bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar nasılsınız, epeydir gremedim sayfaları da tam okuyamadm inşallah herkes iyidir. Beni esimin tarafinın cinsiyet muhabbeti bitirdi, uç oglu var kız istiyoruz deyp duruyolardı zaten. Buyuk ihtimal erkek deynce de kaynpederm malesef tahminim tuttu diyo. Hamile bile olmayan eltimin kızı olacagnı falan soyluyolar, onun kız olur zaten gbisinden. Sanki ogluşumu sevmeyecekler gbi hssediyorum.

Kizlar ada bu ara isirmayi ogrendi sinirlenince agzini ayirip ustume saldiriyo anlam veremedim dun kizdim ilmek kacirdi orgumun diye dislemeye kalkti beni napsam bana akil verin

Ben de yapıyorum onu ya, yok oyle bi ogrencim var o isim olmaz dyorum☺

Evet bak unutmuşum. Prima kızımında kakasını hep sızdırıyordu sırtına kadar ben de uzun bi süre huggies kullandım.

Yuh artik bosver canim sen canini skma umursama

Herkesden Allah razi olsun. Cok gorustugum amcam degil ama kuzenlerim cok degerli. Ama abimden sonra cenaze goremiyorum bayiliyorum herkes biliyor. Cenaze babamin evinden cikti herkes baba evinde o yuzden cenaze kalkmis simdi gidicem.
Başınız sağolsun canım. Allah sabrını verir elbet.

iyi etmişsin cnm bende bu ptesi idrar testi yaptırdım çok şükür temiz çıktı ama benim de bu zamana kadar hiç istemedi drlar normalde istemesi gerekmezmiydi
Bnm kiler de söylediğim halde fakültedeki doktor gerek yok dedi.ama bn kötü etkisi olduğunu bildgm icin gebelikte kndm istedm.sağlık ocağına gidicem kan açlık şekeri fln için de.hemşireme de kndjm dedm yaptrmk istedgmi.

Gozun aydin canim.
Benimde bi sikintim yokken bende de bakteri cikti fitil verdi dr.

Kizlar ada bu ara isirmayi ogrendi sinirlenince agzini ayirip ustume saldiriyo anlam veremedim dun kizdim ilmek kacirdi orgumun diye dislemeye kalkti beni napsam bana akil verin
Kizimda kizinca kafasini heryere vurur olmusti yapma dedikce yapti.gormezden geldim vurdugu zamanlar ama takipteydim asiriya kacip canini acitmasin diye.gormezden gelince unuttu oyle ilgi cekemeyecegini anladi.sende isirinca tepkisiz kal bi muddet sonra unutur insallah.baska seye yonlendir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…