Hakkında hayırlısı canım 11 ayda bu 4 cu transfErim 8 ci günüm 2 kere yumurta toplandı bir dünya ilaç tedavi konturol allah hepimize hayirlisini versin inşallahTabii hep söylerim bi yumurta bi sperm yeter bize diye ama ne bilim. Olmazsa eğer sil baştan iğneler opu falan kaldirabilir miyim( bir yilda 3.deneme oluyor. Olmazsa eğer uzun bi ara vermem gerecek: ( Rabbimden hayırlısıni istiyoruz inşallah hepimiZ için
İlk gün sayklmiyormus yoksa benimde 9 bugün 11.11 mi transferinMerhaba kızlartransferin olduğu günü ilk gün mü kabul ediyoruz bu konu hakkında kararsızım bugün benim 9. günüm mü 10. mu bilemedim ona göre test yaptırıcam
Aminnn canm benim hepimiz için. Var mi belirtin hislerin nasıl? :)Hakkında hayırlısı canım 11 ayda bu 4 cu transfErim 8 ci günüm 2 kere yumurta toplandı bir dünya ilaç tedavi konturol allah hepimize hayirlisini versin inşallah
Sayılmıyor canım transferin ertesi günü 1.gün olarak hesaplanıyorMerhaba kızlartransferin olduğu günü ilk gün mü kabul ediyoruz bu konu hakkında kararsızım bugün benim 9. günüm mü 10. mu bilemedim ona göre test yaptırıcam
Yok ya sık ıdrarAminnn canm benim hepimiz için. Var mi belirtin hislerin nasıl? :)
Transferin hayırlı olsun tatlım benim transferim 10 kasımda olduİlk gün sayklmiyormus yoksa benimde 9 bugün 11.11 mi transferin
Teşekkür ederim tatlımSayılmıyor canım transferin ertesi günü 1.gün olarak hesaplanıyor
Gerçi takilmamak lazım da işte biliyorum insanin elinde değil sürekli vücudunu dinliyor. Inşallahhhh pozitiftir sonucun. Senden tüyolar alırız ne yedin ne içtin ne yaptin da sonucun pozitif :) :)Yok ya sık ıdrar
Benimde öyle oldu canım 7 döllenen yumurtadan 3 kaldı 5. Güne ikisi orta kaliteydi hayırlısı canım üzme kendiniİnşallah pozitifi gorursun test yapan arkadaşim. Benim moralim kötü ya kızlar 6 yumurtadan sadece bi tane 1.kalite 3.güne gelmiş. Diğerleri istediğimiz gibi değil ama yine de yarini bekleyecez dediler(((
Öyle mi diyorsun cnm iki günde bir ise iyi. aslında dondurulmasi daha iyi dinlenmiş rahim daha iyi tutunurOnun icin. Yok cnm merak etmetakinti etme her iki gunde bir artis oluyor demisti drm bende korkmustum basta
Geç döllenmemi oldu acaba o yüzden mi 9 çıktı ki doktorunuzu arasaydınız hemenKızlar sonuç 9 ne umsam şimdi? 9 günüm 3. Gün embiryosu nasıl sizce
Canım merak ettim bana da yazar misin ben de tutmazsa klinik degistiricem de bir de sorun ne sizdeCanım merhaba geçmiş olsun, bizim tedavimiz de Ankara'da oldu. Özelden ismini yazayım biz çok memnun kaldık
İnşallah cok cok yüksek değerler görürsün canım erken yaptırmışsın testi 12.günü beklemek lazım aslında ama dayanamıyoruz ki işteTest günüm pazartesi ve çarşamba aslında ben aşırı bel ağrısından dolayı yaptırdım dayanamadım.insallah ptesi yüksek bi değer görürüm :-(
canım Anatolia tüp bebek merkezi prof. dr. Hakan Yaralı. eşim geçen yıl varikosel ameliyatı olmuştu. değerleri düzeldi ama gebelik gerçekleşmediği için tüpe başvurduk.Canım merak ettim bana da yazar misin ben de tutmazsa klinik degistiricem de bir de sorun ne sizde
İnşallah hepimiz çok çok güzel değerler görürüz evet erken daha umudum var. Ahh o sabrı çabuk tukettik biz galiba dayanamiyoruz işteİnşallah cok cok yüksek değerler görürsün canım erken yaptırmışsın testi 12.günü beklemek lazım aslında ama dayanamıyoruz ki işte
Ben ilk transferimde 10.gün yaptırmıştım testi ama bu ikincide 12.güne kadar beklemeyi düşünüyorum en azından olumsuzda olsa net olur sonuc hiç umut bağlamamİnşallah hepimiz çok çok güzel değerler görürüz evet erken daha umudum var. Ahh o sabrı çabuk tukettik biz galiba dayanamiyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?