bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Dun cocuklarin yazlik kisliklariyla ugrastim 1 saat utu onlarin kiyafetlerini utulemekle ugrastim.bugun kalcalrim bile agriyor egilemiyorum ben hic bir is yapamiyorum.benim gibi bitik bi is yapamayan varmi.
Ben de hemen resmen per oluyorum.Normalde elimin ucuyla yapacağım işler beni öldürüyo.Geçen de çekmece içleriyle uğraştım.2 saat sürdü.oğlumun oyuncaklarını ayırdım.Tekleme fırık ne varsa attım.Bir de tuvalet yıkadım.3 gündür belim ağrıyo.Halı silmedim koltuk silmedim.Enerjim bitmiş ya resmen.

Tatlım kız çocukları sabırsız oluyor da, erkek bebekler gününü dolduruyor. Hatta bazıları doktor çıkarmasa gelmeyecek, o kadar ki anacılar, içinden çıkmak istemiyolar

Canım benim çok sevindim. Allahım gönlüne göre verdi. Sağlıkla hayırlısı ile prenseslerini kucağına almanı ve bandanalarını takmanı nasip etsin canım

Canım seni merak ediyordum ben de, nasılsın? Yoktun bir iki gündür. BegumBB de işe başladı, o da pek görünmüyor. Onu da merak ediyorum. Her şey hep iyi olsun, günler güzel, bebeklerimiz sağlıklı olsun ecmain (ecmaini Ikra meyra dan öğrendim. Googledan baktım, hepimiz için, cümleten için demekmiş)

Su oyuncaklar beni de mahvediyor.bizde o kadar cok oyuncak varki anlatamam.cogunu kaldirdim.oglum oyuncak dagitir sonrasinda toplamaz ya da yerlerine koymaz kizimda cekmece dolpataki kiyafetleri bosaltma cabasinda dun temizledim artik yatmadan yatmaya girceksiniz dedim.ne zaman toplamayi ogrenekler o zamn izin.azcik hasret kalsinlar oyuncaklara.

Bn kndm öyle yetsmedm ama bn de oğlumu islam fıtratı üzerine yetstrmk istyrm inşallah nasip olur hepimizin evladi için. Terbiyeli ahlaklı evlatlar olurlar insallah

benseniyerim üzülme Rabbim tez zamanda hemen kavuştursun inşallah. Sen hastaneye gitmeyecen mi bugün nenehatuna gidersen firdevs hanımı kesinlikle tavsiye ederim süper bir insan çok tatlı ve anlayışlı
Bugun gidemicem canim maalesef, annem gitti, esim de okula gitcek, cocukla gitmem zor olur, haftaya insaallah

Biliyorum canım eşimin bi suçu yok iş için gidiyor ama gelde bunu hormonlara anlat. Akşam söyleyince üzüldüm birden. Birde tam doğuma 10_15 gün kala gidecek evet normal doğarsa yetişcek zaten ama o günlerde beklemek zor olcak işte bana. Zaten normalde eşim Hindistan Finlandiya Almanya Belçika İsviçre gider arada alışkınım ama zamanı kötü oldu bu sefer ve hormonlar dediğim gibi. Rusya ukrayna gitsede aklıma öyle şeyler gelmez eşime sonsuz güvenim var. Biliyorum gitsede aklı hep bende kızında oğlunda olcak oda benim kadar endişe edicek. Ama işte üzüntümü ondan çıkardım dün gece.

Ahh ahh nerde oyle koca poposunu kaldirip suyunu almaz anca emreder yaradana siginip yapistirasim geliyo bazen
Canım Allah yardımcın olsun benim eşim de ev işlerine yardım etmez ama kendi işlerini kendi görür. İstersem alışverişide yapar. O kadaaar...

benım arka dısım kırıldı o kadar uzuldum kı ne sut ne yogur ne peynır hıcbırsey yemıyorum. dun hemen esıme sut aldırdım koy sutu guvebnılır bı yerden yogurdumu yaptım ılk kez yogurt yaptım. sutlac falan yaptım, pudıng falan o sekılde tuketcem sutu yogurdu...

Canım ne desek boş eşin umarım bi orta yol bulur.

Bn kndm öyle yetsmedm ama bn de oğlumu islam fıtratı üzerine yetstrmk istyrm inşallah nasip olur hepimizin evladi için. Terbiyeli ahlaklı evlatlar olurlar insallah
Bende senin gibiyim sonradan ogreniyoruz gercekleri.cocuklarimiz insallah hayirli evlatlar olur.onun icin cabaliyoruz.oglum suan Kurani Kerim okuyor namaz surelerin hepsini biliyor vs.vs.insallah kizim ve karnimdaki bebikte buyunce hak yoldan ayrilmazlar.tum evlatlarimiz insallah.

Ikra meyra tebrik ederim.2 erkeğin üstüne 2 kız tadından yenmez :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Allah razi olsun bitanem sukur yaradinima rabbim cumlemize pasa prenses tatdirsin saglikla insallah hayirli cumalar ecmain

Kız kızında al git moral olur eşine sürpriz yap hadi kalk hemen hazırlan koş. Bizede yazık burda meraktan öldük
Yok anam beni bu delirtecek benseniyerim nolcak sanki git kizinla birlikte canim yaaa hadi ama meraktan catlicagiz kiz hadi pasa geliyor pasa canim

Kıyamam, anlıyorum tabi seni. Ama lütfen güzel şeylere odaklan. Daha vakit çok, eşin ne iş yapıyor bilmiyorum ama, belki ertelenir ya da erkene alınır seyahati. Ama tabi tarihi belli bir organizasyona katılacaksa olmaz tabi. Sen içini ferah tut yine de, ailen, sevdiklerin yakınında. Eşin de nasıl olsa dönüp gelecek, size de güzel günleri paylaşmak düşecek inşallah

oyuncakla oynamaz ama saçar her yere.sanki dağıtınca çocuğun içi ferahlıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…