bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aha ne ağlıyon kız benim oğlumdan iyisini mi bulcan :) bide böyle derler dimi:) ama ben meyra tuanaya talibim söyleyim erken kız beşik kerteriz
Yok kiz benim ardama zeynebe talibiz onlar buyugune kadar ooooo hazirda buyukler var 5 yasinda zeynep arda 7 yasinda

Ah canım ya azıcık kıpraşma bendede oluyordu ama bu sefer içimde tekme attı resmen hissettim. Sonrada toplandı sivrildi sol tarafım derisi hareketlendi. Ay çok heyecanlıydı şimdi geçti
Ayyy canım be güzel :) bende çok özledim o hissi yaşamayı rabbim tez zamanda bizlere de yaşatsın

canlarim rabbim gonlumdekini nasip etti cok sukur mevhibe ikra ve meyra tuana geliyor allahin izni ile saglikla insallah cok sukur rabbima bugunleri yasattigi icin ... ecmain
Yaaaaa gözlerim doldu sevinçtennn vallam ağlıyorum şuan :) çoook sevindim çooook. allah ikisine de sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah.. Gözün aydın bebikimmm...

Ayyy canım be güzel :) bende çok özledim o hissi yaşamayı rabbim tez zamanda bizlere de yaşatsın
Amin canım dediğin gibi önceden yaşayınca özlemişiz insan bi hoş oluyor:)) allah herkese yaşatsın. Gözlerim doldu sevinçten:) bundan sonra hergün hissederim artık inşallah.

Amin canım dediğin gibi önceden yaşayınca özlemişiz insan bi hoş oluyor:)) allah herkese yaşatsın. Gözlerim doldu sevinçten:) bundan sonra hergün hissederim artık inşallah.

Depik mi attılar kuzum sanaa:) poposuna poposuna patlatalım doğunca o paşanın:) anneye tepik atmak neymiş görsün

Ayy darısı başımızaaa bizi de tepsinlerrrr :))

Tepikledi benim sıpa:) tabi Ikra meyra nın kızları duyunca heyecanlandı paşam:)

Ayy cok sevindim ya gerçekten cok sevindim. Allah ona da önce saglı sollu tepiklerini sonra da yüzlerini görmeyi nasip etsin

Senin paşa da kanımca biraz çapkın oluceeekk

Az kaldi guzel arkadsim git ogren gel bayram edelim sana da
Evet yarında benseniyerim için heyecanlanalım sevinelim:) ay iyiki varsınız hepiniz benseniyerim canım gitceni söylemeden git doktora beklemek zor oluyor. Bir anda söyle benim gibi:)

Ayy cok sevindim ya gerçekten cok sevindim. Allah ona da önce saglı sollu tepiklerini sonra da yüzlerini görmeyi nasip etsin

Senin paşa da kanımca biraz çapkın oluceeekk
Ay inşallah onada hepimize de nasip olsun kucaklamak.

Galiba öyle olcek:) hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…