2016 Kasım tüp bebek

Kızlar transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz, bana Dr sabahları JEL kullan dedi birde folikasit verdi yeterli mi

Kızlar transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz, bana Dr sabahları JEL kullan dedi birde folikasit verdi yeterli mi
Cnm hayirli olsun. ben estrafom sabah aksam jel coraspin vitamin ve folikasit kullaniyorum arada progeston ignesi ve ne oldugunu anlaamadim.ama.transfer sonrasibbi tanede gobekten ignem vardi. fakat sunu bilmelisinki her doktorun versigi ilaclar kendi hastalarina ozeldidr. takilma bunlara lutfen doktoruna guven ve teslim ol.cokta arastirma derim. relax ben oyle yaptim. ve suan cok sukur hamileyim tatlim hadi insallah darisi sizlerin basina hayirlisi ile

Canım sağol seninki dondurulmuş embriyo transferimi acaba unuttum demeyi birde transferin 3 günü lukrin yap dedi bir kerelik onu ne için verdi anlamadım hayırlısı canim

Canım merhaba geçmiş olsun, bizim tedavimiz de Ankara'da oldu. Özelden ismini yazayım biz çok memnun kaldık

Tatlım benim eşimde azosperm ben 25 yaşındayım 3.deneme 14 yumurta toplandı 6si döllenmiş dr bana da donmuş transferi düşünüyor inşallah bu defa tutar inşallah kavuşuruz evlatlarimiza inşallah benim yumurcaklar eksilmeden devam ederler çok korkuyorum inşallah bir şey olmaz

Bacımmm amma reklam yaptın.. dha öncede yazdın, bari arkadaşların sorularınada cvp versen çok iyi olur.. yazıp kaçıyosun
Soru gormedim. Telefondan uzak duruyorum bu ara. Radyasyonu en azda tutmak icin. Ama benimle ilgili supheniz varsa profil gecmise bir goz gezdirin. Anlarsiniz... Sorular gozumden kacmis saniyorum. Sorulara isim etiketlenirse veya alinti yapilirsa bildirim aliyorum. Yoksa haril haril forumu takip etmiyorum. Baska isim gucum hayatim var. Her seferinde de doktor adi veriyorum. Ben de bu sayfalarda zamaninda caresizlikten cok doktor ismi aradim. Olur da birine faydam olur diye doktor ismi veriyorum. Reklam yapmiyorum.
Bir de bacim nedir? Hitabetinizden hoslanmadim.

Seni rahatlatacakda yaptir
Seni rahatlatacakda yaptirabilirain bence de. Ehil kisilerde yaptir da zarar gorme.

Canım merhaba geçmiş olsun, bizim tedavimiz de Ankara'da oldu. Özelden ismini yazayım biz çok memnun kaldık
Bence memnu kaldigin hekimi veya merkezi buradan bildir. Cunku foruma uye olmadan bile disaridan okuyan cok kisi var. Caresizbarayista olan birine yardimin dokunir belki. Bem hep isim belirttim. Bunu yanlis anlayanlar reklam sananlar oldu ama olsun care arayan 1-2 kisiye bile yardimim dokunduysa bile amacima ulasmisimdir :)

Canım sağol seninki dondurulmuş embriyo transferimi acaba unuttum demeyi birde transferin 3 günü lukrin yap dedi bir kerelik onu ne için verdi anlamadım hayırlısı canim
Progesteron icindir cnm beboson sana daha sıkı tutunmasini sagliyacak insallah. benim taze transferdi xnm zaten cok yumurtam yoktu hepi topu uc taneydi benim . biri dollenmedi. ikisi dollendi ve transfer oldu. Rabbim guzel ve hayirli haberler aldirsin tatlim insallah.

Haklısın canım, deneyimlerimi genelde açıktan yazarım ama dediğin gibi reklam sanılmasından çekindim

İnşallah pozitifi gorursun test yapan arkadaşim. Benim moralim kötü ya kızlar 6 yumurtadan sadece bi tane 1.kalite 3.güne gelmiş. Diğerleri istediğimiz gibi değil ama yine de yarini bekleyecez dediler (((

Binada şükür elden bişey gelmiyor ki bellide olmaz
Tabii hep söylerim bi yumurta bi sperm yeter bize diye ama ne bilim. Olmazsa eğer sil baştan iğneler opu falan kaldirabilir miyim ( bir yilda 3.deneme oluyor. Olmazsa eğer uzun bi ara vermem gerecek: ( Rabbimden hayırlısıni istiyoruz inşallah hepimiZ için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…