2016 Kasım tüp bebek

Beni de aradılar 3.gün transfer edeceklermiş kafam karıştı niye erken transfer ediyorlar 1.tüpte 5.gün olmuştu transfer korkuyorum ama yapacak bişey yok
Canım senin opu oldu mu kaçi dollendi

Hayırlı olsun canımmmmmmm bikaç hamişimiz var pazartesi listeyi düzeltiriz benimde bugun transferim oldu. Hayırlısı hakkımızda inşallahhh

Cnm benimde opya alindigimda 8.5 du dr onemli dgl demisti kafana takma 3 gune kadar dahada fazla kalinlasacagini sanmiyorum merak etmee
Ama ben daha 3 iğne oldum opuya kadar daha da artar bu transfer gününe kadar fazlalasir sonra kalın diye tutmadı diyor 8 için çok erken daha

Merhaba kızlar forumda yeniyim 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim azosperm sorunumuz vardı,
5 kasım da tedaviye başladım. Çarşamba günü yumurtalarım toplandı 20 tane toplandı ve girmeden önce kasıklarımda aşırı baskı vardı 12 tanesi döllenmiş yarın 3. Gün kaç tane kaldığı söylenecek ve dondurulacak bir sonraki ay kendimi toparlayabilirsem transfer yapılacağı söylendi çok korkuyorum! Vücudum çok zayıf çünkü çocuk gibiyim resmen 1.60 boy 46 kilodayım.

Tatlım dinlenmiş vücuda yapılan transferin tutma ihtimali daha fazlaymış doktorum söylemişti bana hem bedenen daha az yoruluyorsun transfer olunacak süreye kadar...tüp bebekte fazla kilo olunca zayıfla gel diyor bazı doktorlar senin kilon gayet iyi sakın kafaya kilonu takma bende 48 kiloyla başladım tedaviye zaten hormon ilaçlarından 4 kilo aldım bile sen sakin bir şekilde bebişlerine kavuşacağın günü bekle dert etme bunları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…