• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Slmlar kizlar inş herkes iyidir geçmişi okuyamadım dün kocamla uzun bi aradan sonra sinemaya gittik ii geldi yaa bunakdin ev iş arasıydi bu ara hep bugünde teyzeme gidecez birazdan yemeğe iki gündür yemek yapmıyorum ne güzel :) yarın ptesi ve son bir haftam kaldı şükür izne
37.haftaya kadar calismicak misin cnm.

Arkadaslar ize bir sey daniscam eger ben sezeryan olursam gittigim hastane bir gub yatiriyor bir baska hastane var o hastanede sirf sezeryan yapan bir doktor var alaninda iyi orda iki gun kaliniyor simdi 7 ay boyunca bir doktora gozukup sezeryan olcagim kesinlesirse son zamanda doktor degistirmek mantiklimi birde hastanenin iki gun yatirmasi sezeryan icin cok arti biseymi normal dofumdada doktorum eger gece dogumun olursa nobetci kimse o geliyor dedi kafam karsti ama bir normal dogumda sabaha kadar sanci surdugu icin yetisirim dedi ya surmezse bu doktorum konuskan o sezeryanci cok sessiz doktor degistirsemmi degistirmesemmi bilemedim

günaydın kızlar mutlu pazarlar :anneadayı::KK200::KK200: balığımın yatağını kurmuştuk da salonda duruyodu bugün yatak odamıza getirdik bugünlere geldiğimize inanamıyorum şükürler olsun :dua: bi yandan çok mutluyum bi yandan bedenen ruhen çok yorgun hissediyorum kendimi :KK51: dün gece oturdum ağladım 2 2.5 saat nasıl iyi geldi anlatamam.. sonra da gece 3 e kadar dizi izledik eşimle bunlar son keyiflerimiz :KK48: gonulll gonulll canım prensesimiz nasıl kavuştunuz mu haberlerinizi bekliyoruz Ikra meyra Ikra meyra canım nasıl oldunuz hem sen hem kuzucuklar inşallah evinize sağlıkla kavuşun siz de Nilke Nilke canım günlerdir aklımdasın bi ses ver çok merak ediyoruz seni bak bıdığımız uslu uslu bekliyo zamanını galiba

Ağlayınca rahatlıyor insan :110: ben geçen akşam yatağa oturdum ağladım ağladım sonra kocacık beni arabayla gezdirdi çekirdek çikolata da aldı formatlandım sanki :KK48:

Ikra meyra Ikra meyra acaba ne yapıyor ikizlerle dedim bi bakim dedim meğer minik kuşlar gelmişler bile :KK36: Bi an önce küvezden sağlıkla çıkarlar inşallah.. Nilke Nilke den ses yok sanırım, bebiş de o da iyidir inşallah.. equita equita gonulll gonulll benseniyerim benseniyerim kızlar siz nasılsınız, yavrucaklar nasıl? Hepinizin kuzularının hayırlı sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah, gözünüz aydın :KK200::KK46:

Beşikte kuruldu son hazırlıklar da bittiyse doğuma kadar kocanla gez ye iç film izle istediğini yap stres at. Arada ağlayabilirsin bende yapıyorum yapmasam patlıcam çünkü. gonulll gonulll ve Nilke Nilke yi bende merak ediyorum ama Nilke doğum yapsa haber ederdi galiba inşallah bebeği ve cici rahimciği güzel anlaşıp dururyorlardır halaaa.
evet canım çantam falan hep hazır çok şükür hala inanamıyorum.. sen nasılsın canım mehmet giraycık nasıl??

Başka doğum yapan var mı canlar?
arzerik arzerik ayy günümüz de aynıymış, heycanlandım :eek: az daha sabreder kuzucuk inşallah.. Ama gelirse de erken sayılmaz artık, doktor geçen kontrolde 5 ekimden önce doğmasını istemeyiz ama ondan sonra doğum olması normal hazırlıklı ol demişti bana :)

Ağlayınca rahatlıyor insan :110: ben geçen akşam yatağa oturdum ağladım ağladım sonra kocacık beni arabayla gezdirdi çekirdek çikolata da aldı formatlandım sanki :KK48:
oooo çikolata pasta format uzmanıdır zaten :KK48: benim kocacık da dün akşam bana mantı yapmış burnundan getirdim sen gel benle ilgilensene bi gün erken gelmişsin ne demeye oturup kaç saat yemek yapıyosun falan diye :olamaz: ayyy hiç iyi diilim hiç gerilmiş yay gibiyim :KK43:

evet canım çantam falan hep hazır çok şükür hala inanamıyorum.. sen nasılsın canım mehmet giraycık nasıl??
Ben sinüzit oldum 2 gündür yatıyorum dün doktora gittim augmentin verdi illadin burun spreyi parol içiyorum. İnşallah geçecek. Memoşum çok hareketli maşallah o yüzden rahatım :)))) artık aşağı iyice indi zor yürüyorum gece tuvalet nöbetindeyim elim ayağım şişti biraz son 11 gün hayırlısıyla:halay: çarşamba ne dicek doktorumuz bakalım dua et canım. İnşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz sona geldik hepimiz zaman nasıl geçti dimi:anne:

oooo çikolata pasta format uzmanıdır zaten :KK48: benim kocacık da dün akşam bana mantı yapmış burnundan getirdim sen gel benle ilgilensene bi gün erken gelmişsin ne demeye oturup kaç saat yemek yapıyosun falan diye :olamaz: ayyy hiç iyi diilim hiç gerilmiş yay gibiyim :KK43:

Ya şaka maka bazen hissettiklerime ben bile şaşıyorum :duduk: dün akşam tatlı intikam izliyorduk bu diziyi de bozmuşlar dedi bende ne bekliyordun sinanla pelin evlenip sinan işe gidip gelip yemek yiyip uyuyup işe gidip gelip yemek yiyip uyucak mıydı sürekli dedim :KK11: kafasını tuttu bu kadar büyük taşlar atma didi :KK67: ağladığım akşam sende geldin aklıma insan cidden istemsiz yere ayrılığı bile düşünür kafaya geliyor :sus:

kızlar dun doktor kontrolumuz vardı kanım cok duduk cıktı dogumdan once ve dogum anında kan takılacakmıs offfffff korktum ...

ama presesım ıyıymıs sukur 3000 kg olmusuz ben bıraz fazla kılo alınca ekmek yeme artık dıkkat et dedı ınsallah dedım bende :)))
oyyy maşşalah kuzuna annesi :nazar: :KK46::KK46: günlerimiz aynı senle ama benim oğlan gönderdiğim onca güzel şeye rağmen gene kilo almıyo gene almıyo :( önümüzdeki ctesi de bizim randevu var inşallah herşey yolundadır

Ben sinüzit oldum 2 gündür yatıyorum dün doktora gittim augmentin verdi illadin burun spreyi parol içiyorum. İnşallah geçecek. Memoşum çok hareketli maşallah o yüzden rahatım :)))) artık aşağı iyice indi zor yürüyorum gece tuvalet nöbetindeyim elim ayağım şişti biraz son 11 gün hayırlısıyla:halay: çarşamba ne dicek doktorumuz bakalım dua et canım. İnşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz sona geldik hepimiz zaman nasıl geçti dimi:anne:

Geçmiş olsun kuzum. Çarşamba bizim de kontrolümüz var güzel haberler alırız inşallah :anne:

Ya şaka maka bazen hissettiklerime ben bile şaşıyorum :duduk: dün akşam tatlı intikam izliyorduk bu diziyi de bozmuşlar dedi bende ne bekliyordun sinanla pelin evlenip sinan işe gidip gelip yemek yiyip uyuyup işe gidip gelip yemek yiyip uyucak mıydı sürekli dedim :KK11: kafasını tuttu bu kadar büyük taşlar atma didi :KK67: ağladığım akşam sende geldin aklıma insan cidden istemsiz yere ayrılığı bile düşünür kafaya geliyor :sus:
Bende oğlumu agresif doğurcam benim yüzümden kasıldı kilo alamadı sinirli bi bebek doğacak diye ağlıyorum eşiminde burnundan getiriyorum ayy yazıııkkk:KK3:

Bende oğlumu agresif doğurcam benim yüzümden kasıldı kilo alamadı sinirli bi bebek doğacak diye ağlıyorum eşiminde burnundan getiriyorum ayy yazıııkkk:KK3:

Yok yok yazık değil içimizde tutup bize dert olup çocuğa sinir olarak yansıyacağına biraz devreleri zorlasınlar :halay:

sinüzit miii :/ geçmiş olsun yavru zordur o uyuz hastalık.. senin çok az kalmış aşkitooo hadi bakalım hakkınzda hayırlısı inşallahh güzel haberler gelicek paşamızdan bak bebişin hareketli olması sağlıklı olduğunun en büyük belirtilerinden biriymiş.. benimki de pek kilo almıyo ama o kadar vızır vızır ki içim rahat çok şükür..

Yok yok yazık değil içimizde tutup bize dert olup çocuğa sinir olarak yansıyacağına biraz devreleri zorlasınlar :halay:
Bana demesin mi ağlayarak daha çok kasıyorsun bebeği diye:deli::KK67: güzel şeyler söyle ikna et güzelce dimi :ukala: en son böyle yatıştırcağını sanıyorsan yanılıyorsun daha çok sinir oluyorum dedim :KK11: devreleri sonradan yerine geldi:işsiz:

Back
X