bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Bende gozumu acamiyorum suan.ama yatsam uyuyabilcegimi sanmiyorum

Ilk supriz suslu bandana baya supriz yaptim 7 paket acti ve supriz koklaya koklaya agladi esim annem diyerek mevhibem diyerek agladi canim cok guzel duygu rabbim cumlemize gonlundekini yasatsin insallah... ecmain
canım dünden beri ara ara baktım harika haberi gördüm ama bi türlü yazamadım, gözün aydın yerim ben o saç bantlarını yerim prensesleri :) maşallah.. Sağlıkla kucaklamak da nasip olsun ikisini de annesi

Amin canim rabbim evlatlarimizin guzel gunlerini cumlemize gostermeyi nasip etsin insallah rabbim sanada go lundekini saglikla nasip etsin canim hayirli cumalar
Canım gözün aydın çok sevindim senin adına Allah hayırlı ömür versin kuzucuklara. Darısıda bana hala cinsiyeti öğrenemedim ben 11 haziranda randevum inş o zaman öğrenirim

Allah razi olsun rabbim saglikla nasip etsin insallah cumlemize gonlundekini nasip etsin hayirli cumalar

Canım gözün aydın çok sevindim senin adına Allah hayırlı ömür versin kuzucuklara. Darısıda bana hala cinsiyeti öğrenemedim ben 11 haziranda randevum inş o zaman öğrenirim

canlarim rabbim gonlumdekini nasip etti cok sukur mevhibe ikra ve meyra tuana geliyor allahin izni ile saglikla insallah cok sukur rabbima bugunleri yasattigi icin ... ecmain
Canım benim çok sevindim. Allahım gönlüne göre verdi. Sağlıkla hayırlısı ile prenseslerini kucağına almanı ve bandanalarını takmanı nasip etsin canım

Canım benim çok sevindim. Allahım gönlüne göre verdi. Sağlıkla hayırlısı ile prenseslerini kucağına almanı ve bandanalarını takmanı nasip etsin canım
Allah razi olsun tatlim insallah canim rabbim cumlemize saglikla kucagimizada almayi nasip etsin gonlumuzdekini insallah hayirli cumalar

Bende gozumu acamiyorum suan.ama yatsam uyuyabilcegimi sanmiyorum

Cnm bende öyleydi bugüne kadar ama.ç.tesi sehirdisindan geldim 5 saatlik yol.Pazar günü temizlik vardı evde.p..tesiden beri de böyleyim.hâlâ kendime gelemedim.eskiden dediğin gibi uykum olurdu da uyuyamazdm ama şimdi uyuyrm yani.bi de sende yazmssn azıcık iş yapsam kaliyrm yani.İnşallah biran önce toparlrm yani

Kuzucum eşin Las Vegas'a eğlence turuna çıkmıyor ki. Oralarda "maaaceraaa dolu Amirikaaa Amiiirikaa" diye dolanmayacak. Sana, çocuklarınıza daha iyi bir gelecek sağlamak için, işinin, ekmeğinin peşinde. Zaten onun için de yeterince zordur hamile eşini, minik kızını bırakıp gitmek. Bence sen de çok üstüne gitme. Ordan güzel hediyeler getirir oğluna, kızına. Sonra bir gün inşallah hep birlikte gezmelere gidersiniz oralara. Kendini üzüp, kötü şeylere odaklanıp erken doğumu tetikleme lütfen. Hem beterin beteri var. Rusya'ya Ukrayna'ya gitseydi noolcekti?!!!

Ahahahaaaaa yarildim gulmekten kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…