• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar geri sayfalara bakamadım moralim bozuk biraz alıntı da yapamadım kusura bakmayın hepiniz sağolun.
Paşamız 2545 gr 48 cm. Doktor boyu uzun maşallah ama çok zayıf 3 kilo doğarsa iyi gerilemiş dedi. Karın çevresi 34 hafta görünüyor beyin ve kemik gelişimi haftasıyla uyumlu. Sezeryan için gün vermicem sancın gelirse alalım çocuk kilo alsın gittiği yere kadar dedi. Önceden ilerideydi şimdi niye böyle oldu 545 gr almış 1 ayda bende 2.5 kg almışım :/
bozma canım moralini vakti var daha kilo alır daha benim ki 2 kilo bile değildi geçen hafta

Kızlar geri sayfalara bakamadım moralim bozuk biraz alıntı da yapamadım kusura bakmayın hepiniz sağolun.
Paşamız 2545 gr 48 cm. Doktor boyu uzun maşallah ama çok zayıf 3 kilo doğarsa iyi gerilemiş dedi. Karın çevresi 34 hafta görünüyor beyin ve kemik gelişimi haftasıyla uyumlu. Sezeryan için gün vermicem sancın gelirse alalım çocuk kilo alsın gittiği yere kadar dedi. Önceden ilerideydi şimdi niye böyle oldu 545 gr almış 1 ayda bende 2.5 kg almışım :/
Benimde karın çevresi bi kaç gün geride ama neden olduğunu bilmiyorum canım

Bulduk diye yazmıs kuvezi sevindim.. Gecen dişçiye gittiğimde de 34haftalık dogurmuş bir hastayla tanıstım onlar da koskoca hastanelerle dolu istanbulda kuvez bulamamışlar, kocaelinde de yokmuş o halde kızcagız Gölcüğe kadar gitmiş duyunca şaşırdım resmen. Allah göstermesin öylebişeyi hiçbirimize inşallah o anki paniği ancak az çok tahmin edebiliyorum :110: Ama bebişi de yanındaydı sapasaglamdı maşallah kilosu da yerındeydı:KK200: inşallah gonulll gonulll un de oyle olur :nazar:
İnşallah cnm hc beklemeden alır gelir bebeğini çok zor Allah yardmcisi olsun

Bulduk diye yazmıs kuvezi sevindim.. Gecen dişçiye gittiğimde de 34haftalık dogurmuş bir hastayla tanıstım onlar da koskoca hastanelerle dolu istanbulda kuvez bulamamışlar, kocaelinde de yokmuş o halde kızcagız Gölcüğe kadar gitmiş duyunca şaşırdım resmen. Allah göstermesin öylebişeyi hiçbirimize inşallah o anki paniği ancak az çok tahmin edebiliyorum :110: Ama bebişi de yanındaydı sapasaglamdı maşallah kilosu da yerındeydı:KK200: inşallah gonulll gonulll un de oyle olur :nazar:
istanbulda nasıl olmaz yaa hayret birşey sağlık bakanlığımız ne iş yapıyor :/// acaba sadece devlet hastanelerine mi bakıldı yani inanamıyorum özeller dahil istanbulda olmadına yazık bu insanlara

Herkese günaydın kızlar.. Bugün bizim de randevumuz var içimde bi sıkıntı daralma var sanki inşallah balığım iyidir.. Aslında benim sıpa kıpır kıpır hareketli de gonulll gonulll ü kafaya taktım sanırım inşallah iyidir kv si de gitti :( My moonlight My moonlight kurban olduğum bi ölçümle niye sıkıyosun kendini diycem ama bu haltı ben de çok yaptığım için ağzımı açamıyorum.. Yine de gerçekten mantığının sesini dinle bi ölçümle canını sıkma bitanem

Herkese günaydın kızlar.. Bugün bizim de randevumuz var içimde bi sıkıntı daralma var sanki inşallah balığım iyidir.. Aslında benim sıpa kıpır kıpır hareketli de gonulll gonulll ü kafaya taktım sanırım inşallah iyidir kv si de gitti :( My moonlight My moonlight kurban olduğum bi ölçümle niye sıkıyosun kendini diycem ama bu haltı ben de çok yaptığım için ağzımı açamıyorum.. Yine de gerçekten mantığının sesini dinle bi ölçümle canını sıkma bitanem

Sağlıkla gelsin inşallah,, ,ileri gitse dert, geri kalsa dert ediyoruz haliyle, bizimde ileride olma durumu tedirgin ediyor şimdilerde, baksana sen 36 haftada 2545 gr 48 cm,,,
ben 32 hafta bitmeden 2504 gr, 43-44 cm,,,hafta olarakta 34+ dayız,,,

Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

bozma canım moralini vakti var daha kilo alır daha benim ki 2 kilo bile değildi geçen hafta
Kızım 4 kg doğmuştu ama doğduğunda 50 cm idi. Bunun boyu uzun olacak sanki ama kilo 3 ancak olacak doktora 3500 falan olmazmı sancı gelene kadar ay sonu gelir belki dedim. Sanmıyorum 3 olur ancak dedi. Çünkü usg yanılma payı var 200 gr geri hesap edersek ancak 3 doğar dedi.
Benimde karın çevresi bi kaç gün geride ama neden olduğunu bilmiyorum canım
Benim karın çevresi 34+0 çıktı canım 2 hafta geri:( inşallah öğün aralarını sıklaştırcam zorla yicem kilo alsın diye. Ben 2.5 kg almışım kuşum 500 grmını ancak almış. Ben popo büyüsün diye yemiyorum kuşum büyüsün istiyorum. :anne: son ay alır inşallah.

Herkese günaydın kızlar.. Bugün bizim de randevumuz var içimde bi sıkıntı daralma var sanki inşallah balığım iyidir.. Aslında benim sıpa kıpır kıpır hareketli de gonulll gonulll ü kafaya taktım sanırım inşallah iyidir kv si de gitti :KK43: My moonlight My moonlight kurban olduğum bi ölçümle niye sıkıyosun kendini diycem ama bu haltı ben de çok yaptığım için ağzımı açamıyorum.. Yine de gerçekten mantığının sesini dinle bi ölçümle canını sıkma bitanem
Evet cnm enerjimiz dustu aileden biri gibi aklimiz onda.sen de inşallah güzel haberler alırsın canım hayrli haberlerle gel

İnşallah toparlar canım daha 1 ayı var doğana kadar 3 kiloyu geçer geçmezse bile 3 ün altında doğan sonradan gelişimi daha iyi olan bebişler var..başka bir sorun olmasın yeterki

Kızım 4 kg doğmuştu ama doğduğunda 50 cm idi. Bunun boyu uzun olacak sanki ama kilo 3 ancak olacak doktora 3500 falan olmazmı sancı gelene kadar ay sonu gelir belki dedim. Sanmıyorum 3 olur ancak dedi. Çünkü usg yanılma payı var 200 gr geri hesap edersek ancak 3 doğar dedi.

Benim karın çevresi 34+0 çıktı canım 2 hafta geri:KK43: inşallah öğün aralarını sıklaştırcam zorla yicem kilo alsın diye. Ben 2.5 kg almışım kuşum 500 grmını ancak almış. Ben popo büyüsün diye yemiyorum kuşum büyüsün istiyorum. :anne: son ay alır inşallah.
İnşallah alır canım ama yinede canını sıkma takviminle uyumlu

Canım bizim oğlanlar ilk önden gidip şimdi yavaşladılar. Bu ara biraz dikkat et bakalım yediklerine toparlar kendini ki toparlamasa da o kadar kötü değil kilosu olmadı doğunca alır. Bize en lazım olan şey moral.

canım. daha nerdeyse 4 haftan var. nerden baksan 1 kiloya yakın kilo alır daha. diyelimki almadı 3 kilo doğdu. hiç üzme kendini. önemli olan sağlık sıhhatli ve zamanında doğması. maşallah bebişine:nazar:

Herkese günaydın kızlar.. Bugün bizim de randevumuz var içimde bi sıkıntı daralma var sanki inşallah balığım iyidir.. Aslında benim sıpa kıpır kıpır hareketli de gonulll gonulll ü kafaya taktım sanırım inşallah iyidir kv si de gitti :KK43: My moonlight My moonlight kurban olduğum bi ölçümle niye sıkıyosun kendini diycem ama bu haltı ben de çok yaptığım için ağzımı açamıyorum.. Yine de gerçekten mantığının sesini dinle bi ölçümle canını sıkma bitanem
Sende hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Ne biliyim sıktım işte canımı hep kilosu iyi derken şimdi gerilemiş modum düştü elimde olmadan ama sağlığı iyi maşallah yüzünü göremedik secde halindeydi yavrum kafası aşağıda artık. Bu arada varisime daflan diye bi hap verdi iyi gelir dedi çok ağrıyor artık demiştim.
Sağlıkla gelsin inşallah,, ,ileri gitse dert, geri kalsa dert ediyoruz haliyle, bizimde ileride olma durumu tedirgin ediyor şimdilerde, baksana sen 36 haftada 2545 gr 48 cm,,,
ben 32 hafta bitmeden 2504 gr, 43-44 cm,,,hafta olarakta 34+ dayız,,,
Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Sen endişe etme canım 2 gün önce doğum yapan arkadaşımla konuştum 36 da 3 kg imiş 39 da 4 kg doğurdu seninki normal. Benimki 3_3200. Falan doğsa bari.
İnşallah toparlar canım daha 1 ayı var doğana kadar 3 kiloyu geçer geçmezse bile 3 ün altında doğan sonradan gelişimi daha iyi olan bebişler var..başka bir sorun olmasın yeterki
Haklısın canım elhamdülillah sağlıklı ama elimde olmadan üzüldüm biraz çok şükür bunada allah başka dert vermesin.

günaydın cnm ya aynı sıkıntı bende de var. Acayip agresif ve moralsizim heralde gönülden etkilendik. Bari bugün ki randevuılardan güzel haberler alalımda iyi olsun günümüz. habire somurtuyorum ://

kuzum sıkma canını ya maşallahı var oğlunun filinta gibi bir oğlan zayıf olsun varsın sağlıklı olsunda ayrıca hiçte zayıf gibi durmuyor bence

Canım bizim oğlanlar ilk önden gidip şimdi yavaşladılar. Bu ara biraz dikkat et bakalım yediklerine toparlar kendini ki toparlamasa da o kadar kötü değil kilosu olmadı doğunca alır. Bize en lazım olan şey moral.

canım. daha nerdeyse 4 haftan var. nerden baksan 1 kiloya yakın kilo alır daha. diyelimki almadı 3 kilo doğdu. hiç üzme kendini. önemli olan sağlık sıhhatli ve zamanında doğması. maşallah bebişine:nazar:
Sağolun kızlar bundan sonra her hafta gidicem kilosunu takip edip yeme içme düzeni kurcam tekrar. Şuan 5 öğün düşünüyorum artık birde arada yoğurt muz süt sıklaştırcam inşallah 3500 doğurcam hedef koydum kendime:KK46::kk77::hamarat::KK72::halay:

Back
X