2016 Kasım tüp bebek

Saymamam mı Laz'ım bilmiyorum ama ben saydım ilk günü benim işimde stresli köy görevlerimiz var Hayvan kontrollerimiz var çok yorucu bu yüzden gitmiyorum köylere dairede kalıyorum bu seferde insanlar şüphelenmeye başladılar durumumu bilmiyorlar her gün biri hamile misin diyo ne diceğimi şaşırdım vala ama en iyisi dediğin gibi rahat olmak kendini rahat hissedeceksen rapor al bence ayyy inşallah Göbüşlerimizde bebişlerimiz olurda rahatlarız

Bugun test gunumdu beta hcgnın ılla 2yemı katlanması gerek oyle olmamıs doktorumada gıtmedm daha korkuorm

Oldu canım anestezi sonrası bellimi kaç yumoşun var
Doktor soylemedi canim, bende sormayi unuttum, sadece bugun icin yat dinlen dedi. Yarin sabah operasyon sonrasi belli olur bakalim kac taneler yazarim cnm. Sen simdi nasilsin gectimi agrilarin? Rabbim hayirlisiyla guzel haberleri almak nasip etsin tatlim

Geçti canım agrı ama az az sancı oluyo tabi yatıp uyursun hastaneden geldiğinde. Akşamdan itibaren Hiçbirşey yiyip içmiyosun tabi söylemişlerdir sanırım hadi inşallah bak aynı sayılır günlerimiz

Bugun test gunumdu beta hcgnın ılla 2yemı katlanması gerek oyle olmamıs doktorumada gıtmedm daha korkuorm
Kaç çıktı canim ilk ve ikinci test sonuclarin kaç.ınsallah düzenli şekilde artar üzülme ve ilaçlarını kullanmaya devam et.benim 0.98 çıktı ona rağmen doktorum ilaçları kullanmaya devam et cuma günü tekrar kan ver dedi.

Canım benim ne kadar hassassin.yazını okurken gözlerim doldu.ınsallah pozitiftir senin.kaç çıktı sonuç merak ettim.pozitifse ınsallah katlanarak devam eder ve kucağına alirsin

Aynen canim soylediler, heyecanliyim cok :) evet seninle ayni gidiyorduk aslinda ama benim ignelere senden snra 2 gun daha devam ettirdi doktor. Hayirlisi canim sirayla guzel haberler verelim . Bu topikteki herkesin guzl haberlerini alalim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…