bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende 26 aylik oglum icin sunnet dusunmustum. Narkoz verip yapiyorlarmis. Eski usul kesiyorlarmis. Artik uyuttugumuz icin her yasta yalilio dedi. Cocuk cerrahi dedigin gibi adanada pek sunnet dugunu yapmayiz. Bende kestirip sonrasinda yakin cevre ile mevlut yaparim diyordum bayanlR arasinda. Ama iste durumlar karisinca vazgectim biraz daha buyusun dedim. Ama sen istersen oynamalida yaparsin. Glecek cevren orayada gelir. İstediğin olur icinde kalmaz...

canlarim rabbim gonlumdekini nasip etti cok sukur mevhibe ikra ve meyra tuana geliyor allahin izni ile saglikla insallah cok sukur rabbima bugunleri yasattigi icin ... ecmain

canlarim rabbim gonlumdekini nasip etti cok sukur mevhibe ikra ve meyra tuana geliyor allahin izni ile saglikla insallah cok sukur rabbima bugunleri yasattigi icin ... ecmain
Süper çok şükür canım benim. Rabbim gönlüne göre verdi elhamdülillah. Ay nasıl sevindim anlatamam ya anlat detayları

Canımmm sağlıkla al kucağına inşallah minik prensesleri. Ayy nasıl sevindim ya maşallah onlara

ALLAH ım çok şükür. Çok sevindim inan gözlerim doldu Rabbim gönlüne göre verdi. ALLAHIM bizede kalbimizdeki mutlulugu tattırsın. Aminnn❤

Gözun aydin canım, Rabbim dualarını kabul etti, guzel kızların saglikla dogsunlar, buyusunlar inşallah ☺

Maşallah canım çok sevindim fıstıklarına rabbim tamamına erdirsin. Kucağına almayı da nasip etsin kızlarını canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…