bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım benim yaa. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama gelip sarılmak istedim. Boşver iyi gözlemle kim arayıp sorup değer veriyorsa sende ona değer ver gerisini salla gitsin. Üzme tatlı canını.
Ankaradayim canim ama nedense sen oyle soyleyince cok duygulandim gozlerim doldu cok saol kuzum iyiki varsin iyiki iyiki

Tabiki bassagligi dilemeli kv canim belki dusunemedi esin soylesin olmazsa annesine

Saol kuzum ama hamile olunca insan herseyi cok takiyo cok uzuluyorum bi kotulugum dokunsa eyvallah ama hele bi arkadasim hamile oldugumu duyar duymaz deisti sok oldum bagini kopariverdi
NE SAÇMA YA NASIL İNSANLAR VAR SEVİNMELERİ LAZIM ASLINDA İLGİLENMELERİ GEREKİYO AMA İNSAANLAR FARKLI OLUYO DEMEK

Ayy canım kıyamam sıkma canını hayat cidden acımasız bende çok dost darbesi yemişimdir ama elimde değil hala değişemedim hala çabuk güveniyorum sadece eskisi kadar verici değilim.

Hem canım dediğin gibi bizler varız benimde burda bir iki tane dostum diyceğim kişi var oda iş yerinden tanıdığım akrabalarım ailem hep adanada olunca çok yanlız yaşadım bende burda

Cok uzuldum hamile hamile cok agladim kuzum esim cok kizdi onlar kim ki neden agliyosun diye ama cok kirildim demekki tatli sozleri hep yalanmis dedim hep kendime salak gibi acildim dertlerimi anlattim o kadar kirildim ki iyiki sizler burdasiniz buraya geldim geleli hic yanlizlik cekmiyorum hic

ayy canım yazık kıyamam o gözyaşlarına sakın böyle şeyler için üzme kendini bende iyki burayı bulmuşum canım ayrıca bende Ankaradayım birşeye ihtiyacın felan olursa elimden geleni yaparım canım

Yaa canim benim yaa ne guzel aynen seninde biseye ihtiyacin olursa burdayim ben bitsnem

Aaa doktorun yada sağlıkocağı söylemedimi. Doğumda demir aletler kullanıldığı için koruma sağlıyor canım bu sefer kesin sor.
Canım sağlık ocağına gitmiyorum. Doktorum ds söylemedi birşey. 20.haftada mı yapılıyordu?

Yaa canim benim yaa ne guzel aynen seninde biseye ihtiyacin olursa burdayim ben bitsnem

çok tşk ederim canım bende eryamanda yaşıyorum ilerde inş bizde batıkenti istiyoruz eşimle kısmet olur inşallah şu doğumum olsun bi hayırlısıyla tabi bebeğime klendim bakacam belli zamana kadar inşş sonra mecbur işe dönecem ancak o zaman evi değiştirme durumumuz olabilir malum belli süre ben maaş alamıycam

Eryaman bize cok yakin canim balkondan bakinca goruyorum eryamani batikenti tavsiye ederim komsuluk filan cok guzel burda hrrkez herkezin cocugunu taniyo sahip cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…