- 20 Mart 2016
- 1.209
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #19.261
Canım ben nedense sağlık ocağında söylenenlere pek itimat edemiyorum. Tabi işinin ehli sağlık çalışanlarını tenzih ederim. Kendi doktorunu arayıp bi sorsan nasıl olur acaba canımCanlar az once saglik ocagindan geldim decavitimi aldim ve 20 haftamda cagirdi tatanoz asisi olucakmisim kalsuyum ferrolsanol decavit magnezyum b12 kullaniyorum kalsiyumu bugun verdiler icsemmiki sut midemi bulandiriyor diye icmelisin dedi
Ufak hareketler hissetmiyorsun canım. Seninkiler hareketlenirse hiç uyutmaz iki tane düşünmesi bile çok çok heyecanlı. Seninde ilk tepiğini burada okumak nasip olur inşallah. Birde mevhibe ne tarafta meyra ne tarafta belli mi? Tepikleri kim attı bilebilcekmisin ay çok heyecanlıYaa benim iki kizimdan ne zaman tepik yicegim bekliyorum ses seda yok
Be ki kokoreçe önyargılı yaklaşan ay bu nasıl yenir yaa diyen insandım canım. Bi tat canım bence pişman olmazsınYa hayatımda hiç kokoreç yemedim ama sizin sayenizde şimdi çok merak eder oldum..
gece gündüz içsem nafile
Canlar az once saglik ocagindan geldim decavitimi aldim ve 20 haftamda cagirdi tatanoz asisi olucakmisim kalsuyum ferrolsanol decavit magnezyum b12 kullaniyorum kalsiyumu bugun verdiler icsemmiki sut midemi bulandiriyor diye icmelisin dedi
Acaba yanında biriyle yatmaya mı alışamadın daha? Tedirgin mi oluyosun, rahat hareket edemeyip... Bazen benim de eşimi uyandırıcam, rahatsız edicem endişesiyle iyice uykum kaçar. Çok dönüyorum yatakta, öyle naif filan da değil. Zıplıyorum resmen dönerken, yatak sallanıyo
Canım sen önceki hamileliklerinden sonra 5 tatanoz aşısı tamamlattırmadın mı? Zeynepteyken bana 20 de vurdular doğuma yakın vurdular eğer yılda bir diğer 3 dozu tamamlarsan toplam 5 doz oluyor. Ömrün boyunca korur dediler.Canlar az once saglik ocagindan geldim decavitimi aldim ve 20 haftamda cagirdi tatanoz asisi olucakmisim kalsuyum ferrolsanol decavit magnezyum b12 kullaniyorum kalsiyumu bugun verdiler icsemmiki sut midemi bulandiriyor diye icmelisin dedi
seninkiler birbirine sarildi herhalde nazlanip kipirdamaya niyet yok.Yaa benim iki kizimdan ne zaman tepik yicegim bekliyorum ses seda yok
Canim bende peynirden baska bisey tuketemiyorum bende calsiyum kullaniyorum.magnezyum, decavit,demir hapi,coraspirinCanlar az once saglik ocagindan geldim decavitimi aldim ve 20 haftamda cagirdi tatanoz asisi olucakmisim kalsuyum ferrolsanol decavit magnezyum b12 kullaniyorum kalsiyumu bugun verdiler icsemmiki sut midemi bulandiriyor diye icmelisin dedi
Canlar az once saglik ocagindan geldim decavitimi aldim ve 20 haftamda cagirdi tatanoz asisi olucakmisim kalsuyum ferrolsanol decavit magnezyum b12 kullaniyorum kalsiyumu bugun verdiler icsemmiki sut midemi bulandiriyor diye icmelisin dedi
Canım risk düşük görünüyor. Doktorunada danış tabi. Cinsiyet belli olmuş uydu senn. İçime oğlun olcakmış gibi doğdu.Eki Görüntüle 1838807 kızlar bana bunu yorumlar mısınız lütfen
Maşallah cnm ne güzel o terbiyeyi küçükken aileden örnek alarak öğrenmek çok farklı bsy.darısı bnm oglusumaBende senin gibiyim sonradan ogreniyoruz gercekleri.cocuklarimiz insallah hayirli evlatlar olur.onun icin cabaliyoruz.oglum suan Kurani Kerim okuyor namaz surelerin hepsini biliyor vs.vs.insallah kizim ve karnimdaki bebikte buyunce hak yoldan ayrilmazlar.tum evlatlarimiz insallah.
Eki Görüntüle 1838807 kızlar bana bunu yorumlar mısınız lütfen
sag tarafimdaki 16+5 sol tarafimdaki 16+2 buyuk olan mevhibe ikra yani sagdaki meyra tuana soldaki canim iki haftaya hissederim galiba birde erkek bebekler kasli oluyor annesi cabuk hissedersinUfak hareketler hissetmiyorsun canım. Seninkiler hareketlenirse hiç uyutmaz iki tane düşünmesi bile çok çok heyecanlı. Seninde ilk tepiğini burada okumak nasip olur inşallah. Birde mevhibe ne tarafta meyra ne tarafta belli mi? Tepikleri kim attı bilebilcekmisin ay çok heyecanlı
Haaa bu arada ikiside kızsa göbek atcam demiştin naptın
Ben kızımda hiç tetanos aşısı olmadımCanım sen önceki hamileliklerinden sonra 5 tatanoz aşısı tamamlattırmadın mı? Zeynepteyken bana 20 de vurdular doğuma yakın vurdular eğer yılda bir diğer 3 dozu tamamlarsan toplam 5 doz oluyor. Ömrün boyunca korur dediler.
Şimdi o aşı kartımı gösterdim tamm artık gerek yok dediler.
Doktor sorun yok dedi yinede size sormak istedim :)) poposu dönüktü ama kemik yapısına gore erkeğe benziyor dedi hayırlısı artık bi oğlum vardı 2. De gelecek galibaCanım risk düşük görünüyor. Doktorunada danış tabi. Cinsiyet belli olmuş uydu senn. İçime oğlun olcakmış gibi doğdu.
Sağol canımMaşallah canım çok güzel sonuçların. Ultrason sonuçların harika. Biokimyasal değerlerin de çok güzel. Her ikisi açısından da risk sınır değerinin çok çok altındasın. İçin çok ferah olsun
Canim ben 7 yil ara verdim birde yanilmiyorsa 5 asidan kactim canim cok aciyir diye kartida bulamadim ev tasirken kayip mi ettim bilmiyorum hafta sonu esimle bir kurcalayalim evi diyorumCanım sen önceki hamileliklerinden sonra 5 tatanoz aşısı tamamlattırmadın mı? Zeynepteyken bana 20 de vurdular doğuma yakın vurdular eğer yılda bir diğer 3 dozu tamamlarsan toplam 5 doz oluyor. Ömrün boyunca korur dediler.
Şimdi o aşı kartımı gösterdim tamm artık gerek yok dediler.
Canım burda benim ve bir kaç arkadaşımızın da plasentası aşağıda. Henüz yukarı çıkması için erken. 21. haftadan sonra çıkmaya başlar. Doktor biraz aceleci davranmış en sonunu söyleyerek. Eğer plasenta yukarı çıkmazsa, evet tam teşekküllü bir hastanede sezeryanla doğum oluyor. Kan takviyesi filan gerekebiliyor. Ama bu durum plasenta totalis ve onun daha ağır çeşitlerinde geçerli. Tabi en kötü ihtimalle. Gayet sağlıklı doğumlar da oluyor. Senin yapman gereken doktor desin ya da demesin tavizsiz yatıp, dinlenmek, bolca su içmek, cinsel ilişkide bulunmamak. Yatmak derken kesin yatış, wc'ye kalkacaksın sadece. Onun dışında bolca dua et ve moralini yüksek tut. Lekeye, kanamaya dikkat et. Allah şifalar versin canım, Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Canım aslında doktorun söylemiş olması lazımdı bencede. Ama yat ayakta çok dolaşma. İnşallah çıkar yukarı. Çok stres yapma. İçün rahat etmezse bi doktora daha görün. Çok geçmiş olsun canım.
Canım benim yasag tarafimdaki 16+5 sol tarafimdaki 16+2 buyuk olan mevhibe ikra yani sagdaki meyra tuana soldaki canim iki haftaya hissederim galiba birde erkek bebekler kasli oluyor annesi cabuk hissedersincanim gobek atamadimda agladim rabbime dua ederek sukur diye diye eve geldim tabi 4 yada 5 durak once indim patik aradim bulamadim bandanayla eve geldim cok heyecanliydim dogsunlar oyle gobek atarim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?