• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bu zamanlarda civik kaka yapmasi normal dimi. Bi de benimki cok sık kaka yapio. Kendi sutumu sagip veriyorum sadece. Bi de geceleri sadece 1 kere 1.olcek mama veriorum. Benim sutumden kaynakli mi acaba bu kadar cok kaka yapmasi. Icio 1 saat gecmeden yapmis oluo sari kahve gibi. Ne zaman toparlancsk bu kaka durumu yahu. Allahtan annem varda yardimci oluo altini almada fln :)
Kakanin rengi normal sut aldigi icin sıvı kaka yapar zaten ama her beslenmeden sonra kaka yaparmi bilemedim.icini temizliyor derler cok sık kaka yapinca.

Saol Canım bugün çok çok dahaa ıyi tabiki Hala hastanedeyim pazartesi belki cikariz dusumuda aldım oh mis üstümden tonlarca kır çıktı Sanki ali Kaan da iyi emiyor uyuyor etrafı seyrediyor Onun keyfi yerinde seninkiler nasil
Hastanede cok kalmis olcaksin.masallah ali kaana bol bol emsinde yarasin pasaya.

İyiyiz gönülüm bugün daha iyiyiz çok şükür ama ne yalan söyleyeyim dün resmen keşke içimde azcık daha kalsaydı hazır diilmişim dedim:KK43: ilk başta sanıyodum ki bebek uyanmıyosa aç diildir meğer yenidoğanlarda öyle diilmiş durum çok uyurmuş bunlar eee dediler ki 2saate bir emzir uyansa emziricem ama yok yani burun sıkma koltuk altlarından kedi yavrusu gibi kaldırma çeneyle dudaklarla oynama. . . Hatta bu sonuncuda bi de dudakları bi garip şekle sokuyo zannedersin benim oğlan 3sn sonra selfie yapıcak :/ ama bugün akşamdan itibaren bi nebze daha iyi gibi kendi istiyo artık memeyi. . Uç problemi de vardı bende biraz. . Aslında çocuğun yapay uca alış masını istemiyordum ama baktım yavru aç kalacak o korkuyla gözüm hiçbişey görmedi. . Bugün en azından göğsümün birini de uçsuz emiyo çok şükür . . Şimdi bi sorunumuz kaldı şu mekonyum mu nedir İlk kakayı yaptı zaten ama bu öğleden sonra aldığımız bezinde kaka yok sadece çiş vardı akşam aldığımız bezde de bi damla yapmış işte. . Annem doymuyo mu acaba deyip duruyo sinir etti beni hayır dün evet kötüydü uyanmıyodu falan ama bugün baya düzene girdik. . Sen ne dersin canım bu kaka durumuna? ? Ha son olarak öyle aman ama bi gaz problemi yok. . Omzuma yatırınca falan hemen rahatlıyo..
Her bez kakali olcak diye birsey yok.benimki dun hic kaka yapmadi.eveligun 4 defa yapti.suan tartiyorum ben onu kilo almaya baslamis.seninde aliyordur surekli emziriyorsan.gaz bir hafta sonrada basliyabiliyor.oglumun dogduktan 2 hafta sonra kolik baslamisti.insallah sakin bir bebis olur.

Sancilar devam canim. bi miktar suyum geldi az evvel ama pacamdan akmadi kiloduma yarim cay bardagi kadar. sancim duzenli olursaa gidicem.
Suyun geliyorsa ihmal etme canim.doktorunla gorus.

Uzun süre bişey yazamadım.. duygusal boşalmalar çok yaşadım. emziremedim bebeğimi.. uğraştım, pes etmedim. Mama yemeyecek dedim bebişim ve de uykusuzluk yorgunluk çok çektim.. yarın 1 haftalık olacak Yaemin kokulu kızım..
Şuan iyiyim.. bebişim emiyor sayılır.. süt sağıyorum sürekli ve sütüm çok arttı. sütümden şırınga ile veriyoruz arada yada mama veriyoruz. Karnı doyuyor ve mutluyum:KK46:
Saglikli uzun omurler bebisine insallah.

Bizim günler memede geçiyor valla memede uyuduğu için paşa.gündüzleri uykumuz iyide geceleri gaz yüzünden kötü bide uykuya dalmak saatlerimizi alıyor
Insallah hafif sekilde gecirir gazli donemini.bizimde uykuya dalana kadar baya vakit geciyor gazi yuzunden.

Kızlar merhaba uyku uyuyamıyorum gerginlikten pazartesi sabahı doğum var 11.30 da doğum yapan arkadaşlar yorum yapabilirmi genel anestezi sezeryanda uyanırken ne gibi sorunlar yaşadılar..
Ayilirken biraz sayikliyabilirsin ben oyle olmustum.inleme sesi acidan dolayi.her insanin farkli olabilir.Allah kurtarsin guzel haberlerini bekliyiruz ins

Yarın sabah doğuruyorum nasipse.
Sabah 8.30da ameliyathanede olmuş olursun dedi doktor.
Rabbimden tek dileğim ,bebeğimle beni sağlıklı bi şekilde birbirimize kavuştursun ve sağ salim evimize gelmeyi nasip etsin.
Tabi bu dua ,tüm anneler ve bebişleri için olsun.
Ben bi tuafım,yabancılaşma hissi var,sanki doğurcak olan ben değilim de sanki aileden biri için bu hazırlıklar telaşlar gibi :)
Yarın sabah damar yolum açılırken ,yabancılaşma falan kalmaz muhtemelen gerçek hayata dönerim zannedersem :)
Allah benim ve herkesin yardımcısı olsun.
Bu yorumu okuyunca ,içinizden kısacık bi dua alırsam ne mutlu bana ki hissedeceğimi biliyorum.
Kendime gelir gelmez yarın nasipse yazıcam sizlere.
:KK200::KK200::anne::anne::dua::dua:

Rabbimden tek dileğim ,bebeğimle beni sağlıklı bi şekilde birbirimize kavuştursun ve sağ salim evimize gelmeyi nasip etsin.
Ben bi tuafım,yabancılaşma hissi var,sanki doğurcak olan ben değilim de sanki aileden biri için bu hazırlıklar telaşlar gibi :)
Yarın sabah damar yolum açılırken ,yabancılaşma falan kalmaz muhtemelen gerçek hayata dönerim zannedersem :)
Bu yorumu okuyunca ,içinizden kısacık bi dua alırsam ne mutlu bana ki hissedeceğimi biliyorum.
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah kuzum onun sesini duyunca yabancılaşma kalmaz merak etme :anne:

Beni unutma duanda nolur kuzum Allah benide kurtarsin bobrek agrisindan hasa oglumu tasimak agir gelmio ama bibregim beni bitirdi her gun agliyorum benim de hamileligim sikintisiz gecseydi diye

Beni unutma duanda nolur kuzum Allah benide kurtarsin bobrek agrisindan hasa oglumu tasimak agir gelmio ama bibregim beni bitirdi her gun agliyorum benim de hamileligim sikintisiz gecseydi diye
Merak etme aklımdasın kuzum,Allah izin verirse aklımda olan herkese dua edicem.nolur salma kendini , çok yakında sende rahatlıcaksın Allahın izniyle:KK200:

Canim dr bebege giden kan akisini kontrol ediyor mu? Acikcasi buraya yazip kimseyi uzmek ya da strese koymak istemiyodum. Fakat tedbirinizi almaniz icinde yazmak istedim. Kul kula sebep yuce Allah cumlesine sebep. Belki bi faydam olur. Ben gecen sene cok saglikli bi hamilelik gecirdim. Temmuz ayinin 25 inde oglum dunyaya geldi 39. Haftasinda ve 3.5 kg oncesinde gittigim hastaneden malesef gordugum karisik ruyalar yuzunden vaz gectim. Yetisemeyiz korkusuyla uzakti evimize 1 saat mesefedeydi. Eve yakin 10 dk lik mesafede olan baska hastaneye gectim. Doguma 1 hafta kala ama kaderden oteai bos iste... dogumdan 1 gun once suyum geldi sizinti seklinde aksam 6 gibi hemen bi heycan gittik hastaneye 10 dk da ordaydik zaten. Dr lar gitmisfi benim dr u aramadilar icapci veliyomus acil durumda. Olsun dedik dr farketmez gelsin biride.. ebe aramis sancisi acilmasi yoksa bebegin kalp atislarida iyiyse beklesin sabah dr u alsin demis. Acil bi durum olursa gelirim demis. Bekledik sabahi hareketi kalp atislari normaldi gece tuvalets gidio geliyodum hasta bezimde bi sey yoktu sefaf su zaten giden. Sabah amelyat icin hazirlanirken hafif yesilimsilik vardi fakat zaten doguma gidiyoxum bu arada bebek iri catin dar normal yapamazsin dediler. Ben tabi ilk gebelik o yesilimsilik bebegin kakasi i yaptigina isaretmis. Gule oynaya gittim bebegim dogdu yanagima getirdiler fakat cok boguk sesi takilarak agladi. Dr kanarya gibi diyede eapiri yapti meger cocugum su yutmus. Bana soylemediler hazirlamak icin goturduler. O arada anneme soylemisler biraz su yutmus hava verilcek diye. Benim dikis bitti odaya girdim pesinden bebegi getirdiler sonra uc dort saat normal emzirme cabasi annemd morarma tikanma hisederseniz aninda getirin demisler. Sut hemen gelmeyince dr mama verin dedi mama yerken tikandigini hisetmis annem ve hemen dr a goturmusler. Kuveze alindi enfeksiyon nedeniyle malesef 5 . Gunde kaybettim yavrumu cok zor sureclerdi kimseyi korkutmak degil amacim sadece sonrasindaki tecrubelerimi anlatayimda belki birilerini isine yarar. Cok sukur simdi yeniden bi oglum olucak.bu surecte kk da sezeryanla dogum yapio bebegini kaybedenler forumnda bi cok arkadasla destek olduk bir birimize orda kan pihtilasmasi nedeniyls kayiplar cok olmus. Anne karninda bebege besin ve oksijen gitmiyor. Bebegin kiloso veri kaliyor son haftasinda normali beklerken kayip yasayanlar var. Sonradan genetik testlerde cikti cogunu pihtilasma dr sana oyle bi sey olsa bebek bu vakte gelmez diyor ama malesef yaniliyolar bazen pihtilasma az oluyo gec etkiliyor. Dopler yapsin ve kqn akisina baksin bebegin. Direnc vqrmi be ege giden kan akiminda bu lar onemli nolur yqnlis anlamiyin. Amacim bu surecte kimseyi tedirgin etmek degil ama o kadar emek ve heycanla beklerken Allah kimsenin emegini bosa goturmesin. Biz melek annesiyiz diye teselli ettik kendimizi yinede Rabbim kimseye yasatmasin. Insallah herpiniz saglikla alirsiniz kucaginiza ve omurlu olurlar insallah. Hos ne kadar uyarsakta kaderde ne varsa o geliyor basa ben yakin hastaneyd gectimde ne oldu verende alanda yuce Allah ama basta dedigim gibi belki birine faydam olur diye yaziyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah...
Canım benim Rabbim kaybettiğin yavrunu sana şefaatçi kılsın ve onun ömrünü beklediğin evladına eklesin. Niye korkutasın ki belki de birinin bağlı olan basiretini açıp gaflet ten uyandıracaksın.hangimizin başına ne geleceğini bilemeyiz .

Cnm ins yarin sbh sahlicakla yavrunua kavusursun bizlerede dua etmeyi unutma o anlarda :KK200::anne::dua:

Adet agrisi gibinagrim vardi sabahtan beri ama belirli araliklarla gelip giden sancim yoktu dusa girdim simdi o kadar kalmadi ama yine agrim var bu neyin belirtisi

Iyi çok şükür canım ama pek ememiyo süt sagip doyurmaya çalışıyorum hala hastanedeyiz biraz sarı inşallah oda geçerse çikcaz 1 haftalık olduk bile. Senin bebeğin nasıl takip edemiyorum forumu
Hadi insallah evinize cikarsiniz artik en kisa zamanda.emme problemi bende de var.10-15dk ugrasiyorum memeyi alana kadar.az once ugras ugras almadi memeyi hadi mama yaptim onu da yarim saat suruyor bitirmesi.bizim bu bebikler pek ehlikeyif cikti.
Sariligi atlatirsiniz canim gozetim altinda oldugu icin hemen atlatirsiniz insallah.
Kac haftalik dogum yapmistin sen.
Benim yavru buyuyor artik kilo almayada basladi Allahin inzniyle.biz bugun 39 gunluguz.

Günaydın kızlar
Hayırlı pazarlar
Size Bişey sorcam ya.ben kızıma chicco nn taragnı alcaktm.keçi tuyunden mi neymiş bi ark.tavsiye etmişti.ama görümcem sağolsun kendi bebegine alms bebedorn taragini ben sana gonderym Onu kendime Yine alırım dedi yani bende Yok falan filan dedim ama acayip ısrar ettgndn İyi Allah razı olsn dedim.Daha öncede kullanmadm veya çok Bişey duymadım ama bebedor fırça tarak kullanan tavsiye eden veya tavsiye üzerine alan var mi aranızda.acaba chicco alsam mi Yoksa bebedor da İyi midr.bebeğim konak falan olsun istemyrm.missler gibi olsun İnşallah minnak kizim :)
Chicconun taragi konak olusumunu onluyor.aynisi bende de var.her gun taradinmi konak olmasini engellermis.birde duzenli yikanan bebekde zaten konak olmuyor.sana kalmis canim kullanabilirsinde bebedorunkini.

Kızlar, çok çok uzun zamandır yazamadım. şifremle ilgili bir sorun vardı. formu ara sıra takip ettim sadece üye girişi yapamadan. hepinizi çok özledim. zor zamanlarda desteğiniz güzeldi. 26 ekimde sezaryenle aldılar bebeğimizi. çok şükür ikimiz de iyiyiz. çoğumuz kasım annesi olamadık ama galiba.
Hayirli saglikli uzun omurler bebisine canim.ikinizde iyisinizdir insallah.

gonulll gonulll Belki pazartesi cikacagim iste burda en as 5 gun kaliyorsun ıyi Bakiyorlar rrfakatci Zaten Yok İlk günden beri herşeyinle ilgileniyorlar düğmeye basıyorum geliyo diyom bebeği kucağıma ver veriyo gidiyo Bi dahacagiriyorum Al koy diyorum koyuyo :)) Gece aldılar yanımdan birde Sabah beşe kadar baktılar bende uyudum Ama şimdi meme sıkıntım başladı sutlerim geldi bebek Tam bosaltamiyor seetlesmeye başladılar pompa onermiyolar sıcak Şu masaj şimdilik

Canım inşallah saglıklı bır sekilde kucagına alırsın kızını . . Rabbım kolay dogum nasıp etsın korusun sızı . . senden sonra sırada ben varım . . :dua::nazar:

gonulll gonulll Belki pazartesi cikacagim iste burda en as 5 gun kaliyorsun ıyi Bakiyorlar rrfakatci Zaten Yok İlk günden beri herşeyinle ilgileniyorlar düğmeye basıyorum geliyo diyom bebeği kucağıma ver veriyo gidiyo Bi dahacagiriyorum Al koy diyorum koyuyo :)) Gece aldılar yanımdan birde Sabah beşe kadar baktılar bende uyudum Ama şimdi meme sıkıntım başladı sutlerim geldi bebek Tam bosaltamiyor seetlesmeye başladılar pompa onermiyolar sıcak Şu masaj şimdilik
Cnm burda da aynen oyle esinin klmasina bile izin vermiyolar gece :63:

Canım inşallah saglıklı bır sekilde kucagına alırsın kızını . . Rabbım kolay dogum nasıp etsın korusun sızı . . senden sonra sırada ben varım . . :dua::nazar:
Allah razı olsun canım , olurda giremezsem buraya , sanada Rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşAllah.inşAllah haftaya bu zamanlar çiş kaka konuşuyo oluruz burda:dua::dua::KK200:

Kuzu ptesi netlescek ama dayanacak gucum kalmadi cok agrim var gaz sancim var nerden tutsam elimde kalio cok kotuyum o kadar kotu oldum ki agladim demin yarim saat
Tahmin edebiliyorum csnim Allah guc versin yardimcin olsun :110::KK200: az kaldi canim kavusacaksin Denizine insalah onu dusun uzme kendini:KK200:

Back
X