bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım microsoft A gidecek bir grup iş arkadaşıyla. Microsoftun yeni tanıtımları organizasyonları varmış önemli gerçekten anlıyorum onu. Sorun bende dedim ya. İnşallah o yokken valizi hazırlar kızımla son gezmeleri yapar bekleriz napalım. Geceleri ağlamadan grçirebilirsem tabi

Yok kız nolcek benim kocam da gitti rusya ya. Hatta işi de rus piyasasıyla.

Tatlım kız çocukları sabırsız oluyor da, erkek bebekler gününü dolduruyor. Hatta bazıları doktor çıkarmasa gelmeyecek, o kadar ki anacılar, içinden çıkmak istemiyolar
Benim fıstık da 10 gün erken doğmuştu

Haaaa:) maşallah canım eşinle çalışmak güzeldir heralde.
Güzel canım nerdeyse 7yıldır falan eşimle çalışıyorum. Rabbim bozmasın inşallah. Ay biz hep laleli piyasası falan deriz ya garip mi anlaşıldı ki böyle söyleyince

Alisverisimizi filan yapiyo saolsun ama evde hic istegi bitmiyo suan belim kopuyo gibi cok agriyo belim

Kuzummm dikkat et lütfen, olduğu kadar olsun. Bak Ada'ya hamileyken can sıkıcı bir tecrübe de yaşamışsın, Allahım esirgesin. Bunu eşine de hatırlat en azından kendi işini kendi görsün. Hamile hamile 2 yaşında asi bir prensesle ilgilenmek yeterince güç zaten. Kızdım eşine vallahi

Tatlım kız çocukları sabırsız oluyor da, erkek bebekler gününü dolduruyor. Hatta bazıları doktor çıkarmasa gelmeyecek, o kadar ki anacılar, içinden çıkmak istemiyolar
Canim benm oglan 36 da dogdu kizimda 34 de bebikimde 32 de dogarsa sasmam.tam 2 hafta oyunur arada gunu gunune bi saat farki oldu

Sagol kuzum cok anlayissiz gercekten ilk zamamlar hic boyle bi adam deildi evlendik buyu bozuldu baska bi adam oldu dedigin gibi cocukla ilgilenmek zaten zor sabahtan beri ayagimda salliyorum aksam isten gelir onca is yaptigim halde niye daginik bu ev diye bagirir cagirir cocuk dagitiyo 100 kere topla yine ayni cok anlayissiz cok

Geceleri biz seni ağlatmayız merak etme. O zaman göbişler, bebişler kocaman olacağı için, biz de uyumayız zaten. O vakit gör muhabbeti, cümbüşü

Geceleri biz seni ağlatmayız merak etme. O zaman göbişler, bebişler kocaman olacağı için, biz de uyumayız zaten. O vakit gör muhabbeti, cümbüşü
Tmm ozaman akşam gelince bi öpüyüm kocişi dün hormonların azizliği oldu sen için rahat git doğumdan önce gel yeter diyim.

Canım Rabbim sabır versin. Bende kızımı ayağımda sallıyordum ama saatlerce çok zor uyurdu. Gündüz uyusunu bırakınca bi nebze rahatladım. Şimdi de akşamları sallamayı bıraktım. Gene baya direniyo ama ben rahat ettim biraz. Sende ufaktan bıraksan aslında sallamayı çünkü çok yıpratıcı

Yok kız nolcek benim kocam da gitti rusya ya. Hatta işi de rus piyasasıyla.

ay ben çok kıskancım, kurdeşen olurum valla billa. Eşime elbette güveniyorum ama, dünyanın çivisi çıkmış, gencecik kızlar arabanın içine düşecekler. Bir yerde otursak adamın yanında eşi var, sevgilisi var demiyolar, gözlerini dikiyolar. Bizim için geçerli değil sadece, etraftan da duyuyorum, gözlemliyorum. Bi gün dayanamıycam bi tanesinin ağzına çarpacam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…