bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İyi demiş. Sende kıdemlencen yavaş yavaş gerçekten iyi kayınvalideye iyi olalım saygıda kusur etmeyelim eşimizin annesi. Ama bazı lafları içinize atıp kendinizi yemeyin. Cevabını verin o kendini yesin.

İyi demiş. Sende kıdemlencen yavaş yavaş gerçekten iyi kayınvalideye iyi olalım saygıda kusur etmeyelim eşimizin annesi. Ama bazı lafları içinize atıp kendinizi yemeyin. Cevabını verin o kendini yesin.
Hic yapamadigim sey biliyo musun, susar devam ederim isime aman saygisizlik olmasin diye. Ama hic iyi bi sey degil, hak edene cevabini verceksin, onu istiyo cunku...
Kayinvalidemin de hakkini yemek istemem, dedigim gibi beni cok sevdigini biliyorum goruyorum ama bazen cok patavatsiz ve dusuncesiz oluyor

Canım kadın iyiyse çemkirmek saygısızlık olur tabiki. Benim kv de kendi halinde iyi bi kadın ama yaşlılar bazı patavatsızlıkları bende görmezden geliyorum. Bazen canım sıkılır gerçekten ufaktan cvb veririm. Tartışma boyutuna getirmeden. Nabza göre şerbet yani. Ama bazıları var duyuyoruz çevremizden çok fenalar onlara diyorum ben. Yazık gelin susunca iyice abartan kaynanalar var ya onlara diyorum.

Ne güzel demişsin canım ah işte o an aklına gelse insanın sonradan geliyor benimde o zamanda iş işten geçiyor :)
En güzeli resmi olmak ben öleyim yoksa beni sinire koyardı bugüne kadar :)

Bi daha ki kontrolde nub değilde pipi usg si iste doktordan en net açıdan insan bu kadar mı kabul etmez yanıldığını

Canım ben turizm lisesindeyim bizde dönem nisan da bitiyor eğer o zamana kadar rapor falan kapatabilirsem sonrasına Allah Kerim

Arkadaşlar bebişlerinize alışveriş yapmaya başladınız mı?
Daha hic birsey almadim canim.kiz olursa bi tane hastane cikisi alirim kiziminkiler yepyeni duruyor.oglan olursa mecburen hersey alincak kizim olunca oglumun kucukluklerinin hepsini verdim.doktor kiza benzedigini soylemisti bi kesinlessin ona gore hareket edecegim.

Arkadaşlar bebişlerinize alışveriş yapmaya başladınız mı?
Canım alışverişe başlamadım ben. Ama yeri gelmişken soruyum. Ben ilk kızımda acemiyim. İnternete girip araştırmadan alışveriş yaptım. Şimdi bakıyorum da çok yanlışlarım olmuş elhamdülillah kızıma alerji hastalık olmadı. Birincisi penye dükkanlarda satılan zıbınlardan almıştım. Şimdi onların pamuklu ve beyaz olması gerektiğini öğrendim. Birde ıslak mendiller sağlığa çok sakıncalı olanları varmış. Biliyorsunuz popuları onlarla temizledik. Şimdi onunda pamuk olması gerektiğini öğrendim. Siz bu konuda neler kullandınız yada kullanacaksınız.

Anladım canım.Evde varsa tabii onları kullanmak iyisi.Eğer erkek olursa alışverişte mutlaka haberleşelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…