bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet birlikte ayrılırız inşaallah hem burdan haberleşiriz durumu... Ben ilk çocuğumda atanamamıştım ücretli öğretmendim yani bilmiyorum Nasıl olur Nasıl biter
İnşallah o günleri görelim birlikte ayrılırız
Bide diğer öğretmen annişler içinde soruyorum bunu isim düşünürken öğrenciler aklınıza geliyor mu ? Ben bazı isi şeyi sırf o isimde sevmediğim bi öğrenci var diye elesim mesela

Çok şükür Allah oğlunuzun da sizin de kalbinizdekini vermiş, sağlıkla kavuşun inşallah bebeciğe
Düşükler neden olmuştu canım, kaçıncı haftandaydın?

Ben bu gece rüyamda prima alıyordum

Prima birde kakayi emmediginden butun sirtina kadar cikiyordu oglumun.komple soyup temizliyorduk birde.bir cok kiside ayni problem olmus.ozellikle gezmekte cok zor oluyordu.kizimda prima yara yapinca popoya canbebe kullandim ne kaka ne cis sizdirmadi.canbebe ve molfi tavsiye ederim.
Sen ruyandaki primadan vazgec tersine cikarmis derlerya zaten

bilinç altı bunlar hep biz yeğenlerimden prima kullanmıştık hep bakalım zaman ne göstercik

Töbe töbe kafayı mı yemiş ne beyazlıkla kendi beyaz doğursaymış madem ,Sizinkiler de beyaz olurmuş

Evet canim benim de aklıma ogrenciler geliyo hemen, kizimda esim bir suru fikir sunmustu, hicbirini kabul etmemistim bana pek iyi cagrisimlar yapmadigi icin :)

Normal zamanda tüket tabikide ama gebelikte hastalık sebebi oluyor. bunu bi araştır bence

senın ve bebegin saglıgı için söylüyorum.

iyi etmişsin cnm bende bu ptesi idrar testi yaptırdım çok şükür temiz çıktı ama benim de bu zamana kadar hiç istemedi drlar normalde istemesi gerekmezmiydi

Bn kızım olursa yaren koymak istyrdm eşimle isim hecelerimizden yaren çıkıyor. Ama rahat 15 yaren tanıdim okuldan. bi tane akıllı uslu gormedim tabi hep öyle olcak değil ama isimden sogudum kızım olsa feyza koycaktm.

Ayyy evet yaaa ta ensesine kadar pok oluyodu ada ama prima disinda bi bez kullaninca allerji oldu ada mecbur devam ettik biz halen prima premiumcare kullanioruz adaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…