bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canlar az once saglik ocagindan geldim decavitimi aldim ve 20 haftamda cagirdi tatanoz asisi olucakmisim kalsuyum ferrolsanol decavit magnezyum b12 kullaniyorum kalsiyumu bugun verdiler icsemmiki sut midemi bulandiriyor diye icmelisin dedi
Canım ben nedense sağlık ocağında söylenenlere pek itimat edemiyorum. Tabi işinin ehli sağlık çalışanlarını tenzih ederim. Kendi doktorunu arayıp bi sorsan nasıl olur acaba canım

Yaa benim iki kizimdan ne zaman tepik yicegim bekliyorum ses seda yok
Ufak hareketler hissetmiyorsun canım. Seninkiler hareketlenirse hiç uyutmaz iki tane düşünmesi bile çok çok heyecanlı. Seninde ilk tepiğini burada okumak nasip olur inşallah. Birde mevhibe ne tarafta meyra ne tarafta belli mi? Tepikleri kim attı bilebilcekmisin ay çok heyecanlı

Haaa bu arada ikiside kızsa göbek atcam demiştin naptın

gece gündüz içsem nafile

Acaba yanında biriyle yatmaya mı alışamadın daha? Tedirgin mi oluyosun, rahat hareket edemeyip... Bazen benim de eşimi uyandırıcam, rahatsız edicem endişesiyle iyice uykum kaçar. Çok dönüyorum yatakta, öyle naif filan da değil. Zıplıyorum resmen dönerken, yatak sallanıyo

Canlar az once saglik ocagindan geldim decavitimi aldim ve 20 haftamda cagirdi tatanoz asisi olucakmisim kalsuyum ferrolsanol decavit magnezyum b12 kullaniyorum kalsiyumu bugun verdiler icsemmiki sut midemi bulandiriyor diye icmelisin dedi

Kuzum sen ne diyorlarsa yap, ihmal etmeden iç takviyelerini. Bizim gibi değilsin, kendinle birlikte üç can taşıyorsun. Normal beslenme ve vücuttaki stoklar yeterli gelmeyecektir. Bize bile bir dolu takviye veriyolar. Sağlıkla beslenip, büyüsün "kızce"lerin

Hiç rahatsız ederim düşüncesi yok hatta rahatsız olunca seni tepiklicem sonunda diyorum havasından mı suyundan mı bilemiyorum bazen iyi düzene giriyor bi bakmışım yine aynı ama il dışına bi çıkim gittiğim yerde koy yastığa başı uyu İstanbul yaramadı bana

Canım sen önceki hamileliklerinden sonra 5 tatanoz aşısı tamamlattırmadın mı? Zeynepteyken bana 20 de vurdular doğuma yakın vurdular eğer yılda bir diğer 3 dozu tamamlarsan toplam 5 doz oluyor. Ömrün boyunca korur dediler.

Şimdi o aşı kartımı gösterdim tamm artık gerek yok dediler.

Yaa benim iki kizimdan ne zaman tepik yicegim bekliyorum ses seda yok
seninkiler birbirine sarildi herhalde nazlanip kipirdamaya niyet yok.
Bende eveli gun bi tepik yedim bi daha tepik hissetmedim.kipir kipir onu hissediyorum.
Canim bende peynirden baska bisey tuketemiyorum bende calsiyum kullaniyorum.magnezyum, decavit,demir hapi,coraspirin

Ben süt türü yiyemiyorum dedim doktor bana da yazacaktı D vitamini katkılı olan ama ben o ilacı içemiyorum diyince sadece D vitamini verdi. Ama kalsiyumu gıdalardan karşılayamıyorsan kullan ilacı malum minikler bizden besleniyor. Hem diş sağlığın için önemli şu dönemde

Maşallah cnm ne güzel o terbiyeyi küçükken aileden örnek alarak öğrenmek çok farklı bsy.darısı bnm oglusuma

sag tarafimdaki 16+5 sol tarafimdaki 16+2 buyuk olan mevhibe ikra yani sagdaki meyra tuana soldaki canim iki haftaya hissederim galiba birde erkek bebekler kasli oluyor annesi cabuk hissedersin canim gobek atamadimda agladim rabbime dua ederek sukur diye diye eve geldim tabi 4 yada 5 durak once indim patik aradim bulamadim bandanayla eve geldim cok heyecanliydim dogsunlar oyle gobek atarim canim

Ben kızımda hiç tetanos aşısı olmadım

Canım risk düşük görünüyor. Doktorunada danış tabi. Cinsiyet belli olmuş uydu senn. İçime oğlun olcakmış gibi doğdu.
Doktor sorun yok dedi yinede size sormak istedim :)) poposu dönüktü ama kemik yapısına gore erkeğe benziyor dedi hayırlısı artık bi oğlum vardı 2. De gelecek galiba

Sağol canım doktor açıklama yapmadı sorun yok dedi sadece bu yorum iyi oldu

Canim ben 7 yil ara verdim birde yanilmiyorsa 5 asidan kactim canim cok aciyir diye kartida bulamadim ev tasirken kayip mi ettim bilmiyorum hafta sonu esimle bir kurcalayalim evi diyorum

canım çalışıyorum ve sürekli ayak üstündeyim işim gereği doğum iznine kadar da mecburum çalışmaya dikkat edersem birşey olmaz herhalde ağır falan kaldırmıyorum

teşekkür ederim canım haftaya kendi doktoruma gidicem inşallah hayırlı şeyler söyler

Canım benim ya çok duygulandım.

Kuzu bebişler doğunca göbek atcak fırsat bulamayabilirsin hani ikiz yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…