bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cocuk odasina yaklasilmiyor canim kokudan dunden beri :KK43: bir ay anca odanin kokusunu bekleriz karbonat filan da koydum sirke ve karbonatla da sildim ustelik.. bugun de tansiyonum firladi dun silerken yoruldum bi de koku mu kotu etkiledi acaba bilemedim hic :110:
kokular hala çok etkiliyo canım normal etkilenmen.. bi de gerçekten her iş yoruyo resmen şaka gibi ya :/

oyy kuzu kıyamam bi de beni mi düşündün bu halde :// çok saol arkadaşım iyiyim diyeyim iyi olayım.. sen nasılsın minik prenses nasıl?? ağrıların azaldı mı biraz??
Baktım öğlen girmişsin okuyup kaçtın galiba bende ses etmedim moralin bozuk diye. Noldu sana böyle birden anlamadım anlatmak istersen burdayız.

Amin canım aynen öyle biz karşı taraf için hep iyisini fazlasını isteriz. Biri bişeyi yapmasa bile hep nedenleri vardır ve biz en başta hak veririz. Çünkü kendimiz için bişeyi istemeyiz he biz demeden yapan olursa ömür boyu minnet duyarız he yapmayan için de aynı. Herkese hak verecek kendimce nedenler bulurum.. KV geldi ama sürekli gitmek istedi kızdım içimden ağladım çünkü ben kendim onlar için fazlasını yaptım torunları söz konusu diye boyun büktüm ama sonra o da haklı düzeni var işleri var cart curt işte. Dönüpte e ben ne olacağım yok..
Ne diyim ya hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim kimseye muhtaç etmesin

Aynen cnm.amin inşallah.bende yıllardır bi başıma bi sehirdym.eşimin bütün akrablrna destek olmaya calisiyrm her islrnde yanlrndym.bisey yapcak oldgmzda hep birlkte yapalm diyrz iki kişi hicbiyere gitmezdk.herkesi düşünürüz ama beni kimse düşünmüo.hiç kimse.insan ihtiyacı olunca hissedio.destek olunsun istio ama yok :KK43: yine de dediğin gibi haklı taraflrni buluosn.herkes kendince haklı işleri var vs.bencil asla olamiyrz maalesef.aslında çok güzel bi özellik :KK66:ismimden kaynaklaniosa ismimi daha da çok sevdim :)[/QUOTE]
kızlar bu anlattığınız özellikler ne yazık ki bende de var ve ben zeynep de diilim yani bana noluyosa :)) valla lanet ediyorum bu özelliklerime bazen.. bak yeğenimin adını koydum zeynep anaaaamm çocuk bi anasının gözü çıktı daha el kadar veletti görseniz felfecir okuyodu gözleri :))) sahilde küçücük oğlanlara el sallayıp kızları görünce burnunu kırıştırıyodu haspam!! mesela bu küçükken mısırı acaip severdi daha 3 yaşlarında bişey.. pazardayız ablam aldı buna mısırı birazdan da ablam dedi ki kızım teyzen ucundan alsın azcık ben o arada hipnotize olmuş gibiyim tabii elimde telefon şu anki eşim o zamanki sevgilimle msjlaşıyoruz her halükarda ayıydı tabii neyse konumuz bu diil.. daha hiç yemedim mısırdan bi elimde mısır bi elimde telefon bi çift göz de beni izliyo aşağıda en sonunda duramadı çekiştirdi tişörtümü ddeeyyyyzeeee ver isteysen aaaattıkkk biz de yiyçezz heyalde buuuda dedi :KK57: bıraktım herşeyi lan bu çocuk ne zaman bu kadar cimri oldu diye dertlenmeye başladım :cry::cry::cry:

Valla akıllı kızsın bende zaten eşimin yada ailesinin karşına çıkıp laf söyleyip çirkefleşemiyorum sanki kızarak bağırarak söyleyince eşim üzülecek diye. Ben aynı durumda olsam eşim ailemle ilgili kızarak konuşsa ezilirdim diye. Ama derdimi üzülerek anlatıp birazda dayanamayıp ağlayınca oda üzülüyor haaa buda bilerek yapılmış bişey değil çok bunalmıştım ağladım napıyım:KK51:
Zamanla tecrübeyle öğreniliyor canim:) baktom öyle olmuyor bn kötü oluyorum o yüzden artık sinirlerime hakim oluyrm

Canım günün her saati hareketli. Gece ne sağa yatmama müsade ediyor ne sola. Kasigimda sürekli hareket halinde. Acaba bu zamanlarda herkesin ki mi böyle diye merak ettim
Bnmki de çok hareketli canjm. Artık canımı acitiyor arada.sabah bn kalktığımda yemej yiyene kadar çok hareket etmiyordu normlde ama buguj çok hareketli ydi.

Baktım öğlen girmişsin okuyup kaçtın galiba bende ses etmedim moralin bozuk diye. Noldu sana böyle birden anlamadım anlatmak istersen burdayız.
aynen kuzucum ara ara girip baktım.. çok saolun düşündüğünüz için.. inan anlatsam büyük bişey yok ama ben hep şuna inanıyorum hani kıyıdaki koca kayaları büyük dalgalar diil de o minik minik ama sürekli gelen dalgalar kuma çevirir ya hah işte ben ilişkide de buna inanıyorum.. yani birikim!! çok pis bişey ortada bişey yok gibi görünüyo ama tahammülün bitiyo sanki.. öyle işte :(

Toparla canim sende kendini hassas donemdeyiz gecee biter gider sorunlar.evladini dusun sen.gerisi onemli degil.
inşallah canım geçer bilmiyorum hayırlısı herşeyin.. hala ciddiye almıyo paşa beni daha ev bakıyodu bugün hala.. koyucam dilekçeyi önüne tanışıcak ebesiyle :))

biz de aynıyız canıko.. ben yürüyemiyorum pek.. evdeki hareketlilik hiç bişey yapmıyo ama dışarda yürüyünce sanki kasıklarımın altı öyle bi sertleşiyo ki korkuyorum yürümeye..iyi olmana sevindim datlım haftaya bekliyoruz seni :))
Bende yürüyünce çok şişiyorum :/ yürüsen dert yürümesen dert. Anlamadımki:)

Senin gene annen var zor dönemde yardımcı olcak benim annem de yk vefat etti tek basimayim kv var ama ne ilgileniyor necdevsoruyor napiyosun nasılsın diye allahim benim yardımcın olsun

Ayy canım allah rahmet etsin annene nur içinde yatsın
Canım inss kv insafa gelir yardımına bi eşinle konuş o söylesin kv canım

aynen kuzucum ara ara girip baktım.. çok saolun düşündüğünüz için.. inan anlatsam büyük bişey yok ama ben hep şuna inanıyorum hani kıyıdaki koca kayaları büyük dalgalar diil de o minik minik ama sürekli gelen dalgalar kuma çevirir ya hah işte ben ilişkide de buna inanıyorum.. yani birikim!! çok pis bişey ortada bişey yok gibi görünüyo ama tahammülün bitiyo sanki.. öyle işte :KK43:
Valla üzülme desem çok yüzeysel ve geçiştirme bi msj olacak eminim. Çünkü buna bende inanmıyorum. Stres tüm vücudu ele aldı bikere. Bakalım benimki gelince benim için elinden geleni yapacak mı merakla bekliyorum. Elimden gelse uzak biyere gidelim kimse yokken kocam ve kızımla doğuruyum başkada kimseyi görmeyim uzun bi süre istiyorum. Ama malesef şartlar. Senin derdinde kocayla malesef. Biraz depresyona girdiğini belli etsen ona.sulu göz olsan hiçbişeyden zevk almasan hep sussan falan acaba düzelir mi? Ama kendini ve bebeğini sıkmadan yapman gerek.

ay bunlar da benim annem gibi bi yere gider gelir ablamla sorarız eeee anne ne var ne yok naptınız?? selamları var!! bu mu yani bu kadar mı :63:
Aynen ölee kuzum madem anlatmıcaksınız özelden randevulaşın bizide merakta bırakmayın dimi ama :duduk: zaten şiştik burda sıkıntıdan:KK51: dövecek adam arıyorum bu negatiflik üstümden nasıl gidecek bilmiyorum:kızgın: dokunsa biri ağlıcam:cry: kocama bu gece çok zor geçecek zavallım benim:KK53:

Valla üzülme desem çok yüzeysel ve geçiştirme bi msj olacak eminim. Çünkü buna bende inanmıyorum. Stres tüm vücudu ele aldı bikere. Bakalım benimki gelince benim için elinden geleni yapacak mı merakla bekliyorum. Elimden gelse uzak biyere gidelim kimse yokken kocam ve kızımla doğuruyum başkada kimseyi görmeyim uzun bi süre istiyorum. Ama malesef şartlar. Senin derdinde kocayla malesef. Biraz depresyona girdiğini belli etsen ona.sulu göz olsan hiçbişeyden zevk almasan hep sussan falan acaba düzelir mi? Ama kendini ve bebeğini sıkmadan yapman gerek.
zaten suratım sirke satıyo datlım :)) elimde diil ben duygularımı yüzümden felaket belli eden bi insanım.. eşimin taktiği de hiç bişey olmamış gibi davranmaktır.. ya arkadaş bu taktik bende sökmüyo 10 yıldır öğrenemedi gitti anasını satıyım ya!! bunca süredir evcil hayvanım olsa öğretirdim bunu yani tövbe tövbeeee..böyle işte karışık bitanem :( ha ama bak yok ben kocadan başka sorun da isterem dersen elimizde o da var bacım :))) demin yemekte yumurtladı bizimki.. benim daha hiiiiçç tanışamadığım teyzeleri gelicekmiş izmirden!! benim 8 aylık hamiile olmamı bekledilerse demek tanışmak için dimi insanların da günahını almamak lazım :KK62: siz benim düğünüme bile gelmeyin bunca yıl çağıralım yine gelmeyin ondan sonra hamileliğimin 9. ayında gelin ooofff offf

Back
X