bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy canım ya çok güzel bi duygu bende artık minik hareketlerini hissediyorum özellikle akşamları yatınca
Ah canım ya azıcık kıpraşma bendede oluyordu ama bu sefer içimde tekme attı resmen hissettim. Sonrada toplandı sivrildi sol tarafım derisi hareketlendi. Ay çok heyecanlıydı şimdi geçti

Ikra meyra canım ikra ismini nerden buldun merak ettim.
Isimlerde buldum canim ikra ismin anlami peygamber efendimize ilk gelen kuranin ilk sayfasi ikram edilmis ikra ordan geliyor tatlim mevhibe ikra ve meyra tuana nasil canim rabbim isimleriyle yasatsin insallah cumlemize amin

Isimlerde buldum canim ikra ismin anlami peygamber efendimize ilk gelen kuranin ilk sayfasi ikram edilmis ikra ordan geliyor tatlim mevhibe ikra ve meyra tuana nasil canim rabbim isimleriyle yasatsin insallah cumlemize amin
İkra oku demek canım. Allah isimleriyle yaşatsın.

Ah canım ya azıcık kıpraşma bendede oluyordu ama bu sefer içimde tekme attı resmen hissettim. Sonrada toplandı sivrildi sol tarafım derisi hareketlendi. Ay çok heyecanlıydı şimdi geçti
Canim oglun solda mi duruyo ada sagdaydi bu bebis solda kv solda yatan bebek erkek olur diyo gercekten eltimin iki ogluda soldaymisti

canlarim rabbim gonlumdekini nasip etti cok sukur mevhibe ikra ve meyra tuana geliyor allahin izni ile saglikla insallah cok sukur rabbima bugunleri yasattigi icin ... ecmain

Canımmm çok sevindim, sağlıkla al güzel kızlarını kucağına, güle güle büyüt inşallah. İsimleriyle yaşasınlar

Ikra meyra bu tepik senin kızlara galiba. Heyecanlandım ya ilk tepik geldi. Kızlarından birine talip miyiz neyiz
Talipmi aayyy daha erken yaaaa kiz annesi olmak cok duygu verici yaa birde talip olma meselesi var demi

Canımmm çok sevindim, sağlıkla al güzel kızlarını kucağına, güle güle büyüt inşallah. İsimleriyle yaşasınlar

Ayy maşallah Allahim herkesin gönlünden geçeni versin inşallah çok sevindim
sagolun kizlar amin rabbim boyle sevinci cumlemize yasatsin insallah oglu olana kiz kizi olana oglan nasip etsin saglikla insallah.. ecmain

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…