Saymamam mı Laz'ım bilmiyorum ama ben saydım ilk günüİlk günü sayıyo musun :) benim çarşamba yapılacak beşinci gün başlamış oluyorum bizim işyeri biraz stresli ama kendi kendimi rahatlatmam lazım :) tekrar bi beş gün daha rapor almak istemiyorum alsam belki bişey olmaz ama
Benim yarin toplaniyor canim bakalim neler olcak dondurcaklar sanirim, doktorum oyle demistiKızlar henüz transfer olmayanlardan yumurtalari toplanan var mi aramızda?
Hayirli olsun canim, agrin sizin oldu mu ? Benimde yarin toplanacakVar canım dün toplandı benim yumuşlar
Nurtopu blastlarin oluyor hadi hayırlısıGeldi canım 7 tane döllenmiş yarın yine arayacaklar perşembe cuma transfer dedi
Oldu canım anestezi sonrası bellimi kaç yumoşun varHayirli olsun canim, agrin sizin oldu mu ? Benimde yarin toplanacak
Saol canımmmm sen ne durumdasın nasılsınNurtopu blastlarin oluyor hadi hayırlısı
Öyle düşünme şimdiden olumsuz olma. Neden olmasin ki Rabbim isterse. Cesaretini topla bismillah deyip başla dediğin gibi hayırlısı ile olur inşallah
Doktor soylemedi canim, bende sormayi unuttum, sadece bugun icin yat dinlen dedi. Yarin sabah operasyon sonrasi belli olur bakalim kac taneler yazarim cnm. Sen simdi nasilsin gectimi agrilarin? Rabbim hayirlisiyla guzel haberleri almak nasip etsin tatlimOldu canım anestezi sonrası bellimi kaç yumoşun var
Hadi hayırlısı canım benimki cuma toplanacak.. Benimki de dondurulacak. Kaç yumoşun var ?Benim yarin toplaniyor canim bakalim neler olcak dondurcaklar sanirim, doktorum oyle demisti
Geçti canım agrı ama az az sancı oluyo tabi yatıp uyursun hastaneden geldiğinde. Akşamdan itibaren Hiçbirşey yiyip içmiyosun tabi söylemişlerdir sanırım hadi inşallah bak aynı sayılır günlerimizDoktor soylemedi canim, bende sormayi unuttum, sadece bugun icin yat dinlen dedi. Yarin sabah operasyon sonrasi belli olur bakalim kac taneler yazarim cnm. Sen simdi nasilsin gectimi agrilarin? Rabbim hayirlisiyla guzel haberleri almak nasip etsin tatlim
Kaç çıktı canim ilk ve ikinci test sonuclarin kaç.ınsallah düzenli şekilde artar üzülme ve ilaçlarını kullanmaya devam et.benim 0.98 çıktı ona rağmen doktorum ilaçları kullanmaya devam et cuma günü tekrar kan ver dedi.Bugun test gunumdu beta hcgnın ılla 2yemı katlanması gerek oyle olmamıs doktorumada gıtmedm daha korkuorm
Kızlar donmus bebekleri mi aldım şimdi evdeyim dinlenmeye geçtik ben olcak hissediyorum hepimizin hakkin da hayırlısı olsun Rabbim ol desin
Canım benim ne kadar hassassin.yazını okurken gözlerim doldu.ınsallah pozitiftir senin.kaç çıktı sonuç merak ettim.pozitifse ınsallah katlanarak devam eder ve kucağına alirsinsize bir sey itiraf edeyim tatlılar;
benim hikayem aslında baya uzun küçük yaşımda yaşadığım kötü seylerden sonra anca mutlu oluyorum. ilk evliliğimde infertilite yüzünden bu siteye 2008 yılında uye olmuştum v o zamanlar ılk tup bebek tedavımde sitenın 7/24 içindeydim çok ama çok üzüldüğüm zamanlarda oldu sitede okuduklarımdan
mesela bir topikteyiz degıl mı bebek bekleme ayı burda yüzlerce kışıyız ve bınlerce mesaj atıp gun gun takıp edıyoruz uzuntumuzu merakımızı
ben olumsuz sonucu verırken o zamanlar ıcın diorum insanlar hamileyim kızlar teytey mendil sallayan gülen adam ıkonları koyarlardı bir diğerinin üzüntüsünü düşünmeden onlar bana çok ıtıcı gelıyordu ve o durumlar artıkça sıteden uzaklaştım neyse o evlılıgım bıttı ve ıkıncı kez evlendim bu sefer sıteyı uye olarak takıp edıyor ama hıc yazmıyor soru sormuyordum 2014 yılında kımyasal yasayınca tekrar yazışmaya başladım ama yıne bıraktım sorularım bıtınce şimdi yıne başladım hep bu topikte yazışıyorum başka sayfalarıda nadır okuyorum hem kafamı karıştırıyorlar yazılanlar hemde dediğim o şuursuzca başkasını düşünmeden sevınme cumlelerını okumaktan rahatsız oluyorum. ben kendinden once başkası ıcın isteyenlerdeniz veya kendime paylaşmak için isteyenlerdenim.
çok sukur bu sayfada bu durum hıc olmadı
arkadaşlar benım kı olmadı sizinkiler olsun dedi hep gayet anlayışlı ve dualı.
rabbım gonlunuzun guzellıklerını yasatsın hepımıze.
hep zaman dıyorlar gelecek dıyorlar
gelecekte bır gun gelecek unutmayın
az sabır cok dua canlarım
inanın ki suan tuzun kuru sen değeri görmussun nasıl olsa demenız bıle yerıdır bunu bende başkalarının yazdıklarında cok duşundum ama tey tey ıkoncular ıcın
ama ben dun aksamdan beri degerımı yazıp yazmama konusunda cok duşundum diğer arkadaşlarımı uzer mıyım diye
sonra arkadaşlardan biri bugun 15 kasım başka arkadaşlarında test gunu yazdığını görünce saygımdan ve merakınızı gidermek için belki bekleyen arkadaşlara örnek olsun daha sonraları için yazmak istedim.
Transfer sonrasi 6.günüm.Saol canımmmm sen ne durumdasın nasılsın
Kaç çıktı ki değerlerinBugun test gunumdu beta hcgnın ılla 2yemı katlanması gerek oyle olmamıs doktorumada gıtmedm daha korkuorm
Aynen canim soylediler, heyecanliyim cok :) evet seninle ayni gidiyorduk aslinda ama benim ignelere senden snra 2 gun daha devam ettirdi doktor. Hayirlisi canim sirayla guzel haberler verelim . Bu topikteki herkesin guzl haberlerini alalim insallahGeçti canım agrı ama az az sancı oluyo tabi yatıp uyursun hastaneden geldiğinde. Akşamdan itibaren Hiçbirşey yiyip içmiyosun tabi söylemişlerdir sanırım hadi inşallah bak aynı sayılır günlerimiz
Benim transfer olmadı canım, yumurtalar cumartesi toplandıKızlar henüz transfer olmayanlardan yumurtalari toplanan var mi aramızda?
Aynı durumdayız iğne kullanıyorum toplamında da donduracak ocak gibi transferBenimki daha yumurta büyütme işlemindeyim canım. Doktor donduracaz demişti toplansa bile galiba aralik ocak gibi transfer olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?