bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Eryaman bize cok yakin canim balkondan bakinca goruyorum eryamani batikenti tavsiye ederim komsuluk filan cok guzel burda hrrkez herkezin cocugunu taniyo sahip cikiyo

aayy ne güzel ben apt kimseyi bilmiyorum bir karşı komşumu oda slmlaşıyoruz o kadar. Hakkını yemeyim benim kına burda oldu ardaşlarımla o zaman konşulardan bir iki kişi geldi o kadar bende çalıştığım için bir daha gelen giden olmadı bana

Sen bizim biriciğimizsin. Tertemiz ve sevgi dolu bir kalbin var. Hemen yansıyor. Ben kısa bir süredir burdayım ama inan seni çok seviyorum. Vallahi de billahi de aklımdaydın, nasıl oldu beli hala ağrıyor mu diye. Yazıp soracaktım. Hiç üzülme birtanem etrafınakiler kötüymüş ki Allah bir şekilde uzaklaştırmış senden. Senin canın sağolsun, keyfin hep yerinde olsun. Kuzularınla, eşinle, ailenle, gerçek dostlarınla mutlu mutlu yaşa inşallah

Dogrudur kuzum.yaaa olsun bosver buraya tasinirsan gorusuruz

Yaaa bende senden hep pozitif elektrik aliyorum cok tatlisin eglencelisin bitanem cok tesekkur ederim bende senin yorumlarindan biliyorum ki cok iyi bi insansin iyiki varsin bitanem iyiki

Eşin aile büyüklerine haber verir, onlar da diğerlerine canım. Sıkma sen canını. Allah sizlere uzun ömür versin.

Canım haberleri yoksa aryamamışlardır. Ama eşin söylediyse tabiki onlar aramalılar. Tekrar başınsağolsun
Alah razi olsun canim. Esim dun arayip soylemis. Haberleri var ama bugun kayinvalidem esimi arayip benim icin aramadi haber vermedi demis. Esim ara diyince haberleri var onlar arayip bas sagligi dilesin dedim.

Alah razi olsun canim. Esim dun arayip soylemis. Haberleri var ama bugun kayinvalidem esimi arayip benim icin aramadi haber vermedi demis. Esim ara diyince haberleri var onlar arayip bas sagligi dilesin dedim.
Senin kaynanada algılama problemi var galiba senden duymayınca anlayamıyor muymuş?
Kendisi arayıp başsağlığı dilemesi gerekirken sen bir daha arayacaksın bir de yani.

Canm bnce hepimiz bnzwr şeyleri yaşıyor hele is hayatında da bnim 5 senedir kafama göre arkdsm olmadı. İlk defa bu sene candan bi arkdsim oldu o da gidiyor. Allah iyi lerle karşılaştırsin inşallah.

Yaaa bende senden hep pozitif elektrik aliyorum cok tatlisin eglencelisin bitanem cok tesekkur ederim bende senin yorumlarindan biliyorum ki cok iyi bi insansin iyiki varsin bitanem iyiki

Sağol bitanem, aynen her şeyiyle sen de öyle. İnşallah bir gün bir araya geliriz, hem biz tanışırız, hem karnımızdaki bebişler. Ohhh Ada'yı da bir güzel severim

Aynen oyle canim anlamiyorm insanlari cok sasiriyorm inan
Bnce en büyük sorun kiskncliktan hasetten oluyor.Hasetci insan hem kndine hem karşıdakine zarar veriyor.bn de okulda hep hamile kalamiyorum diye herkese anlatyodm uzuluyrdum ve bazıları bunu kullandı bana karşı ve cok uzdulr ama bn Allaha dayandım guvendm hc beklemedigm anda evladımı verdi.o insanlar ınanamadilar şok oldular uzulduler.sen kalbini iyi tut illaki kazanan hep sen olursun iyi kalpli birisin değerini bilen birileri elbette çıkar insallah

Eeee 17 hafta olmuşun gitsene doktora kuzu. Nasıl dayanıyosunuz yaaaa.
danayanamıorum :) 12 haftalıkken soylemedıler 14 de gıttım erken dedı. 16 da ankarada bı doktora gıttım bacaklarını kapatmıs gostermıo dedı. ama bence kız dedı. aksamına radyolojı uzmanına gıttım bagdac kurmus gostermıo ama bana sorarsan erkek dedı kordon da olabılır net bısey dıemıyorum dedı. haftaya bıdaha gıdıcem bakalım:):)

Insallah kuzum bilmiyorum neden bu kadar kotuler Allah korkusu yok hic

Canim sen niye ogrenememistin unuttum, gostermiyo muydu ?
En son ankarada gitcektin, gitmistin dimi ?
evet canım ıyı hatrladın valla:) gıttım doktor gostermıo cınsıyetını bence erkek dedı aksam radyolojı uzmanına gıttım o da gostermıo cok kapatmıs ama ben pıpı gordum dedı bana sorarsan kız ama kordonu da olabılır dedı:) karısıgım yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…