- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #63.001
Kakanin rengi normal sut aldigi icin sıvı kaka yapar zaten ama her beslenmeden sonra kaka yaparmi bilemedim.icini temizliyor derler cok sık kaka yapinca.Bu zamanlarda civik kaka yapmasi normal dimi. Bi de benimki cok sık kaka yapio. Kendi sutumu sagip veriyorum sadece. Bi de geceleri sadece 1 kere 1.olcek mama veriorum. Benim sutumden kaynakli mi acaba bu kadar cok kaka yapmasi. Icio 1 saat gecmeden yapmis oluo sari kahve gibi. Ne zaman toparlancsk bu kaka durumu yahu. Allahtan annem varda yardimci oluo altini almada fln :)
Hastanede cok kalmis olcaksin.masallah ali kaana bol bol emsinde yarasin pasaya.Saol Canım bugün çok çok dahaa ıyi tabiki Hala hastanedeyim pazartesi belki cikariz dusumuda aldım oh mis üstümden tonlarca kır çıktı Sanki ali Kaan da iyi emiyor uyuyor etrafı seyrediyor Onun keyfi yerinde seninkiler nasil
Her bez kakali olcak diye birsey yok.benimki dun hic kaka yapmadi.eveligun 4 defa yapti.suan tartiyorum ben onu kilo almaya baslamis.seninde aliyordur surekli emziriyorsan.gaz bir hafta sonrada basliyabiliyor.oglumun dogduktan 2 hafta sonra kolik baslamisti.insallah sakin bir bebis olur.İyiyiz gönülüm bugün daha iyiyiz çok şükür ama ne yalan söyleyeyim dün resmen keşke içimde azcık daha kalsaydı hazır diilmişim dedimilk başta sanıyodum ki bebek uyanmıyosa aç diildir meğer yenidoğanlarda öyle diilmiş durum çok uyurmuş bunlar eee dediler ki 2saate bir emzir uyansa emziricem ama yok yani burun sıkma koltuk altlarından kedi yavrusu gibi kaldırma çeneyle dudaklarla oynama. . . Hatta bu sonuncuda bi de dudakları bi garip şekle sokuyo zannedersin benim oğlan 3sn sonra selfie yapıcak :/ ama bugün akşamdan itibaren bi nebze daha iyi gibi kendi istiyo artık memeyi. . Uç problemi de vardı bende biraz. . Aslında çocuğun yapay uca alış masını istemiyordum ama baktım yavru aç kalacak o korkuyla gözüm hiçbişey görmedi. . Bugün en azından göğsümün birini de uçsuz emiyo çok şükür . . Şimdi bi sorunumuz kaldı şu mekonyum mu nedir İlk kakayı yaptı zaten ama bu öğleden sonra aldığımız bezinde kaka yok sadece çiş vardı akşam aldığımız bezde de bi damla yapmış işte. . Annem doymuyo mu acaba deyip duruyo sinir etti beni hayır dün evet kötüydü uyanmıyodu falan ama bugün baya düzene girdik. . Sen ne dersin canım bu kaka durumuna? ? Ha son olarak öyle aman ama bi gaz problemi yok. . Omzuma yatırınca falan hemen rahatlıyo..
Suyun geliyorsa ihmal etme canim.doktorunla gorus.Sancilar devam canim. bi miktar suyum geldi az evvel ama pacamdan akmadi kiloduma yarim cay bardagi kadar. sancim duzenli olursaa gidicem.
Saglikli uzun omurler bebisine insallah.Uzun süre bişey yazamadım.. duygusal boşalmalar çok yaşadım. emziremedim bebeğimi.. uğraştım, pes etmedim. Mama yemeyecek dedim bebişim ve de uykusuzluk yorgunluk çok çektim.. yarın 1 haftalık olacak Yaemin kokulu kızım..
Şuan iyiyim.. bebişim emiyor sayılır.. süt sağıyorum sürekli ve sütüm çok arttı. sütümden şırınga ile veriyoruz arada yada mama veriyoruz. Karnı doyuyor ve mutluyum![]()
Insallah hafif sekilde gecirir gazli donemini.bizimde uykuya dalana kadar baya vakit geciyor gazi yuzunden.Bizim günler memede geçiyor valla memede uyuduğu için paşa.gündüzleri uykumuz iyide geceleri gaz yüzünden kötü bide uykuya dalmak saatlerimizi alıyor
Ayilirken biraz sayikliyabilirsin ben oyle olmustum.inleme sesi acidan dolayi.her insanin farkli olabilir.Allah kurtarsin guzel haberlerini bekliyiruz insKızlar merhaba uyku uyuyamıyorum gerginlikten pazartesi sabahı doğum var 11.30 da doğum yapan arkadaşlar yorum yapabilirmi genel anestezi sezeryanda uyanırken ne gibi sorunlar yaşadılar..