- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #19.701
Canım evlenince herhalde herkes kilo almıştır bende 10 kilo aldım ve veremeden hamile kaldım kimse de kiloma laf edemez kim ne? Kocam iyi baktı deyip geçiyorum.Kilo meselesine fena halde takilmis durumdayim. Kortizon kullanmak zorunda kaldim inanilmaz kilo aldim evleneli 20 kilo. Ki gorumcem, esi, kayinvalidem her gorduklerinde sakiz yapiyorlar kilo mu!!cakacam bigun birinin agzina. Isim konusunu tekara acabilecegini sanmiyorum. Bu siralar daha onemli bir konusu var esimle arami acmak. Evine gitmiyorum 6 aya yakindir. Esimi dolduruyor suan gelmiyor etmiyor seni de soguttu.
Sinir oluyorum ya boyle insanlara bende de var bitane ama ben artik takmıyorum.Doğumda geldi inan loğusa loğusa ağlattı beni ben annemi daha ilkokula giderken kaybettim yoksa onu cagirmazdim.Şimdide eşimle düşüncemiz hic cagirmayacagiz kızım büyüdü Allah razi olsun eşimden her is geliyor elinden.Benim kızıma da isim düşündüler tabi biz koymadık hatta ilk baslarda kendi istedikleri isimle çağırdılar umursamadım ve onlar öyle yapıp ben cevap vermedikçe ben hakli oldum eşimle aram hic bozulmadı.Eşin yanındaysa gerisini salla canım.Rabbim evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsin.Kızım olduğunda çok ağlamış dua etmiştim rabbim kızımın her anında yanında olmayı nasip etsin inşallah.ÂminGunaydin kizlar. Geceleri kolum ve bacak agrimdan uykulardan uyaniyorum. Ahh guzel yavrum annesine simdiden nazlaniyor. Dun annemlere gittim kuran vardi. Kayinvalidem de geldi. Uzak durdum ama gelip yanima oturdu iki dakika da moralimi bozdu ve gitti. Her gordugunde kilo almissin diyor. Pskolojim bozuldu esim daha once uyardi 3 4 kere hala devam ediyor. Birde diyor cocugun adini ben koyacagim. dedim gerek yok biz isim bulduk. Yok canim unut o isi ben koyacagim dedi. Ne munasebet canim ben koyarim dedim. Ben ogluma derim sen kimsin dedi. Oyle diyince esimi aradim annen gitcekmis babana soyle dedim. Hic bisey demeden yurudu gitti. Ama moralim fena bozuldu.
Gunaydin kizlar. Geceleri kolum ve bacak agrimdan uykulardan uyaniyorum. Ahh guzel yavrum annesine simdiden nazlaniyor. Dun annemlere gittim kuran vardi. Kayinvalidem de geldi. Uzak durdum ama gelip yanima oturdu iki dakika da moralimi bozdu ve gitti. Her gordugunde kilo almissin diyor. Pskolojim bozuldu esim daha once uyardi 3 4 kere hala devam ediyor. Birde diyor cocugun adini ben koyacagim. dedim gerek yok biz isim bulduk. Yok canim unut o isi ben koyacagim dedi. Ne munasebet canim ben koyarim dedim. Ben ogluma derim sen kimsin dedi. Oyle diyince esimi aradim annen gitcekmis babana soyle dedim. Hic bisey demeden yurudu gitti. Ama moralim fena bozuldu.
Ayy kısslar bu kaynanalarin köküne diicm de..naapalım eslerimzn anneleri.yine dr soyleyemiyrm maalesef.ben kayinvalidemi anlatsam şaşarsınz türünün ilk ve tek örneğidir.kayinpederimde öyle.Zaten ayrılmışlar tee zamanında.bu kadar ender bulunan sahsina münhasır iki şahsiyet gecinemems velhasıl :)
Neyse onlarla şimdi ugrasamiicm benden uzak Allah â yakın olsunlar da ailecek.
Kızlar ben yine ailemn yanına geldim İzmir den Bursa ya eşimle birlkte.bu akşamda doncez nasipse.Geçen hafta cumartesi İzmir e dönmüştüm döndükten sonra da doktora gitmedm.Bir hafta arayla tekrar yola çıktım.bulantım ve mide ağrım da yavaş yavaş azalio haftama göre de normal Belki ama benim hep aklımda soru işareti var.acaba bebeğim iyi mi.Ne zamandır gormuorm.o kadar yol gittim geldim.doktordan müsade almıştım sorun yok gideblrsn demişti ama bilemiyrm ya.sizde de böyle endişeler oluo mu normal mi acaba.bu hafta değil haftaya kontrolüm.günler çok çabuk geçse Keşke yaa.Çok uzun geldi bu kontrol arası bana
Ben de bir sene cevap vermedim. Rahmetli abime laf soyledi sustum. Annem hakkinda bir suru sey soyledi sustum. Beni insanlarin icinde namussuzlukla sucladi sustum. Esime almak sitedigi kizi anlatti sustum. Bizi balayindan ertesi gun geri getirtti sustum. Dugunde onume 5 tl firlatti sustum. Taki takamayiz durumumuz kotu dedi 2 ay sonra kendine taki aldi sustum. Aman ya dedim evim ayri. Ama esimle bosanma noktasina getirdi bizi. Iste ozman dedim tamam artik bitti kayinvalidem oldu bana kaynana. Simdi ne evine gidiyorum ne arayip soruyorum. Simdide bu yuzden esimle arami acmaya calisiyor. Aramiyor gelmiyor seni benden soguttu diye. Bende esime diyorum zorla mi degil. Anan beni mutlu ettimi ki ben anani mutlu edeyim. Istemiyorsan mahkeme surda canim bende geri vides yok diyorum. Susuyor oturuyor. Suc sende diyorum esime sen arada ki mesafeyi korusaydin anana sus deseydin boyle olmazdi. Dedim diyor boyle yaparsan sana 5 gelin getirsem bosarsin beni dedim diyor uzuluyorum sonra onu da o ana dogurdu yazik.Sinir oluyorum ya boyle insanlara bende de var bitane ama ben artik takmıyorum.Doğumda geldi inan loğusa loğusa ağlattı beni ben annemi daha ilkokula giderken kaybettim yoksa onu cagirmazdim.Şimdide eşimle düşüncemiz hic cagirmayacagiz kızım büyüdü Allah razi olsun eşimden her is geliyor elinden.Benim kızıma da isim düşündüler tabi biz koymadık hatta ilk baslarda kendi istedikleri isimle çağırdılar umursamadım ve onlar öyle yapıp ben cevap vermedikçe ben hakli oldum eşimle aram hic bozulmadı.Eşin yanındaysa gerisini salla canım.Rabbim evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsin.Kızım olduğunda çok ağlamış dua etmiştim rabbim kızımın her anında yanında olmayı nasip etsin inşallah.Âmin
Tamam tatlım teşekkurler yardımın icin bugun kesin alcm artk☺Ben günde 20 damla alıyorum canım az miktarda meyve suyuna karıştırıp
Ooh ne güzel vallahi organik organik beslensin bebişlerBugun gezdik canim yumurtaliga gittik kayinvalidenin koyune organik beslendik bugun 5 litre sut getirdim.kaynattim yogurt mayalicam sogumasini bekliyorum tatlim cok sayfa var bitirmeye calisiyorum bebegimkayinvalidemin abisi cok duygulandi adini mevhibe koyacagiz dedik kupesi benden dedi bende duygulandim
Amin tatlım, olur tabi buralardayız hep daha göruruz guzelligi☺Sagol kuzum benim hepimizin yavrusunu Allah bizlrre bagislasin yine koyarim sizde gorursunuz olur mu
Anladm canım bna tup olarak verdi de bi turlu cesaret edemedm, bugun kesin alcm artk ☺Canım haftada bir tüp değil benim. Günde 5_6 damla içiyorum.
aynen oyle canım yeterınceyı bırak hıc almıorum desem yerı var. sut peynır yogurt hcbısı yıyemıorum. ama dısım kırıldıktan sonra sutu farklı yollarla almaya calısıyorum sutlu tatlılar falan yapıorumCnm dişin niye kırıldıyeterince kalsiyum almıyorsun diye mi acaba
Canim ilk bebegimiz.A Antihindistancevizi elinden gelen sabrı göstermişsin canım.İlk bebeginiz di demi yanlış hatırlamıyorum umarım.İnşallah daha güzel günleriniz olur.
Canim ilk bebegimiz.
Ay sinir oldum canım kaynanana, bitmiyo gereksz muhabbetleri, en iyisi hic takmamak, biri isim der, biri cinsiyeti şu olsaydi der, torunum olck dye şukredeceklerine yaptklarna bak.Gunaydin kizlar. Geceleri kolum ve bacak agrimdan uykulardan uyaniyorum. Ahh guzel yavrum annesine simdiden nazlaniyor. Dun annemlere gittim kuran vardi. Kayinvalidem de geldi. Uzak durdum ama gelip yanima oturdu iki dakika da moralimi bozdu ve gitti. Her gordugunde kilo almissin diyor. Pskolojim bozuldu esim daha once uyardi 3 4 kere hala devam ediyor. Birde diyor cocugun adini ben koyacagim. dedim gerek yok biz isim bulduk. Yok canim unut o isi ben koyacagim dedi. Ne munasebet canim ben koyarim dedim. Ben ogluma derim sen kimsin dedi. Oyle diyince esimi aradim annen gitcekmis babana soyle dedim. Hic bisey demeden yurudu gitti. Ama moralim fena bozuldu.
Canım benim s..ç..n yararBen de bir sene cevap vermedim. Rahmetli abime laf soyledi sustum. Annem hakkinda bir suru sey soyledi sustum. Beni insanlarin icinde namussuzlukla sucladi sustum. Esime almak sitedigi kizi anlatti sustum. Bizi balayindan ertesi gun geri getirtti sustum. Dugunde onume 5 tl firlatti sustum. Taki takamayiz durumumuz kotu dedi 2 ay sonra kendine taki aldi sustum. Aman ya dedim evim ayri. Ama esimle bosanma noktasina getirdi bizi. Iste ozman dedim tamam artik bitti kayinvalidem oldu bana kaynana. Simdi ne evine gidiyorum ne arayip soruyorum. Simdide bu yuzden esimle arami acmaya calisiyor. Aramiyor gelmiyor seni benden soguttu diye. Bende esime diyorum zorla mi degil. Anan beni mutlu ettimi ki ben anani mutlu edeyim. Istemiyorsan mahkeme surda canim bende geri vides yok diyorum. Susuyor oturuyor. Suc sende diyorum esime sen arada ki mesafeyi korusaydin anana sus deseydin boyle olmazdi. Dedim diyor boyle yaparsan sana 5 gelin getirsem bosarsin beni dedim diyor uzuluyorum sonra onu da o ana dogurdu yazik.
Canim ikisinin ismi ayni olurmuki bilemedimde ama biz ikisinede ayni degerde sevecegiz iki oglumuda ayni degerde sevdik bir sorun yasamadik insallahda hep boyle devam eder dusunce guzel tesekkur ederim canim ince dusunmussunIkra meyra canım bak aklıma ne geldi yorumları okurken ..acaba kızların adını Mevhibe Ikra ve mevhibe meyra yada tuana mı olsa ? Hani ikisinde de mevhibe mi olsa ? Bana Sanki ismi mevhibe olanla etrafındaki insanlar tarafından daha yığın duygusal bağ olacak gibi geldi daha özel gibi yanı ..Ozaman diğeri ilerde kendini daha geri planda hisseder gibi geliyor sonuçta babaanne ismi özel bir yer kaplıyor hepinizin hayatında ..işine karışmak istemem ama böyle düşünüyorum
Canim guldum mesajina. Haklisin hemde cok. Esime diyorum senin hatrinda bende bi yere kadar. Ben mutsuz huzursuz olunca senin hatrin bende bitiyor. Bu kaynanayi napmali kaynar kazana atmali. Kendi tercihleri beni akrabasi olarak gorseydi ben vicdanli bi cocuk olarak yetisdim sonuna kadar eljmden geldigince destek olurdum.Canım benim s..ç..n yarardiye boşuna dememiş atalarımız dinsizin hakkından imkânsız gelir diye bir sözü daha var atalarımızın kuzum dinlemiyorsunuz atalarımızı sonra böyle oluyor en baştan ağzının payını verecektin ne demek ölmüş birinin arkasından konuşmak, anneme laf söyleyecek bildiğin yerin dibine sokar sokar çıkarırım öyle insanı eşinin haberi bile olmayacak lafı sok çekil kenara ama baştan yapacaktın şimdi yapılması gereken tek şey evet senin yaptığın görüşmemek eşin de zamanla öğrenecek çekirdek aile olmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?