bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Allahim cumlemizin gonlundekini nasip etsin tatli anneler rabbim boyle guzel duyguyu yasattigi icin binlerce sukurler plsun iki pasama iki prenses cok sukur allahim 150 grm biri 190 grm iyi sagliklilar 3 defa eminmisiniz dedim evet eminim iki ogluna iki kiz geliyor dedi eve gelene kadar dua edip agladim sukur rabbime canlar dualariniza amin diyorum canlarim

Nasıl Yani 37 haftadan sonra çalışabiliyor muyuz.

Maşallah çok güzel.

Bu iki gün şoku anca atlatırsın canım. Bende böyle oldum. Eeee sende gördün dimi. Sağlıkları nasıl anlatsana.
Evet gordum canim usg var paralel nup baya belli canim sagliklolilar olcumler yapildi basi karni heryeri mukembel saglikli canlarim cok sukur bu sevinci rabbim cumlemize yasatsin insallah herkesin gonlundekini nasip etsin insallah.. ecmain

Yarin sonuclar alcsksin dmi canim bu gece dua edicem sana cuma gecesi yuzu suyu hurmetine tertemiz test sonucu alcaksin

Maşallah canım gayet iyiler. Allah nazardan saklasın. Ayy nasıl mutlu oldum. Darısı benseniyerim ve Mcada diğer öğrenemeyenlerin başına. Çok şükür topikte genelde herkes istediğine kavuştu dimi kızlar.

Ikra meyra o kadar sevindim ki anlatamam.
Senin yazdigin mesaja gelene kadar kalbim agzimda atti resmen :))
Cok sukur, Allah gonlundekini nasip etti.
Sag salim, hayirla, mutlulukla kucagina almayi da nasip etsin meleklerini...
Amin kuzum rabbim seninde gonlune gore saglikla nasip etsin insallah soklardayim aglayara dua ile eve geldim patik alamadim iki pembe bandana aldim

canlarim rabbim gonlumdekini nasip etti cok sukur mevhibe ikra ve meyra tuana geliyor allahin izni ile saglikla insallah cok sukur rabbima bugunleri yasattigi icin ... ecmain
Allah gonlune gore nasip etti gozun aydin canim.Allah herkesin gonlune gore versin insallah,hayirli saglikli evlatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…