ekte resim yükledim sağ alt köşeside yazıyor ölçümü benim doktorum böyle ölçtü
Ben ekran görmedim canım doktorun önünde vardı sadece normal ultrasonda baktıklarından farklı odada baktılar 2 mm banada fazla geldi 3 mm olunca %6 risk oluyomuş galiba inşallah daha normal çıkar

onu işte ben evlendikten sonra yaptım evlenirken 51 kiloydum 2 ay boyunca balayıdır tatil dir bişey olmaz ye akşamları film izlerken cips çikolata ve aklına gelebilecek envayi çeşit abur cubur sadece cips kola değil 2 ayın sonunda tartıda kendimi 56da buldum sonrada veremedim abur cuburla alınan kilolar verilmiyor verilsede çok zor bence sen bu akşamdan itibaren dikkat et ye ama kendine ufak bi tabak hazırla 3 tane birinden 2-3 tane diğerinden koy eşin yesin hepsini hem hevesini de almış olursun. yemedim demezsin... akşamları canın çok abur cubur istediğinde mevsim meyvelerinden ye yada hıyar havuç falan ye nacizane tavsiyem ben öyle yapıyorum... doğumda çok zorlanırsın kilo alırsan benim tek korkum o kilo almakta

Ben ekran görmedim canım doktorun önünde vardı sadece normal ultrasonda baktıklarından farklı odada baktılar 2 mm banada fazla geldi 3 mm olunca %6 risk oluyomuş galiba inşallah daha normal çıkar
canım işte 3mm çıkınsada kesin denmiyor ihtimaller olarak mesela %94 sağlıklı bir bebek yani totale baktığında imkansız dawnsendromlu olması gibi %6 olabilir diyorlar yani imkansız downsendromu olması gibi ama öyle bi korkutuyorlar ki gözümüzü kesin öyleymiş gözü ile bakıyoruz...bence bebiişin çok sağlıklı hiçte birşeyi yok.. içini ferah tut bebeğinide üzme çünkü o hissediyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…