- 19 Ocak 2011
- 694
- 262
- 103
Cnm hayirli olsun. ben estrafom sabah aksam jel coraspin vitamin ve folikasit kullaniyorum arada progeston ignesi ve ne oldugunu anlaamadim.ama.transfer sonrasibbi tanede gobekten ignem vardi. fakat sunu bilmelisinki her doktorun versigi ilaclar kendi hastalarina ozeldidr. takilma bunlara lutfen doktoruna guven ve teslim ol.cokta arastirma derim. relax ben oyle yaptim. ve suan cok sukur hamileyim tatlim hadi insallah darisi sizlerin basina hayirlisi ileKızlar transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz, bana Dr sabahları JEL kullan dedi birde folikasit verdi yeterli mi
Canım sağol seninki dondurulmuş embriyo transferimi acaba unuttum demeyi birde transferin 3 günü lukrin yap dedi bir kerelik onu ne için verdi anlamadım hayırlısı canimCnm hayirli olsun. ben estrafom sabah aksam jel coraspin vitamin ve folikasit kullaniyorum arada progeston ignesi ve ne oldugunu anlaamadim.ama.transfer sonrasibbi tanede gobekten ignem vardi. fakat sunu bilmelisinki her doktorun versigi ilaclar kendi hastalarina ozeldidr. takilma bunlara lutfen doktoruna guven ve teslim ol.cokta arastirma derim. relax ben oyle yaptim. ve suan cok sukur hamileyim tatlim hadi insallah darisi sizlerin basina hayirlisi ile
Canım merhaba geçmiş olsun, bizim tedavimiz de Ankara'da oldu. Özelden ismini yazayım biz çok memnun kaldıkKızlar mrb öncelikle Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsınız inşallah.. bnde önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıcam inşallah ankarada oturuyorum bana önerebileceğiniz bir tüp bebek merkezi veya doktor varmı acaba ?
Tatlım benim eşimde azosperm ben 25 yaşındayım 3.deneme 14 yumurta toplandı 6si döllenmiş dr bana da donmuş transferi düşünüyor inşallah bu defa tutar inşallah kavuşuruz evlatlarimiza inşallah benim yumurcaklar eksilmeden devam ederler çok korkuyorum inşallah bir şey olmazMerhaba kızlar forumda yeniyim 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim azosperm sorunumuz vardı,
5 kasım da tedaviye başladım. Çarşamba günü yumurtalarım toplandı 20 tane toplandı ve girmeden önce kasıklarımda aşırı baskı vardı 12 tanesi döllenmiş yarın 3. Gün kaç tane kaldığı söylenecek ve dondurulacak bir sonraki ay kendimi toparlayabilirsem transfer yapılacağı söylendi çok korkuyorum! Vücudum çok zayıf çünkü çocuk gibiyim resmen 1.60 boy 46 kilodayım.
Soru gormedim. Telefondan uzak duruyorum bu ara. Radyasyonu en azda tutmak icin. Ama benimle ilgili supheniz varsa profil gecmise bir goz gezdirin. Anlarsiniz... Sorular gozumden kacmis saniyorum. Sorulara isim etiketlenirse veya alinti yapilirsa bildirim aliyorum. Yoksa haril haril forumu takip etmiyorum. Baska isim gucum hayatim var. Her seferinde de doktor adi veriyorum. Ben de bu sayfalarda zamaninda caresizlikten cok doktor ismi aradim. Olur da birine faydam olur diye doktor ismi veriyorum. Reklam yapmiyorum.Bacımmm amma reklam yaptın.. dha öncede yazdın, bari arkadaşların sorularınada cvp versen çok iyi olur.. yazıp kaçıyosun
Kızlar napıyonuz. ben negatif sonucun sıkıntılarını attım çok şükür. adet olmayı bekliyorum. halen adet olmadım. ilaçları bırakalı 4 gün oldu. artık alternatif tıpa yöneldim. hacamat yaptıracam belime bide göbek çekmesi mi ne dediler. onu yaptıracam bakalım Allahtan ümit kesilmez.
Seni rahatlatacakda yaptirabilirain bence de. Ehil kisilerde yaptir da zarar gorme.Kızlar napıyonuz. ben negatif sonucun sıkıntılarını attım çok şükür. adet olmayı bekliyorum. halen adet olmadım. ilaçları bırakalı 4 gün oldu. artık alternatif tıpa yöneldim. hacamat yaptıracam belime bide göbek çekmesi mi ne dediler. onu yaptıracam bakalım Allahtan ümit kesilmez.
Bence memnu kaldigin hekimi veya merkezi buradan bildir. Cunku foruma uye olmadan bile disaridan okuyan cok kisi var. Caresizbarayista olan birine yardimin dokunir belki. Bem hep isim belirttim. Bunu yanlis anlayanlar reklam sananlar oldu ama olsun care arayan 1-2 kisiye bile yardimim dokunduysa bile amacima ulasmisimdir :)Canım merhaba geçmiş olsun, bizim tedavimiz de Ankara'da oldu. Özelden ismini yazayım biz çok memnun kaldık
Progesteron icindir cnm beboson sana daha sıkı tutunmasini sagliyacak insallah. benim taze transferdi xnm zaten cok yumurtam yoktu hepi topu uc taneydi benim . biri dollenmedi. ikisi dollendi ve transfer oldu. Rabbim guzel ve hayirli haberler aldirsin tatlim insallah.Canım sağol seninki dondurulmuş embriyo transferimi acaba unuttum demeyi birde transferin 3 günü lukrin yap dedi bir kerelik onu ne için verdi anlamadım hayırlısı canim
Haklısın canım, deneyimlerimi genelde açıktan yazarım ama dediğin gibi reklam sanılmasından çekindimBence memnu kaldigin hekimi veya merkezi buradan bildir. Cunku foruma uye olmadan bile disaridan okuyan cok kisi var. Caresizbarayista olan birine yardimin dokunir belki. Bem hep isim belirttim. Bunu yanlis anlayanlar reklam sananlar oldu ama olsun care arayan 1-2 kisiye bile yardimim dokunduysa bile amacima ulasmisimdir :)
Hadi inşallah müjdeli haber alırsın benimde bugün 8.günüm allaha siginiyoruzKızlar 9. Günüm az önce kn testi verdim dua edin ne olur bebeğim tutunmuş olsun
Sonuç belli olmadı mı dahaa hadi inşallah güzel haber verirsinnn :)Kızlar 9. Günüm az önce kn testi verdim dua edin ne olur bebeğim tutunmuş olsun
Benim bugün üçüncü günüm ve belirti yok :) olmaması da çok normal aslında :) çok çok erken daha belirti olması içinnn elimizde sadece dua var :)İnşallah canım sağol bugün ikinci günüm hic biseyde hissetmiyordum senin kaçıncı gunun
Evet sonucSonuç belli olmadı mı dahaa hadi inşallah güzel haber verirsinnn :)
İnşallah pozitifi gorursun test yapan arkadaşim. Benim moralim kötü ya kızlar 6 yumurtadan sadece bi tane 1.kalite 3.güne gelmiş. Diğerleri istediğimiz gibi değil ama yine de yarini bekleyecez dediler(((
Tabii hep söylerim bi yumurta bi sperm yeter bize diye ama ne bilim. Olmazsa eğer sil baştan iğneler opu falan kaldirabilir miyimBinada şükür elden bişey gelmiyor ki bellide olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?