bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Hay ağzını öpiimm

Arkadaşlar dün akşam sancım var dıye doktora gittim ve bebeğin eşi rahim ağzını kapatmış dedi kanama olabılır falan dedı baya korkuttu benı doğum için düzelmezse eğitim araştırmada yapman şart dedi böyle olupta eşi sonradan yukarı çıkan oldumu

Ya hayatımda hiç kokoreç yemedim ama sizin sayenizde şimdi çok merak eder oldum..
Bende bir kere yedim ama çiğ sarılmış kokoreç getirmişti bi arkadaş. Biz onu doğradık baharatladık tavada yapmıştık. Temizdi görerek yedik. Hoşuma gitti ama sonrasında hiç cesaret edemedim dışarda temizmi emin olamadım

Canım geçmiş olsun. İnşallah düzelir. Ben yaşamadım bana burda arkadaşlar konuşuyordu. 20. Hafta çıkıyormuş yukarı.

Canım geçmiş olsun. İnşallah düzelir. Ben yaşamadım bana burda arkadaşlar konuşuyordu. 20. Hafta çıkıyormuş yukarı.

Devlet hastanesine gittim orda söyledi canım ve senin doktorun söylemedimi diyede özellikle sordu atlamış olabılırmı acaba doktorum yada önemsememiş olabılırmı nede olsa cıkar yukarıya dıye yınede uyarması gerekmıyormuydu kafam çok karıştı peki ya yukarıya çıkmazsa

Kızlar ben bi tepik daha yedim şuan böyle günde 1 tane yoklıcak galiba darısı size inşallah. Ay çok güzel ya.

Ayyyy beni de depsin kızım, pata küte girişsin anneye. Çok heyecanlanıyorum. Nasıl bir dıygu acaba

Kuzum Allah koşup, oynamasını da nasip etsin inşallah. Topiğin tepik şampiyonu oğluşun

Amin canım inşallah O günleri bir görebilsek rahatlayacağım hepimiz rahatlayacağız. Allahın izniyle o günleri göreceğiz inşallah

Canım burda benim ve bir kaç arkadaşımızın da plasentası aşağıda. Henüz yukarı çıkması için erken. 21. haftadan sonra çıkmaya başlar. Doktor biraz aceleci davranmış en sonunu söyleyerek. Eğer plasenta yukarı çıkmazsa, evet tam teşekküllü bir hastanede sezeryanla doğum oluyor. Kan takviyesi filan gerekebiliyor. Ama bu durum plasenta totalis ve onun daha ağır çeşitlerinde geçerli. Tabi en kötü ihtimalle. Gayet sağlıklı doğumlar da oluyor. Senin yapman gereken doktor desin ya da demesin tavizsiz yatıp, dinlenmek, bolca su içmek, cinsel ilişkide bulunmamak. Yatmak derken kesin yatış, wc'ye kalkacaksın sadece. Onun dışında bolca dua et ve moralini yüksek tut. Lekeye, kanamaya dikkat et. Allah şifalar versin canım, Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Canım aslında doktorun söylemiş olması lazımdı bencede. Ama yat ayakta çok dolaşma. İnşallah çıkar yukarı. Çok stres yapma. İçün rahat etmezse bi doktora daha görün. Çok geçmiş olsun canım.

Canlar az once saglik ocagindan geldim decavitimi aldim ve 20 haftamda cagirdi tatanoz asisi olucakmisim kalsuyum ferrolsanol decavit magnezyum b12 kullaniyorum kalsiyumu bugun verdiler icsemmiki sut midemi bulandiriyor diye icmelisin dedi

Ayyyy beni de depsin kızım, pata küte girişsin anneye. Çok heyecanlanıyorum. Nasıl bir dıygu acaba

Kuzum Allah koşup, oynamasını da nasip etsin inşallah. Topiğin tepik şampiyonu oğluşun
Sende en yakın zamanda yaşarsın canım. Anlatamam zaten çok garip bi duygu çok heyecanlı. Kızım 20 haftalarda hissetmiştim bu daha erken oldu. Hepimizin evladını koşup oynarken görmek nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…