- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #52.061
İçmediğimi nerden biliyosun hamileyken içmedim o ayrıo benim merak eden ruh halim bikeremm haber gelene kadar 2 dal icilir hesabii
icmeyen bilemezz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçmediğimi nerden biliyosun hamileyken içmedim o ayrıo benim merak eden ruh halim bikeremm haber gelene kadar 2 dal icilir hesabii
icmeyen bilemezz
![]()
Cnm Allah yardimcin olsun ins 3 hafta daha dayanir bebisinnKizlae suan manisadayim kuvoz araniyior bos kuvoz bulamadik.dua edin.sancimj durdurmaya calisiyorlar bi yandan
İçmediğimi nerden biliyosun hamileyken içmedim o ayrıama emoji keyf için tütüyor gibi olmuş
şahsen kocam ben doğururken içse kızarım. Ben canımla uğraşıyorum sen napıyosun diye
![]()
Canım Allah yardımcınız olsun , inş sağ salim kavusursun bebeğine , dualarım sizinleManisada grand medikal diye bi yerde kuvoz bulduk ambulansa gidicm
L Larendeeemel hanım yoğunluktan hastalarını dağıtıyormuş,önce aytaç beye geçtim sonra o ankaraya geçince erzat bey oldu sonra erzat bey eğitimlere baslamış bi süre eser bey dediler onda da tam bir ay randevu alamadıkizne cıktı uzunca bi süre..bi doktor değişikliğinden cok kafamız karıştı bıraktık..aslında biraz da benim şanssızlığım izinler eğitimler falan..iş dolayısıyla sadece hafta sonları gidebiliyoduk onda da hep bi sıkıntı oldu..
Allah kahretsin böyle şehri ..işte en korktuğum şey Balıkesir sağlıkta en kötü şehirlerden burda ciddi hiç bir durumla karşılaşmayacaksınKizlae suan manisadayim kuvoz araniyior bos kuvoz bulamadik.dua edin.sancimj durdurmaya calisiyorlar bi yandan
Nst den ciktim simdi
Dua edin bize.doktorumdan haber bekliyorum
Kizlae suan manisadayim kuvoz araniyior bos kuvoz bulamadik.dua edin.sancimj durdurmaya calisiyorlar bi yandan
Manisada grand medikal diye bi yerde kuvoz bulduk ambulansa gidicm
Dimi bende aynı mesajı hatırlıyorum ..hatta 2 side kayınvalidesi gidince olmuştu..evrene yolladığımız mesajlar ne kadar önemli..keşke böyle olmasaydı ama hep diyorlarya ağzınızdan çıkan dualara be aklınızdan geçenlere dikkat edin gerçekleşebilirler diye hakkaten bir kere daha öyle olduğuna inandım ..şuan da çok üzgünüm oda Balıkesir'de en az 2 saate Manisa ya gidecek neden çünkü burda sağlık çok yetersiz ciddi hiç birşey yaşamayacaksın şehir şehir dolanıyorsun böyle ....allahım arkadaşımıza yardımcı olsun inşallahAyyy canim rabbim yar ve yardimcin olsun dun okumustum kv den istanbula gidecek ben yine erken dogum yapicam diyordum iki cocuga kim bakicak diyorduninsallah bu defa dogum olmaz ve 35 haftani goruceksiniz serumla ilacla durur sancilarin insallah rabbim sizi korusun .. dua ile ecmain
Manisada grand medikal diye bi yerde kuvoz bulduk ambulansa gidicm
Amin canım Allah'ın duası üzerinde olsun inşallah ..Ben 2 cocugumda da boyle sanci yasamadim kasilmayla birlikte vajinama bicaklar saplaniyor.20 dk da bir ilac icmeme ragmnnsancim kesilmedi.insallah yavrumu hemen kucagima alirim saglikla
Sancilarim durmuyor heran sezeryana alabilirler sabahad kalabilir.ins yavrumu hemen kucagma alirim.bi daha celeston atildim
Canım benim yaa Allâh yardımcın olsun inşallah sağ salim bebeğine kavuşursun.Ben 2 cocugumda da boyle sanci yasamadim kasilmayla birlikte vajinama bicaklar saplaniyor.20 dk da bir ilac icmeme ragmnnsancim kesilmedi.insallah yavrumu hemen kucagima alirim saglikla
Amin canim benim. Nasilsin ?? Allah yar ve yardimcin olsun her daim. Insallah sancilarini kontrol altina alip bebegin gelisini engellemislerdir. Aklimiz sende seviyoruz seni.Ben 2 cocugumda da boyle sanci yasamadim kasilmayla birlikte vajinama bicaklar saplaniyor.20 dk da bir ilac icmeme ragmnnsancim kesilmedi.insallah yavrumu hemen kucagima alirim saglikla