• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben 2 cocugumda da boyle sanci yasamadim kasilmayla birlikte vajinama bicaklar saplaniyor.20 dk da bir ilac icmeme ragmnnsancim kesilmedi.insallah yavrumu hemen kucagima alirim saglikla
canım allah yardmcn olsun dualarımz seninle panik yapma guzel olck herşy insallah

Gunaydin guzel annislerrr, ben izindegim ya yine erkencikten firladim. :rolleyes: Yatsam da simdi uyuyamam heralde :confused:
gonulll gonulll canim insallah her sey yolundadir, dualarimizdasin, inşallah hic bi olumsuz durumla karsilasmazsin, bizi haberdar et emi:KK68:

Bende onu dusundum simdi lafta Balikesir buyuk sehir belediyesi. Laf koca bir bos laf. Hic bisey yok. Suraya bak Allah hepimize saglik versin zor durumda birakmasin hele ki Balikesirdeyken
Allah kahretsin böyle şehri ..işte en korktuğum şey Balıkesir sağlıkta en kötü şehirlerden burda ciddi hiç bir durumla karşılaşmayacaksın :sinirli: allahım yardımcın olsun canım tüm dualarımız seninle rabbim korusun seni ve bebeğini

Canım evet yeni kanunda yarım gün çalışma hakkımız var. Doğum iznimizi bitirdilkten sonra başlayabiliyoruz. Ama bunu kullanırsak süt iznimizi kullanamıyoruz. ikisinden biri olmalı. Şuan ki normal maaşının yarısına + 823 tl devlet katkısı geliyor.
canım peki bunu şirket kabul etmek zorunda mı acaba

detaylarını biliyor musun

ben özel sektörde çalışıyorum ve büyük bir firma değil kurumsal değil.

ama mecbursa bu yasaya göre ve kabul etmezse en azından tazminat hakkı dogar diye düşünüyorum.

canım peki bunu şirket kabul etmek zorunda mı acaba

detaylarını biliyor musun

ben özel sektörde çalışıyorum ve büyük bir firma değil kurumsal değil.

ama mecbursa bu yasaya göre ve kabul etmezse en azından tazminat hakkı dogar diye düşünüyorum.

Evet cnm kabul etmek zorundalar yasa çünkü burada önemli olan analık izni bittikten sonra iş yerine bu talebi dilekçe ile bildirmek. Aynen yerine getirmezlerse tazminat hakkın oluyor.

Cnm ne durumdasin? Sevgi de yokmu kuvoz. Insallah durdurulur sancn cnm ya aklimiz sende
Aynen bn de sasrdim sevgide olmamasına. uludag unide de mi yok acaba kuvez.bana boşuna fakültede doğur demiyolar ms acil bi durumda daha iyi sanırım fakülteler. Allah yardmcisi olsin inşallah bnm de gece aklım Hep ondaydi

Aynen bn de sasrdim sevgide olmamasına. uludag unide de mi yok acaba kuvez.bana boşuna fakültede doğur demiyolar ms acil bi durumda daha iyi sanırım fakülteler. Allah yardmcisi olsin inşallah bnm de gece aklım Hep ondaydi

Benimde öyle ya hep aklımda inş iyi olacak. Bu kadar şeyin içince birde kuvez bulmayla uğraşıyorlar ne saçma bişey yaa yazıklar olsun bu duruma gerçekten isyan edesim geliyor. insanların stresi kendine yetiyor zaten birde hastane hastane gezdiriyorlar.. Allah yardımcıları olsun :(

günaydın kızlar. 2 gündür nezleden dolayı fenaydım. ağız burun göz akıntısı şaftım kaydı resmen. çok şükür şimdi daha iyiyim. ben yokken bebişlerinden iyi haber alanlara maşallah diyorum. çok sevindim. gonulll gonulll canım Rabbim yardımcın olsun. sen ve bebişinin sağlıklı haberlerini bekliyorum inşallah.

Back
X