• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ya aklımda ne zamandır sana bi soru sormak var.. adaras nickini kumral ada mavi tuna kitabından esinlenerek mi koydun :KK58:çok merak ettim normalde de anormal şeyleri kafaya takmaya meyilliyim hamilelikte zirveyi yaşıyorum kusura bakma :KK48:
Bence Ada aras aynı anda AdAraS AdAraS yapmış çocukların isimleri bence:KK66:

Ayy canım tabiki eski usul dikişli olan var birde böyle popisin ucuna klips takıyorlar dikişsiz olan ama eşli usul için daha iyi diyorlar klipsli olan bana daha izdirapli gibi geldi
Klips falan bilmiyodum duymadım açıkçası ama sen bir dikişli bir estetik dikişsiz var ama dikişli daha iyi deyince. Seni kendimce insafsız ilan ettim:KK70: kendimiz sezeryan için estetik dikiş yaptırıyoruz çocuğun pipiside estetik olsun bizden eksik kalmasın dediydim:KK70: bilgisizlik başa bela kusura bakma artık içimden senin hakkında konuştuydum:KK70:

Merhaba kızlar biz de doktordan geldik bebeğim 2 hafta öndenggidiyormuş doktor araştırma Hastahanesi ne sevk ettiarastirilsin dedi sizce bi sorun olabilir mi aynı durumu yaşayan varmii
Abartmış senin doktor ..oğlum 3 hafta öndeydi 4.200 doğdu kızımda şimdi 3 hafta önde sadece şeker varmı diyorlar kana bakıyorlar ..diyet yap dediler karbonhidrat yeme dediler ama ben yine ne bulsam yiyorum mecburiyetten çünkü benim için çeşit çeşit yemek yapmak çok zor hep tek çeşit şeylerle idare ediyorummakarna patates basit ne kadar şey varsa onu yiyorum salata bile yapmak işkence ...haftasının ileri olması sorun diye ilknsenden duydum ..zaten yakında gerileyip haftasıyla uyumlu olacak

Selam hanımlar nasılsınız izne ayrılalı doğru düzgün giremiyorum doguranlar varmı aramızda benim karnım indi epey aşağıya hatta bugün çikolata siParis verdim kadin 1 hafta felan mi kaldı dedi iyice tırstım yarın bi kontrole gidicem gece ruyadada suyum geldi uyandım bi bacaklarımı ekledim gerçek gibiydi

slmm kizlar Nasılsıniz?
sonunda yıka utule işine giriştık bizde
hersey haZir cantayida yerlestirdikmi bir tek beklemek kalıyor..
benim tosbik de ters duruyo hala...
karnım çok yukarda...doktor randevum bir gün ileri atti ve perşembe oldu...
sanırım bana da gün vericek...
bi heyecanlandim... bi garip oldum ki sormayın...

:KK70: aklıma eski usul telefon geldi ı yazınca otomatik i yapardı hatırlarsanız:KK70: ben sıkıcı yada çok sıkıldım bugün yazamadım yanlış anlaşılcak diye:KK66:

Hatırlamam mı :oops: yeri geldi skldm yazdım yeri geldi kıydım kontrüme 2 mesaj ücretine sıkıldım yazdım ama yeri geldi t9 mağduru da oldum :KK22:

Klips falan bilmiyodum duymadım açıkçası ama sen bir dikişli bir estetik dikişsiz var ama dikişli daha iyi deyince. Seni kendimce insafsız ilan ettim:KK70: kendimiz sezeryan için estetik dikiş yaptırıyoruz çocuğun pipiside estetik olsun bizden eksik kalmasın dediydim:KK70: bilgisizlik başa bela kusura bakma artık içimden senin hakkında konuştuydum:KK70:
Canım bende onu bilmiyordum taki bir arkadaşim bebeğini yaptırana kadar benim abimin eşi hemşire yegenlerimde bu yaz sünnet oldu o dedi dikişli olan daha iyi diye ordaki uzman Dr lar söyledi dedi

Ya bu arada kızlar biberonun emziğini kauçuk aldım ben anne memesine en yakın olan kaucukmus diye ve ilk kullanımdan önce sıcak suya atın yazıyor kabında bende attim 5 dk beklettim berbat birsey oldu o yapış yapış gibi , internet ten temizliğini araştırdım soğuk suyla olması gerekiyormus bunun temizligi oylemi gerçekten ne yapmam gerekiyor bir dahaki sefere

Back
X