- 1 Kasım 2016
- 246
- 254
- 18
- 44
Evet tatlmKan sulandırıcı dan mı bahsediyorsun
Evet kullanıyorum benEvet tatlm
Tebrik ederim idrar da çıktıysa ne güzel kan değeriniz de inşallah güzel yükselir 2.de pozitif demişsiniz düşük mü oldu yoksa kimyasal mı Benimde ilki tuttu ve düştü o yüzden soruyorum sebep olarak ne denildi acabaYani belirti işinden bişey anlamadım.
Bak bu 4. denemem
Anlatiim sen karar ver belli bi kriter var mı
1.deneme hicbisey yoktu belirti sonuç negatif
2.deneme yine hicbisey yoktu yani ne ağrı ne bişey sonuç pozitif
3.deneme 1 hafta boyunca karnim ağrıdı sancı girdi göğsüm acıdı sonuc negatif
4.deneme çok nadir kasigimin sol tarafinda ağrı gibi bişey ve gogsumde acıma hissi sonuç pzt kesinlesecek bugün idrar testi pozitif
Düşük oldu 8.haftada kalp atisi duyamadik ilaçla düşük yaptirdilar sebep olarak sağlıksız bebeği vücut atar dediler olabilirmişTebrik ederim idrar da çıktıysa ne güzel kan değeriniz de inşallah güzel yükselir 2.de pozitif demişsiniz düşük mü oldu yoksa kimyasal mı Benimde ilki tuttu ve düştü o yüzden soruyorum sebep olarak ne denildi acaba
Çok geçmiş olsun bende pıhtılaşmadandır diye düşündüm düşüğüm içinEvet kullanıyorum ben
2.denemeden sonra akcigerime pihti attı kullanmak zorundayım
Ama bunları yaşamadan önce bilgim olsaydı hiçbir rahatsızlığım olmasa da kullanırdım çünkü ölümden döndüm ben arkadaşım. tüp bebekte ki fazla ostrojen içeren ilaçlar üstüne hamilelik birde düşük tehlikesi evde yatmak derken pihti attı. bence herkes kullanmalı.
Pihtilasma sorunu var mı sende.Çok geçmiş olsun bende pıhtılaşmadandır diye düşündüm düşüğüm için
Bildiğim kadarıyla yok test yapmadım ama yapıcam bunda alabileceğim önlemleri almak istiyorum pozitif sonuç alıp kaybetmek çok zorPihtilasma sorunu var mı sende.
Bir de düşügü olanlara da veriyorlarmış bildiğim kadarıyla embriyo beslensin kandan diye.
Haklısın çok zor ama Allah daha güzellerini yasatacaktir bize o yüzden vermemiştir diye umudumu hep korumaya calisiyorum.Bildiğim kadarıyla yok test yapmadım ama yapıcam bunda alabileceğim önlemleri almak istiyorum pozitif sonuç alıp kaybetmek çok zor
Coraspin kullanıyordum cnm zaten ama herşey çok güzel ilerlerken düşük oldu ekim de şimdi kalan dondurulmuşlarımla deniycem adet olmayı bekliyorum bakalım düşükten dolayı test yapacak mı bana hiç bişe demedi gidince konuşucam bakalım çok korkuyorum aynı şey olacak diyeHaklısın çok zor ama Allah daha güzellerini yasatacaktir bize o yüzden vermemiştir diye umudumu hep korumaya calisiyorum.
Pihti sorunu bende de yoktu genetik te bakıldı sonra onda da bişey yok ama oldumu oluyo iste. nacizane tavsiyem en azından asprin de olsa kullan.zaten cogü merkez herkese veriyor artık.
Sen hangi asamadasin şu an önlem almak dedin de anlamadım
Çok normal korkmam bende korkuyorum bak bugün pozitif gördüm sonra bi kahve akıntı sevinemiyoruz bile yine aynı şeyleri yaşayacakmışim gibi geliyor sürekli yalvarıyorum Allahım bana kötü şeyler yaşatma diye.ama yapacak hicbirseyimiz yok sabırla beklemekten başka. iyi düşünelim iyi olsun inşallah.hem bak dondurulmus embriyo da varmış ne güzel benim yaş 35 az yumurta oluyor hep bunda da 3 yumurta oluştu transfere 1 tane kaldı üzülerek gittim ama inatçı çıktı bebis galiba. yani kaderde ne varsa onu yaşıcaz inşallah sende güzel günler görürsün kalbini ferah tut.Coraspin kullanıyordum cnm zaten ama herşey çok güzel ilerlerken düşük oldu ekim de şimdi kalan dondurulmuşlarımla deniycem adet olmayı bekliyorum bakalım düşükten dolayı test yapacak mı bana hiç bişe demedi gidince konuşucam bakalım çok korkuyorum aynı şey olacak diye
Ne güzel dedin çok teşekkür ederim buarada kahve rengi leke geldi diye doktorunu arayıp söyle istersenÇok normal korkmam bende korkuyorum bak bugün pozitif gördüm sonra bi kahve akıntı sevinemiyoruz bile yine aynı şeyleri yaşayacakmışim gibi geliyor sürekli yalvarıyorum Allahım bana kötü şeyler yaşatma diye.ama yapacak hicbirseyimiz yok sabırla beklemekten başka. iyi düşünelim iyi olsun inşallah.hem bak dondurulmus embriyo da varmış ne güzel benim yaş 35 az yumurta oluyor hep bunda da 3 yumurta oluştu transfere 1 tane kaldı üzülerek gittim ama inatçı çıktı bebis galiba. yani kaderde ne varsa onu yaşıcaz inşallah sende güzel günler görürsün kalbini ferah tut.
Faydasını görürsün cnm çok önemli bence sulandırıcı iğne inşallh pozitif olur sonucunDr bi test yapmadan oksapar verdi banada cnm transfer günü başladım test gününe kadar kullanıcam bide coraspin günde bir defa kullanıyorum
Amin canım inşallah hepimizin duası ortakFaydasını görürsün cnm çok önemli bence sulandırıcı iğne inşallh pozitif olur sonucun
Arkadaşım kötü düşünme hiç adet belirtisi oluyor çoğu gebe kalan arkadaşta çok beklemek istemiyorsan 23 ü yada 24ünde kan verebilirsin yükselme varsa çıkar diye düşünüyorum hakkında hayırlısı olsun inşallah bol bol dua etİyi geceler arkadaşlar. ben uzun zamandır sitenin takipçisiydim ama ilk defa yazıyorum. öncelikle inşallah herkes en kısa zamanda bebeğine kavuşur. gecenin bu saatinde yazma sebebim ise stres. 15inde transfer yapıldı. Bugün 4. gün olacak ama sanki adet belirtilerim başladı gibi bulantı alt karın bölgesinde dolgunluk... 22si adet günüm ve 28 i kan tahlili istedi dr. um. ama ben o günü göremeyeceğim gibi. sinirlerim bozuldu. bu belirtileri çok iyi biliyorum her defasinda beni hüsrana uğratan alametler yine başladı
Rica ederim inşallah feraha Ersin yüreğindeki sıkıntı öyle bişeyki ne uyku uyuyabiliyor insan ne aklından çıkarabiliyor çok iyi anlıyorum seni rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınTeşekkür ederim sevdaluk. bilmiyorum ki. benim en belirgin adet belirtim budur. yine başlayınca gece uykumdan oldum siteye girdim. evet birçok kişi yazmış belirtiler yakın diye ama insallah hakkımızda hayırlısı olsun. şu 3-4 gün geçerse rahatlayacagim. teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?