bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Anaaaaa üzüldüm şimdi kuzu yaa. Hadi yardım etmiyor bari ev dağınık diye kızmasın napalım hep derli toplu olamıyoruz heleki hamileyiz anlayış biraz etraftan yaaaa. Dur bulabilirsem size bi yazı atıyım böyle durumlarda hanımlar hep sabır der ama nereye kadar bilmem artık. Kuzum sanada bol sabırlar.

, SABIR Ne güzel yakışır kadına;

Bütün günü temizlikle geçirdikten sonra, beş dakikada evi harb yerine çeviren yavrularınaSABIR
Büyük bir misafir ağırladıktan sonra" şöyle bir uzanayim derken";"Hanim bi cay alabilirmiyim?"diye sorup tebessüm eden eşine SABIR
Gardrobu açıp "pek kiyafetim kalmamış, yeni bi seyler almalıyım"derken;"acaba israfa girer mi?" deyip nefsine
SABIR
Haklı olduğunu ifade edecekken;"Belki gıybet olur" düşüncesiyle dilineSABIR
Yarusunu iyileştirmek icin binbir çare araken;"Annen seni hasta mı, etti? Annen sana bakamadı mı?"diyen dillere SABIR
Özene bezene hazırladığı pastayı avuçlayıp, iştahlı gözlerle bakan kuzucuğa SABIR
Yeni aldığı yemek tarifini heyecanla yapıp, merakla güzel düşünceleri beklerken;"Bunun bişeyi eksik galiba"dercesine bakan gözlere SABIR
Gercekten, hiç de affedilmeyecek hata yapan yavrusu için elineSABIR
Yavrusunun hastalığında, çektiği tarifsiz meşakkat, merhamet ve endişeyle atan yüreğeSABIR
Güzel yavrularının her akşam onlarca kere anne babam ne zaman gelecek sorularına SABIR
Gecenin bir Vakti gelen ve hiçbir şey olmamış gibi elinde tlf ile gelen eşe SABIR
24 saat çocukların sorumlulukları ders yemek çamaşır Veli top alış veriş doktor temizlik herseyi ona ait olduğu hâlde ne iş görüyorsun ki akşama kadar evde yat sözlerine SABIR
Teşekkür edilmemeye Özür dilenmemeye SABIR
Rabbim hakkı ile sabredenlerden eylesin sabredersek mükafatını asla küçük beklememeyi asıl mükafatın Rabbim vereceğini bize hatırlarsın. ..
Selam ve dua ile

Canım ben de kocama güveniyorum ama böyle konularda kesinlikle taviz vermeyeceğimi bilir. Anında restimi çekerim ha bir de şu var benim kocam rus bayanları çok fazla açık ve rahat olmalarından dolayı tiksinç buluyor. Mahremiyetleri yok bir çoğunun çünkü.

Sabir sabir sabir....
Insallah mukafatini obur dunyada goruruz.
Sabir her yigidin harci degil.

Canim benm oglan 36 da dogdu kizimda 34 de bebikimde 32 de dogarsa sasmam.tam 2 hafta oyunur arada gunu gunune bi saat farki oldu

Aman deyim Allah korusun. Bebik bir sürpriz yapar, vaktinde doğar belki de. Anacığım muhtemelen üçüncü çocuktan sonra bir daha hamile kalmaz, 40. haftaya kadar tadını çıkarsın bari der

Valla oyle olcak bu gidisle kuzum zaten uykusu gelince bi bakmisim halinin ustunde uyumus

Aman deyim Allah korusun. Bebik bir sürpriz yapar, vaktinde doğar belki de. Anacığım muhtemelen üçüncü çocuktan sonra bir daha hamile kalmaz, 40. haftaya kadar tadını çıkarsın bari der
Canim ben 3.de artik istemiyordum.bana coook supriz oldu.cok gec farkettim hamile oldugumu kac gun kendimi toparlayamadim.benim hamileliklerim cok zor geciyor.son zamanlar yatiyorum hep erken dogmasin diye heo sanci cekiyorum birde.hakkimizda hayirlisi artik.Allah nasip etmis dedik.insallah bi daha hamile kalmam Allah evlatlarima hayirli saglikli uzun omurler versin insallah.

Cok tesekkur ederim kuzum oyle iste uzuluyorum ama napiyim iste duzelmez esim boyle gider

Ilk supriz suslu bandana baya supriz yaptim 7 paket acti ve supriz koklaya koklaya agladi esim annem diyerek mevhibem diyerek agladi canim cok guzel duygu rabbim cumlemize gonlundekini yasatsin insallah... ecmain
Maşallah yaaa, beni de ağlattın eşlerimizin yokluğunu Allah göstermesin, eşim akşamları elini koyuyor göbeğime, "oğluşşş" diye seviyor, dünyalara bedel bizimki resmen tekmelere başlıyor babası konuşunca, "bu oğlan babacı" diyorum, "erkek çocuğu anneci olur" diyor, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, arkadaşımın komşusu 17-18 yıldır bebek istiyor, olmuyordu, doğumuna bir ay kalmış, kız bebek geliyormuş,sabah haberini aldım, nasıl mutlu oldum, Rabbim çok büyük.

Kız ver şu kocanın adresini, iş çıkışı bi sıkıştıralım. Kızlaarrrr toplanın

İyiyim canım çok şükür biraz halsizlik mi desem bunalım mı desem hiçbirşey yapasım gelmiyor içimden amin canım ecmain umarım sende iyisindir kuzum

18 yil sonra gelen mucize rabbim acisini gostermesin kimseye cok sevindim arkadasina canim rabbim saglikla cumlemize nasip etsin insallah.... saglikla kalin pasaya massalah tekmekler devam dogana kadar annesi..

18 yil sonra gelen mucize rabbim acisini gostermesin kimseye cok sevindim arkadasina canim rabbim saglikla cumlemize nasip etsin insallah.... saglikla kalin pasaya massalah tekmekler devam dogana kadar annesi..
Amin inşallah, prenseslere dikkat et sen de annesi, Rabbime emanetsiniz...sağlıkla kalın inşallah...

bende aynı durumdayım şu an inşallah geçicidir bu sivilceler

Amin canım

Yok anam beni bu delirtecek benseniyerim nolcak sanki git kizinla birlikte canim yaaa hadi ama meraktan catlicagiz kiz hadi pasa geliyor pasa canim
Valla kizlar sagolun, pasa diye diye dunden beri ben de pasa hissetmeye basladim
Ama maalesef benim is haftaya kaldi yaa hava yagmurlu, hatta sabah namaz vakti bi kalktım ki palandökenin tepelerine kar yagmisti, bize yaz gelmiyo burdaaaaaaa............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…