- 23 Nisan 2012
- 1.211
- 3.537
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #54.861
Bdv ne ya biri bana açıklasın çatliyciiim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir derdim varBdv ne ya biri bana açıklasın çatliyciiim :)
Bir derdim var bölümü sanırım ondan bahsediyorsun canımBdv ne ya biri bana açıklasın çatliyciiim :)
Bir Derdim Var :)Bdv ne ya biri bana açıklasın çatliyciiim :)
@deliha86 yazıyorsun meselaBiri de bana etiketleme nasıl yapılır söler mi acaba :) zır cahil bi insanım da bu konularda :)
@ işaretinden sonra etiketleyeceğin kişinin ismini yaziyosun canımBiri de bana etiketleme nasıl yapılır söler mi acaba :) zır cahil bi insanım da bu konularda :)
hasbeee oleyy teşekkür ederim :)
Allahım sinir oldum ...boğasım geldi diyeceksin ki biryerlerin yiyorsa boşa ? Donuna kadar alırım tazminat diye ayrıca nah alırsın çocuğu !!!!!devlete ona vermez bir kere oda boş keseden atıyor ...Kayananıda Allah'a Nasıl biliyorsa öyle yapsın ettiğini çeksin inşallah ...hamile kadınları ağlatan üzen insanların hala yaşıyor olması beni şok ediyor ...aynını kocam yapsa azına yüzüne tükürürüm ..güçlü dur arkadaşım hiç üzme kendini karnına ki bebeğe yazık o herşeyi hissediyorYok canım kv yüzünden onlada konuşmuş zaten bida bi araya gelmiycekmişiz evimizi satacakmışız ben anneme gidicem kalcam çok bunaldim dedim gidersem beni boşarmiş yemin ediyo çocuğu da alırmış yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam daha sabah o kadar iyiydik ki bunları söylemeden önce sarılmaya çalıştım öptüm istemedi ama göndermiyoda daha öncede kv doldurduğunda böyle olmuştu![]()
Benim boy da 1.60zaten kucağımda tutarsam portbebeyi yuvarlanır gideriz çocukla:)) bavul gibi taşımayı düşünüyorum yavruyu hakaret gibi olmazsa :/O portbebelerden ben de alim dedm bi ara ama benim boy 156 port bebe benle boy tobee kucagimda tasiyip biyere goturemem dedim cocuumuu ibretss goruntuler verirdm yani![]()
Niye yuvarlanasin ki canım Türk standartları bu yani biz ne yapakBenim boy da 1.60zaten kucağımda tutarsam portbebeyi yuvarlanır gideriz çocukla:)) bavul gibi taşımayı düşünüyorum yavruyu hakaret gibi olmazsa :/

Valla ben de şoktayım canım çok şey götürdü benden bu olay o kaynanaya ben beddua etmiyorum allah cezası neyse versin inşallah nişanlıyken beni böyle tehdit etmişti zaten boşatırım sizi diye heralde onu yapmaya çalışıyoAllahım sinir oldum ...boğasım geldi diyeceksin ki biryerlerin yiyorsa boşa ? Donuna kadar alırım tazminat diye ayrıca nah alırsın çocuğu !!!!!devlete ona vermez bir kere oda boş keseden atıyor ...Kayananıda Allah'a Nasıl biliyorsa öyle yapsın ettiğini çeksin inşallah ...hamile kadınları ağlatan üzen insanların hala yaşıyor olması beni şok ediyor ...aynını kocam yapsa azına yüzüne tükürürüm ..güçlü dur arkadaşım hiç üzme kendini karnına ki bebeğe yazık o herşeyi hissediyor
Port bebelere eskiden çok özenirdim bende hediye paketi gibi heryere taşı :))) bende taşıyamam boydan değilde gerçekten kısa süreli oluyor birde mesela ben araba kullanıyorum içine koysam arabaya koysam yüzünü görememem ki illa yanında oturmak lazım bence en iyisi puset çok kullanışlı hem arabaya da Bebek koltuğu hem Heryere taşınıyor ..oğlum evde pusette oturup tv bile izliyordu evde anakucağı gibi kullandık hepO portbebelerden ben de alim dedm bi ara ama benim boy 156 port bebe benle boy tobee kucagimda tasiyip biyere goturemem dedim cocuumuu ibretss goruntuler verirdm yani![]()
Hayırlı zamanda olsun inşallah canım ay bi tuhaf oldum ama sancı yoksa doğum yakın değildir herhalde demi?iyi akşamlar kizlar akşam 8 de ağrım oldu ikinma hissi ve bebek hareketlerini de hissetmeyince acile gittim alttan baktilar 2 cm aciklik olmus bebek kafasi yerlesmis dedi ve ebenin eline hafif lekeli akıntı geldi nişanin gelecek gibi dedi sanciya bakalim varsa yatis yapacam dedi sancı cikmadi eve geldim acaba dogum ne zaman![]()
Hayırlısı olsun canım 36+ dasın çok normal zaten bebeğin gelişimini tamamlamıştır inşallah benim çevremde 36 haftalık doğum yapan çok kişi var canını sıkmaiyi akşamlar kizlar akşam 8 de ağrım oldu ikinma hissi ve bebek hareketlerini de hissetmeyince acile gittim alttan baktilar 2 cm aciklik olmus bebek kafasi yerlesmis dedi ve ebenin eline hafif lekeli akıntı geldi nişanin gelecek gibi dedi sanciya bakalim varsa yatis yapacam dedi sancı cikmadi eve geldim acaba dogum ne zaman![]()
Doğum yakındır bence 3 cm daha açılman olunca doğum başlar diye biliyorumiyi akşamlar kizlar akşam 8 de ağrım oldu ikinma hissi ve bebek hareketlerini de hissetmeyince acile gittim alttan baktilar 2 cm aciklik olmus bebek kafasi yerlesmis dedi ve ebenin eline hafif lekeli akıntı geldi nişanin gelecek gibi dedi sanciya bakalim varsa yatis yapacam dedi sancı cikmadi eve geldim acaba dogum ne zaman![]()
amin insallah bilmiyorumki ebe dikkat et belli olmaz dedi 10 gunude bulabilir yarinda olabilir dedi hayirlisi insallah 2cm aciklik deyince bende tuhaf oldumH
Hayırlı zamanda olsun inşallah canım ay bi tuhaf oldum ama sancı yoksa doğum yakın değildir herhalde demi?