bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Araştırmadan almamak lazım.Ben özellikle yeni doğum yapan kişilere danışıyorum.Özellikle yenidoğan kıyafetlerinde çok renkli tercih etmemek lazım.Birde bazı baskılar sağlıklı olmayabiliyor.Islak mendil ve diğer bebek ürünleri bazı bebeklerde alerji yapabiliyor muş sanırım.Ben organik olanlardan almayı düşünüyorum.

Evet ıslak mendiller çok zararlı kimyasal dolu hep
Hele minik Bebek için
Ben şahsen pamuk ve su kullanmayı düşünüyorum inşallah.
Kıyafet içinse daha hiç almadım ama pamuklu hatta organik pamuk filan alırım inşallah.

Canim ben kizimda yaklasik 8 aylik olana kadar islak mendil kullanmadim.
Pamuğu ılık suyla islatip oyle temizledim. Cok sukur pisik sorunu veya kabizlik sorunu yasamadik hic o sure boyunca.

Aaa gitti mi doktora belki gitmem diyordu ayy okumayınca kaçırıyorum inşallah gönlünden geçen olur hayırlısıyla. Günün merak olayı

Bende ikinciyi bekledim açıkcası düğün birlikte olsun diye bu yıl yapmayız artık da seneye inşaallah bizde şişme balon getirtiyorlar pamuk

Evet birlikte ayrılırız inşaallah hem burdan haberleşiriz durumu... Ben ilk çocuğumda atanamamıştım ücretli öğretmendim yani bilmiyorum Nasıl olur Nasıl biter

Canım ben kızımın çıtçıtlı badilerini lcw den alıyorum hala. Bütün iç giysileri ve çoğu dış giysileri %100 pamuktur nerdeyse. Islak mendilde uni baby kullanıyorum çok memnunum. Birde kızıma mermerşah kumaştan mendiller kesip kenarlarını tığlamıştım hazır almamıştım onları da.

Kızlar bende baskılı çok renkli almadım ama dediğim gibi penye çıtçıtlı kullandım. Bu sefer daha dikkatli olcam. Islak mendilde prima bez ve ıslak mendili kullandım pişik bende yaşamadım hiç ama bu sefer bende pamuk kullancam. Diğer herşeye daha dikkat edicem.

Canım yaa ne tatlı. İnşallah anlaşır ve kardeşini yabancılamaz.
İnşaallah temennimiz o bizim de ama dedim ya biz bu kardeşi çok bekledik hep kardeşi olanlara bakar benim neden yok derdi gece yattığında dua ederdi ne istedin allahtan dediğimde kardeş istedim derdi bende olmuyor ki diye ağlardım iki Bebek kaybettim tamam dedim artık olmayacak oğlumda alışsın bu duruma ki çok şükür geldi meleğimiz rabnim kucağımıza almayı nasip etsin

Genelde bende lcw dan yaparım alışverişi içim rahatladı.

Canım benim rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğinize. Ozaman çabuk alışır önceden de istiyormuş kardeşini. Allah isteyen herkese versin. Çok şanslıyız rabbime çok şükür evlat kokusu isteyen herkes tatsın.

Canim oglumda hep prima kullandim ama kizimda 1 paketi bile bitiredim poposuna cok fena pisik yapti.sakin stoklamayin derim ben bi kac paket almistim sonra verdim baskalarina.bende lcw den alirim genelde.birde bizim burda pek cesit bulunmaz internet stesinden getrrim genelde

Ben bu gece rüyamda prima alıyordum

Canım daha karar veremedim zaten şeytan diyor yalnızca çocuklar için bir sünnet organizasyonu yap palyanço falan eğlensinler çocuklar için daha unutulmaz bir anı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…