bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kar yagmis bu mevsimde
Bizim buralarda yarindan itibaren cok sicakliyor gosteriyor

Canım istanbul da yağmurlu ve serin

Aldiklarini paylas tatlim. Bana da fikir olsun. Bende alicam kizima suslu puslu tullu. Susler susler bakariz. Herife diyorum napcan simdi. Eve kitlicem sizi kizima kimse bakmasin diyor.
benım eşimde kız olacağını öğrenince çıkışta hemen sigara içti :) yüzü gülerken bir de böle içten ah çekti..
tam üstüne annem aradı o da meraktan :) telefonda diyor ben kızımı evlendirmem anne kimselere vermem ben kızımı dedi :)

İyiyim canım çok şükür biraz halsizlik mi desem bunalım mı desem hiçbirşey yapasım gelmiyor içimden amin canım ecmain umarım sende iyisindir kuzum

Bazen ayynen bana da öyle oluyor. Sabır kuzucum. Hem çok güzel, hem zor zamanlar bizim için. Ama bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımızda unutacağız her şeyi. Bollllca yattığımız için, atom karınca gibi olacağız. İki saatte bir gece kalkıp emzirmekmiş, alt değiştirmekmiş, gaz çıkarmakmış bize zor gelmeyip, çok zevkli bir hobiymiş gibi olacak. Allahım o günleri yaşatsın bize, hepimize inşallah

Amin inşallah canım benim geceler şuan uykusuz. evlendim evleneli hep uyku problemim var sabah 6yı gördüm dönmekten

Bn kndm öyle yetsmedm ama bn de oğlumu islam fıtratı üzerine yetstrmk istyrm inşallah nasip olur hepimizin evladi için. Terbiyeli ahlaklı evlatlar olurlar insallah
Maşşallah canım sana ne mutlu inşaallah vatanına milletine hayırlı evlat olsunlar ve en önemlisi dinimizi doğru şekliyle öğrenip o tvdeki hocaların anlattıklarını din zannetmesinler inan isteğim bu.. Bizlerde onlar sayesinde eksiklerimizi tamamlarız değil mi yeter ki senin gibi istekli olalım..

Sizin konuşmalarınız ne kadar hoşuma gitti.önce sağlıklı ve hayırlı evlat olmasını istiyoruz. Sağlık Allah'tan inşallah. Hayırlı olması için rabbim temiz kalpli versin inşallah ama bizde dediğin gibi islam üzerine yetiştirirsek Allâh peygamber kuran namaz sevgisiyle doldurursak o temiz kalbi inşallah herkese hayrı dokunur. Böyle düşündüğünüz için Allah sizden razı olsun

Canım Allah senden de razı olsun dünyaya bir tomurcuk geliyor onu mis kokulu bir çiçeğe çevirmekte hiçbirşeye faydası olmayan bir çalıya çevirmekte anne babanın elinde.. Biz emanetçiyiz kim teslim edilen emanete en iyi şekilde bakmak istemez ki.. Sahibi razı olsundiye..

Esim kizi olsun istedi ilk kiz olur insallah dedi. Allah sevdigi kuluna kiz cocuk verir dedi hep. simdi arada sakalasiyoruz kizimla seni eve birakip gezmelere gitcez. Seni evde dislayip ikimiz sohbet etcez. Bana da kizim kahve yapar der. Biz birde kiz olursa benle erkek olursa onla seneye tatile gitme karari almistik. Simdi o konuda beni caydirmaya calisiyor. Bende gelim sen denize girerken kizima bakarim diyor. Adamin kizi kiymetli olucak belli. Erkekler soylemesede kiz cocuklarina cok duskunler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…