• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
because of you because of you çatır çatır doğurup, ben doğurdum kızlar suyum geldi hastaneye gittik.açılmam 4 cm idi 2 saat sonra 10 oldu 3 ıkınmada ağlama sesini duydum derseeeeeeee:KK71: ozaman görürsünüz:KK9:
:KK73: hadi be becausem ofum youm:KK8:

Biz şok, biz olay, biz manşet :KK57:
E inşallah

Okulda bi arkadasta da cikmis. Tum degerleri normal olsa da 37de almislar. Bende de var sandim ama ayagimdaki kasinti mantar cikti :rolleyes:gebelikte zor valka her sey...

Bu kaynanaların kaynana lik yapma merakı ne arkadaş ya bi rahat bırakmıyorlar gelinleri her şeye karisacak lar. Evet enerjileri de hiç btmiyo maalesef. gelinin evine arkds getirmek en büyük hobileri arasnda.biz de mi böyle olacaz blmyrm.biraz büyük dediğin ağır olur cagrmazsa gtmem ya ama bunlarda öyle bsy yok oğlumun evi gidemicek miym diye inatlasrlar anca
Malesef canim ya :( dertli olcaz sonunda :KK50: ya ben oyle olmam ama karsi tarafinki oyle olursa dur orda derim usulune uygun:KK11:

direk söyle bence kuzum anne ben ne zaman müsait olursam o zaman haber veririm size ona göre gelir misafirleriniz dersin.. bu kadar zaman çalış sonra lohusalığında da bi manyakla ve onun çevresiyle uğraş :KK43: yok bitanem emin ol yavrun büyüdüğünde en güzel zamanlarını niye bu boş gereksiz şeylerle geçirmişim diye çok üzülürsün.. sen misafir ağırlamak istediğinde dibine kadar ağırla yavrunla vakit geçirip pijamalarınla oturmak istediğinde de öyle geçir o gününü buna da onlar karar vermesin bi zahmet
Dogru diyorsun canim valla rahat olabilsem yapicam da. Bisey diyince ay uzuldu oluyorum sonra onu da takiyorum kafaya:olamaz: ben de bu konuda iflah olmam sekerim:KK51: ama bebis beni adam eder belki sınırlarimi cizebilmem konusunda:anne:

Bu gece 3 -5 nobeti istemiyorum mümkünse:KK53: yaaa söyle bi uyusam sabaha kalksamm..
çok mu hayalperest oldum acaba???:işsiz:

Çok düşük bi ihtimal bu bence:( ya yatış yapıldı serum taktılar gözlem altında ki keşke yatarken msj yazsa. Yada doğum yaptı yada yapıyor acıdan aklına gelmez burası:KK66:
gonulll gonulll seni çok merak ediyoruz kızlarwhatsappta gonulll yokmu arasanız:cool:
gonulll gonulll en son 4te girmiş.. inşallah iyisindir sadece evde ayaklarını dikmiş yatıyosundur canım :KK43:

Back
X