bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben kızımda hiç tetanos aşısı olmadım

Canım bazı doktorlar önermiyormuş zaten. Ama anasağlıkta ve devlet hastanesinde mutlaka yaptırtıyorlarmış. Bir kaç yerde okumuştum, bunun nedeni devlet hastanelerinde yeterince steril bir ortam sağlanamayabiliyormuş, doğum esnasında mikrop kapmamak için önceden bu iğneyi yaptırıyorlarmış. Ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem.

İnşallah doğru örnek olabiliriz cnm smdi dikkt edemediğim şeylere oğlum doğunca daha çok dikkat etmek istiyorm güzel örnek olmk icin.aynen tamamlamak lazm eksikleri:)

Canim ben 7 yil ara verdim birde yanilmiyorsa 5 asidan kactim canim cok aciyir diye kartida bulamadim ev tasirken kayip mi ettim bilmiyorum hafta sonu esimle bir kurcalayalim evi diyorum
Ben zeynepin kimliği aşı kartı ve kendi aşı kartım gibi lazım olabilecek şeyleri cüzdandan çıkarmam canım. Sanada fikir olur belki gerçi tamamlamamışsın ama yine sen bilirsin tabi

canım çalışıyorum ve sürekli ayak üstündeyim işim gereği doğum iznine kadar da mecburum çalışmaya dikkat edersem birşey olmaz herhalde ağır falan kaldırmıyorum

Tatlım rapor alma şansın olmaz mı? Gerçekten yatman şart, yukarı çıkması için. Çünkü çok aşağıdaymış seninki de. Rabbim korusun sizi. Yükseğe filan uzanma, gerilerek masa filan silme.

Tatlım rapor alma şansın olmaz mı? Gerçekten yatman şart, yukarı çıkması için. Çünkü çok aşağıdaymış seninki de. Rabbim korusun sizi. Yükseğe filan uzanma, gerilerek masa filan silme.

yok canım tek çalışmıyorum uzanmıyorum silme işleri falan yaptırmıyor arkadaşlar çok sağol canım bugun aksam gıdıcem başka doktora bakalım o ne diyecek

Kizlar yaaa benim burda sizden baska hic arkadasim yok ne zaman birilerine guvensem en yakin arkadasim desem hepsi kazik atti hamileyim arayan soran yok o kadar uzgunum ki cok kotu bi kadin miyim ben diyorum esime kotu deilde safsin inaniyosun hemen insanlara diyo iyiki siz varsiniz sizde olmasaniz beni bebeimi soran olmiycak

AY CANIM YA KIYAMAM BOŞVER SEN DÜŞÜNME ONLARI

Canım benim yaa. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama gelip sarılmak istedim. Boşver iyi gözlemle kim arayıp sorup değer veriyorsa sende ona değer ver gerisini salla gitsin. Üzme tatlı canını.

Arkadaslarım dualarınıza cok ihtiyacım var beste kanama ile hastaneye geldim cok kotuyum bebegimin cinsiyetini öğrendim kızmış kaybetmek isremiyorum onu ne olur dua edin
Geçmiş olsun canım bişe olmaz Allahın izniyle her kanama da kayıp olmuyor Allah yardımcın olsun atlatırsın inşallah

Kizlar bunun bebegimle ilgisi yok ama bi sorayim dedim. Dun amcam vefat etmisti. Dun esim de ailesini arayip soylemis. Kayinvalidem esimi aramis bugun. Antihindistan aramadi bizi amcam vefat etti demedi demis. Simdi onlarin beni arayip basin sagolsun demesimi gerekirdi yoksa benim arayip haber vermem mi?? Ne tuhaf arayip benim amcam vefat etti hadi bas sagligi dile bana annem mi diyim??

Dualarımız seninle canım yaa moralini yüksek tut

Eşin söyleyecek canım sen değil belki haberleri yoktur

Canım haberleri yoksa aryamamışlardır. Ama eşin söylediyse tabiki onlar aramalılar. Tekrar başınsağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…