• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
yaren92 yaren92 kızcağız 3 çocukla yaşıyor kp vefat ediyor bunlardan başka çocuklarıda var ama kv illa sizinle yaşıcam diyor evde korkuyormuş yalnız. Maaşı ve kendi evi varmış. Aynı sokaktalarmış zaten bunlara sormadan eşyaları dağıtmış gelmiş galiba tam anlamadım sonraları bu kız annesinin evine gitmiş dayanamamış 3 çocukla tam boşanmak üzere kavgalar cümbüşler kv ölmüş. Yine herkes kızcağız suçlamış koca tarafı. Çok etkilendim yaaa sapasağlam kadın aniden ölmüş. Bizde bi kaçgündür kvler hakkında konuşuyoruz ya bi tuhaf oldum etkilendim.

Aaa ciddi mi kız kaç günlük konu o. Okumuştum ilk açıldığı zaman o konuyu bdv ye girdikçe hala devam diye görmüştüm. Sonuca bakmamıştım

Aaa ciddi mi kız kaç günlük konu o. Okumuştum ilk açıldığı zaman o konuyu bdv ye girdikçe hala devam diye görmüştüm. Sonuca bakmamıştım
Kız eylül22 konu açılmış dün kadın kalp krizi geçirip vefat etmiş. Sapasağlam kadınmış. Kimi gelinin bedduası diyor kimi kadıncağız öleceğini bilip gelmiş oğluna diyor.bende ilk zaman bakmıştım bugün kilitli görünce bi baktım şok oldum 1 hafta içinde olmuş bitmiş herşey. Kv diğer oğlu ve kızı bı gelini suçlamışlar senin yüzünden diye. Görümce başka şehirdeyim diye kv bırakmış elti çalışıyorum demiş ihaleyi bu geline yıkmışlar kv gelince kavgalar olmuş boşanma derecesine gelmişler bu baba evine gitmiş kv kalp krizi geçirmiş. Ama öteki çocuklar bu gelini haksız suçluyorlar herkes eşit baksaydı hem istemediler hem geline senin yüzünden demişler. Yazık olmuş yaa. Gelin belki boşanır 3 çocukla ama inşallah kocası vicdana gelir eve geri alır.

Mesajlarinizin hepsini okuycam insallah kendimi toparladigimda.
Dun sabah 6 bucukta kalktim bir daha uyuyamadim simdi gozlerimi kapatiyorum ama uyuyamiyorum.
Dun oglen 2 de yemistim yemek ve 2 saat once su icmeye basladim.daha yemek yok gaz cikartana kadar
Hep sanci agri aclik uykusuzluk derken cok halsiz dustum.hic halim yok artik.
Bu dogumum cok zor oldu ameliyat zamani ve sonrasi.az once bir kac adim zor attim.ben kendimi.toparlarim nasipse bu onemli degil.
Kizimi hala gidip goremedim.kuvozde solunum sıkintisi cekiyor biraz zayif olmasi onun cabuk yorulmasina sebep veriyor ve haliyle solunumuda zorlasiyor.bugun mama ve sut vermeyeceklermis.yarin basliyacaklarmis.yarin da solunumunda ufak bi duzelme olmazsa cigerlerine bi ilac yapilcakmis nasil oluyor bilmiyorum.insallah yavrum hemen toparlar.
Normalde yarin taburcu olucam ama balikesirden geliyoruz dedim burda kalma imkanimiz varmi dedim.doktor daha iyi olur agrin olursa ignenide yaparim tedavin devam eder dedi.gunluk ek ucretleri odeyip bi kac gun daha burdayiz baska hastalar icin oda sıkintisi olmadikca hastanede yaticam.hem yavruma daha yakin olurum

En guzel tatafida hastanenin hediyesi bebegimin fotograflarini cekip bana vermis olmasi oldu.sadece ameliyathanede fotograflari olabildi tabi
Normalde odamizda da cekilcektik fotograf ama nasip olmadi.simdi onalara bakip bakip ozlem.gideriyorum.insallah cok kisa bir sure icinde kucagimizada almak nasip olur.
Oglum evde endiseli ve uzgun bizi bekliyor kardesim hastami diyor.ayni senin gibi erken dogdugu icin senin gibi biraz kuvozde kalmasi gerekiyor diyorum.boyle anlatmaya calistim.
Simdilik boyle hanimlar.
Benden baska kimsede sorun yok degilmi.
Canım benim dinlenmeye çalış, sen güçlü ol ki minik kuzuya da güç ver :) 2 kiloyu geçmiş 32 haftayı geçmiş, bunlar önemli dönüm noktaları.. Çabucak toparlayıp annesinin kucağına gelicek inşallah :) Dualarımız seninle ve yavrunla...

Kız eylül22 konu açılmış dün kadın kalp krizi geçirip vefat etmiş. Sapasağlam kadınmış. Kimi gelinin bedduası diyor kimi kadıncağız öleceğini bilip gelmiş oğluna diyor.bende ilk zaman bakmıştım bugün kilitli görünce bi baktım şok oldum 1 hafta içinde olmuş bitmiş herşey. Kv diğer oğlu ve kızı bı gelini suçlamışlar senin yüzünden diye. Görümce başka şehirdeyim diye kv bırakmış elti çalışıyorum demiş ihaleyi bu geline yıkmışlar kv gelince kavgalar olmuş boşanma derecesine gelmişler bu baba evine gitmiş kv kalp krizi geçirmiş. Ama öteki çocuklar bu gelini haksız suçluyorlar herkes eşit baksaydı hem istemediler hem geline senin yüzünden demişler. Yazık olmuş yaa. Gelin belki boşanır 3 çocukla ama inşallah kocası vicdana gelir eve geri alır.

Bende şimdi baktım zamanında gelinine çektirmiş kafasında saksı kırdırmış falan yazıyor. Ayy çok değişik bi durum.

Mesajlarinizin hepsini okuycam insallah kendimi toparladigimda.
Dun sabah 6 bucukta kalktim bir daha uyuyamadim simdi gozlerimi kapatiyorum ama uyuyamiyorum.
Dun oglen 2 de yemistim yemek ve 2 saat once su icmeye basladim.daha yemek yok gaz cikartana kadar
Hep sanci agri aclik uykusuzluk derken cok halsiz dustum.hic halim yok artik.
Bu dogumum cok zor oldu ameliyat zamani ve sonrasi.az once bir kac adim zor attim.ben kendimi.toparlarim nasipse bu onemli degil.
Kizimi hala gidip goremedim.kuvozde solunum sıkintisi cekiyor biraz zayif olmasi onun cabuk yorulmasina sebep veriyor ve haliyle solunumuda zorlasiyor.bugun mama ve sut vermeyeceklermis.yarin basliyacaklarmis.yarin da solunumunda ufak bi duzelme olmazsa cigerlerine bi ilac yapilcakmis nasil oluyor bilmiyorum.insallah yavrum hemen toparlar.
Normalde yarin taburcu olucam ama balikesirden geliyoruz dedim burda kalma imkanimiz varmi dedim.doktor daha iyi olur agrin olursa ignenide yaparim tedavin devam eder dedi.gunluk ek ucretleri odeyip bi kac gun daha burdayiz baska hastalar icin oda sıkintisi olmadikca hastanede yaticam.hem yavruma daha yakin olurum

En guzel tatafida hastanenin hediyesi bebegimin fotograflarini cekip bana vermis olmasi oldu.sadece ameliyathanede fotograflari olabildi tabi
Normalde odamizda da cekilcektik fotograf ama nasip olmadi.simdi onalara bakip bakip ozlem.gideriyorum.insallah cok kisa bir sure icinde kucagimizada almak nasip olur.
Oglum evde endiseli ve uzgun bizi bekliyor kardesim hastami diyor.ayni senin gibi erken dogdugu icin senin gibi biraz kuvozde kalmasi gerekiyor diyorum.boyle anlatmaya calistim.
Simdilik boyle hanimlar.
Benden baska kimsede sorun yok degilmi.

Gonulumm ins tez zamanda sen de minnosumuzda toparlayacak kucaginda cikacaksiniz kalbimiz dualarimiz sizinle kuzumm hersey cok guzel olcak Allahin izniyle

Canımm gonulll gonulll Rabbim kuzunla tez zamanda kavuştursun sizi canım. Senin içinde doğmuştu ama canım. Hep beraber sağ salim evinize dönersiniz inşallah.

Anestol ve procto kullanıyorum ama kabız olduğumu hissedersem öyle kullanıyorum.bide iki gün wc ye çıkmazsam ikinci gün gece bi ilaç verdi doktor onu kullanıyorum bekuniks die...üç yadan sonra bu ilaçlar zararsız...hemoroid olduysan yani meme çıktıysa ilaçlara rağmen kanama olabilir.ama ağrı sızı hafifler ve daha kolay wc imkanı sağlar ilaçlar.ben baya uzman oldum bu konuda çünkü hemoroid ve makatta çatlak ameliyatı oldum.
Kuzum benim durum çok Entresan 1.5 yıl önce durup dururken meme yaptı hemoroid kabız filan hiç olmam ..stres kökenli dedi doktor Ozaman procto Melhem ve ilaç verdi filan geçti gitti ...bu sabah bir kalktım tuvalete kan görünce klozette bayılacaktım bebeğe birşey oldu diye ..sonra birden dank etti azıcık acı vardı popoda birkaç gündür ama gene kabızlık filan yok ona rağmen yanı ..bepanten sürdüm gene kanıyor ..procto gyvenol aklıma geldi onu sürdüm ama dıştan malum o ilaç içeriye kadar sokuluyor ama tehlikeli olur diye sommadım ...bakıyorum meme ucu filan yok sanırım kanama içte yada çatlak filan var :(((( çok Moralim bozuldu

Bende şimdi baktım zamanında gelinine çektirmiş kafasında saksı kırdırmış falan yazıyor. Ayy çok değişik bi durum.
Allah böyle şeyler yaşatmasın çok zor bir durum. Kadının taşikardisi varmış zaten ondan kalp krizi geçirmiş. Kalp hastalığı fena ya aniden götürüyor allah korusun doğumdan sonra doğru kardiyolojiye ben. Korktum valla:/

Kızlar belim çok ağrıyor ve kasıklarımada arada giren sancılar var korktum normaldir inşallah :KK43: artmaz inşallah :KK43:
Geçen gün yaşadım bende belden vuran ağrıyı canım. Yatıyosan kalk yürü su iç bir iki bardak ayaktaysan yat bak bakalım azalıyor pozisyon değişince. Geçmez artarsa acile git. Artık broxten hicks ağrıları doğuma kadar çekiciizzzz:/

Canım önceden beri ileriydi biliyorsun bu ay 2 hafta geri kalmış ona kafayı taktım 4 haftada 500 gr almış benimki. Sağlıklı olsun yeter tabiki. 3 geçsin diye dua ediyorum sadece.
Canım benim kızımda 2950gr 52cm doğdu. Eve geldiğimizde neredeyse 2buçuk kiloydu. Küçük bebekler daha çabuk büyür derler ya doğruymuş. Kızım aydan aya çok güzel kilo almıştı ve o arayı fazlasıyla kapatmıştı. Sıkma canını kuzum sağ salim dünyaya gelsinler inşallah yeter.

Geçen gün yaşadım bende belden vuran ağrıyı canım. Yatıyosan kalk yürü su iç bir iki bardak ayaktaysan yat bak bakalım azalıyor pozisyon değişince. Geçmez artarsa acile git. Artık broxten hicks ağrıları doğuma kadar çekiciizzzz:/
İnşallahh yalancı ağrılardır daha çok minik bebeğim ve eksiklerim var hazır değilim

Kuzum benim durum çok Entresan 1.5 yıl önce durup dururken meme yaptı hemoroid kabız filan hiç olmam ..stres kökenli dedi doktor Ozaman procto Melhem ve ilaç verdi filan geçti gitti ...bu sabah bir kalktım tuvalete kan görünce klozette bayılacaktım bebeğe birşey oldu diye ..sonra birden dank etti azıcık acı vardı popoda birkaç gündür ama gene kabızlık filan yok ona rağmen yanı ..bepanten sürdüm gene kanıyor ..procto gyvenol aklıma geldi onu sürdüm ama dıştan malum o ilaç içeriye kadar sokuluyor ama tehlikeli olur diye sommadım ...bakıyorum meme ucu filan yok sanırım kanama içte yada çatlak filan var :KK43:((( çok Moralim bozuldu
Çatlakta olabilir,oda kanama yapar.çok içe sokma, 1cm bile soksan olur. Banada verdi doktor öle yapıom ,wc öncesi anestol ve proctoyu karıştrıom içeri sürüom. Yinede azcık kanıo.ama acı sızı oolmuyo.dktr doğumdan sora gecer dedi

Kızlar bütün mesajları okuyamadım. Atlaya atlaya son sayfaya geldim. Herkes iyidir inşallah.
Ben de dün alış veriş işini hallettim. Birtek yatak alınacak gerisi tamam çok şükür.
Bugün de kardiyolojiye gittim. Beloc ve coraspin kullanmaya devam dedi :( doğum zamanı belli olmadığı için 36-37 haftalarda coraspini kesip kan sulandırıcı iğne kullanmaya başlayacakmışım :( ayrıca doğumda önce ve sonra antibiyotik iğne vurulacağım.
Bu kardiyolojiye her gittiğimde altüst oluyorum. Doğumdan sonra inşallah kurtulurum yaa :(

Kızlar bütün mesajları okuyamadım. Atlaya atlaya son sayfaya geldim. Herkes iyidir inşallah.
Ben de dün alış veriş işini hallettim. Birtek yatak alınacak gerisi tamam çok şükür.
Bugün de kardiyolojiye gittim. Beloc ve coraspin kullanmaya devam dedi :KK43: doğum zamanı belli olmadığı için 36-37 haftalarda coraspini kesip kan sulandırıcı iğne kullanmaya başlayacakmışım :KK43: ayrıca doğumda önce ve sonra antibiyotik iğne vurulacağım.
Bu kardiyolojiye her gittiğimde altüst oluyorum. Doğumdan sonra inşallah kurtulurum yaa :KK43:
Canım geçmiş olsun öncelikle bugün gonulll gonulll doğum yaptı haberin yok galiba.
Bende sabah ilk duyduğumda kafayı taktım biraz doktor yüzünden şimdi düşünmüyorum artık sağlıklı olsun yeter :)

Canım geçmiş olsun öncelikle bugün gonulll gonulll doğum yaptı haberin yok galiba.
Bende sabah ilk duyduğumda kafayı taktım biraz doktor yüzünden şimdi düşünmüyorum artık sağlıklı olsun yeter :)
Gördüm canım. gönülün mesajlarınıda profiline girip okudum az önce. İnşallah kavuşur bir an önce minik kızına.

Back
X