- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #19.201
Anaaaaa üzüldüm şimdi kuzu yaa. Hadi yardım etmiyor bari ev dağınık diye kızmasın napalım hep derli toplu olamıyoruz heleki hamileyiz anlayış biraz etraftan yaaaa. Dur bulabilirsem size bi yazı atıyım böyle durumlarda hanımlar hep sabır der ama nereye kadar bilmem artık. Kuzum sanada bol sabırlar.Sagol kuzum cok anlayissiz gercekten ilk zamamlar hic boyle bi adam deildi evlendik buyu bozuldu baska bi adam oldu dedigin gibi cocukla ilgilenmek zaten zor sabahtan beri ayagimda salliyorum aksam isten gelir onca is yaptigim halde niye daginik bu ev diye bagirir cagirir cocuk dagitiyo 100 kere topla yine ayni cok anlayissiz cok
Canım ben de kocama güveniyorum ama böyle konularda kesinlikle taviz vermeyeceğimi bilir. Anında restimi çekerimay ben çok kıskancım, kurdeşen olurum valla billa. Eşime elbette güveniyorum ama, dünyanın çivisi çıkmış, gencecik kızlar arabanın içine düşecekler. Bir yerde otursak adamın yanında eşi var, sevgilisi var demiyolar, gözlerini dikiyolar. Bizim için geçerli değil sadece, etraftan da duyuyorum, gözlemliyorum. Bi gün dayanamıycam bi tanesinin ağzına çarpacam valla
Sabir sabir sabir...., SABIR Ne güzel yakışır kadına;
Bütün günü temizlikle geçirdikten sonra, beş dakikada evi harb yerine çeviren yavrularınaSABIR
Büyük bir misafir ağırladıktan sonra" şöyle bir uzanayim derken";"Hanim bi cay alabilirmiyim?"diye sorup tebessüm eden eşine SABIR
Gardrobu açıp "pek kiyafetim kalmamış, yeni bi seyler almalıyım"derken;"acaba israfa girer mi?" deyip nefsine
SABIR
Haklı olduğunu ifade edecekken;"Belki gıybet olur" düşüncesiyle dilineSABIR
Yarusunu iyileştirmek icin binbir çare araken;"Annen seni hasta mı, etti? Annen sana bakamadı mı?"diyen dillere SABIR
Özene bezene hazırladığı pastayı avuçlayıp, iştahlı gözlerle bakan kuzucuğa SABIR
Yeni aldığı yemek tarifini heyecanla yapıp, merakla güzel düşünceleri beklerken;"Bunun bişeyi eksik galiba"dercesine bakan gözlere SABIR
Gercekten, hiç de affedilmeyecek hata yapan yavrusu için elineSABIR
Yavrusunun hastalığında, çektiği tarifsiz meşakkat, merhamet ve endişeyle atan yüreğeSABIR
Güzel yavrularının her akşam onlarca kere anne babam ne zaman gelecek sorularına SABIR
Gecenin bir Vakti gelen ve hiçbir şey olmamış gibi elinde tlf ile gelen eşe SABIR
24 saat çocukların sorumlulukları ders yemek çamaşır Veli top alış veriş doktor temizlik herseyi ona ait olduğu hâlde ne iş görüyorsun ki akşama kadar evde yat sözlerine SABIR
Teşekkür edilmemeye Özür dilenmemeye SABIR
Rabbim hakkı ile sabredenlerden eylesin sabredersek mükafatını asla küçük beklememeyi asıl mükafatın Rabbim vereceğini bize hatırlarsın. ..
Selam ve dua ile
Canim benm oglan 36 da dogdu kizimda 34 de bebikimde 32 de dogarsa sasmam.tam 2 hafta oyunur arada gunu gunune bi saat farki oldu
Valla oyle olcak bu gidisle kuzum zaten uykusu gelince bi bakmisim halinin ustunde uyumusCanım Rabbim sabır versin. Bende kızımı ayağımda sallıyordum ama saatlerce çok zor uyurdu. Gündüz uyusunu bırakınca bi nebze rahatladım. Şimdi de akşamları sallamayı bıraktım. Gene baya direniyo ama ben rahat ettim biraz. Sende ufaktan bıraksan aslında sallamayı çünkü çok yıpratıcı
Tmm ozaman akşam gelince bi öpüyüm kocişidün hormonların azizliği oldu sen için rahat git doğumdan önce gel yeter diyim.
Canim ben 3.de artik istemiyordum.bana coook supriz oldu.cok gec farkettim hamile oldugumu kac gun kendimi toparlayamadim.benim hamileliklerim cok zor geciyor.son zamanlar yatiyorum hep erken dogmasin diye heo sanci cekiyorum birde.hakkimizda hayirlisi artik.Allah nasip etmis dedik.insallah bi daha hamile kalmam Allah evlatlarima hayirli saglikli uzun omurler versin insallah.Aman deyim Allah korusun. Bebik bir sürpriz yapar, vaktinde doğar belki de. Anacığım muhtemelen üçüncü çocuktan sonra bir daha hamile kalmaz, 40. haftaya kadar tadını çıkarsın bari der
Cok tesekkur ederim kuzum oyle iste uzuluyorum ama napiyim iste duzelmez esim boyle giderAnaaaaa üzüldüm şimdi kuzu yaa. Hadi yardım etmiyor bari ev dağınık diye kızmasın napalım hep derli toplu olamıyoruz heleki hamileyiz anlayış biraz etraftan yaaaa. Dur bulabilirsem size bi yazı atıyım böyle durumlarda hanımlar hep sabır der ama nereye kadar bilmem artık. Kuzum sanada bol sabırlar.
Maşallah yaaa, beni de ağlattınIlk supriz suslu bandana baya supriz yaptim 7 paket acti ve supriz koklaya koklaya agladi esim annem diyerek mevhibem diyerek agladi canim cok guzel duygu rabbim cumlemize gonlundekini yasatsin insallah... ecmain
Sagol kuzum cok anlayissiz gercekten ilk zamamlar hic boyle bi adam deildi evlendik buyu bozuldu baska bi adam oldu dedigin gibi cocukla ilgilenmek zaten zor sabahtan beri ayagimda salliyorum aksam isten gelir onca is yaptigim halde niye daginik bu ev diye bagirir cagirir cocuk dagitiyo 100 kere topla yine ayni cok anlayissiz cok
İyiyim canım çok şükür biraz halsizlik mi desem bunalım mı desem hiçbirşey yapasım gelmiyor içimdenCanım seni merak ediyordum ben de, nasılsın? Yoktun bir iki gündür. @BegumBB de işe başladı, o da pek görünmüyor. Onu da merak ediyorum. Her şey hep iyi olsun, günler güzel, bebeklerimiz sağlıklı olsun ecmain(ecmaini Ikra meyra dan öğrendim. Googledan baktım, hepimiz için, cümleten için demekmiş )
18 yil sonra gelen mucize rabbim acisini gostermesin kimseye cok sevindim arkadasina canim rabbim saglikla cumlemize nasip etsin insallah.... saglikla kalin pasaya massalah tekmekler devam dogana kadar annesi..Maşallah yaaa, beni de ağlattıneşlerimizin yokluğunu Allah göstermesin, eşim akşamları elini koyuyor göbeğime, "oğluşşş" diye seviyor, dünyalara bedel bizimki resmen tekmelere başlıyor babası konuşunca, "bu oğlan babacı" diyorum, "erkek çocuğu anneci olur" diyor, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, arkadaşımın komşusu 17-18 yıldır bebek istiyor, olmuyordu, doğumuna bir ay kalmış, kız bebek geliyormuş,sabah haberini aldım, nasıl mutlu oldum, Rabbim çok büyük.
Amin inşallah, prenseslere dikkat et sen de annesi, Rabbime emanetsiniz...sağlıkla kalın inşallah...18 yil sonra gelen mucize rabbim acisini gostermesin kimseye cok sevindim arkadasina canim rabbim saglikla cumlemize nasip etsin insallah.... saglikla kalin pasaya massalah tekmekler devam dogana kadar annesi..
bende aynı durumdayım şu an inşallah geçicidir bu sivilcelerCanım ben sırtımda sivilce 28 yıldır hiç çıkmadı. Bu hamileliğimde yüzümde ergenlik sivilceleri var birde sırtım Pütür Pütür oldu sivilceden. Birde ilk üç ay mide bulantısından hiç yağlı yemedim. Nasıl oldu şaşırdım.
Kız kızında al git moral olur eşine sürpriz yap hadi kalk hemen hazırlan koş. Bizede yazık burda meraktan öldük
Canim ben 3.de artik istemiyordum.bana coook supriz oldu.cok gec farkettim hamile oldugumu kac gun kendimi toparlayamadim.benim hamileliklerim cok zor geciyor.son zamanlar yatiyorum hep erken dogmasin diye heo sanci cekiyorum birde.hakkimizda hayirlisi artik.Allah nasip etmis dedik.insallah bi daha hamile kalmam Allah evlatlarima hayirli saglikli uzun omurler versin insallah.
Valla kizlar sagolun, pasa diye diye dunden beri ben de pasa hissetmeye basladimYok anam beni bu delirtecekbenseniyerim nolcak sanki git kizinla birlikte canim yaaa hadi ama meraktan catlicagiz kiz hadi pasa geliyor pasa canim
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah prenseslerinicanlarim rabbim gonlumdekini nasip etti cok sukur mevhibe ikra ve meyra tuana geliyor allahin izni ile saglikla insallah cok sukur rabbima bugunleri yasattigi icin ... ecmain
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?