2016 Kasım tüp bebek

Allah razi olsun ya biraz iyi geldi eve döndum sancim ve kanamam var yatiyorum ama aklim orda kaldı inşaah guzel haberler gelir dedigin gibi. Zor bir intihan Rabbim hepimizin yardımcisi olsun

Hayırlısı dediğin gibi canım. Bu başlığı takip ediyorum ama unutuyorum. Senle de konuşmuş olabiliriz :) sen hangi asamadasin ?
Ben dün transfer oldum canım embriyo kalitesini ben sgaraya baglıyorum tedaviden en az 3 ay önce bırakmak gerekiyo sen içiyomusun

Reactions: zkd
Ben dün transfer oldum canım embriyo kalitesini ben sgaraya baglıyorum tedaviden en az 3 ay önce bırakmak gerekiyo sen içiyomusun
Enn heyecanli ve geçmeyen surecindesin :) inşallah pozitifi görürsün canım benim. Ben de içiyordum ama çok az günde bi iki tane bi de yumurta geliştirme sürecinde hiç icmedim. Galiba kadınların bi ayı diğerine uymuyor ya da doktorum iyi ayarlayamadi bilmiyorum. Rabbim ol derse olur. Kaç tane transfer edildi peki bir de hangi ilaçları kullaniyorsun ?

Olumlu sonuç aldınız mi labrativari falan iyi mi
Haftaya belli olacak canım sonuç. Süreçteki takiplerinden memnun kaldık. Değerlerimiz büyük oranda normaldi ekstra tahlillere pek ihtiyacımız olmadı ama başka arkadaşlarım da arayıp bilgi aldılar, genetik tarama da dahil, ihtiyaç halinde birçok tarama yapıyorlarmış. Yumurta geliştirme aşamasında bi ara yavaşladı büyümeleri benim yumurtaların, o dönemde her gün kan, ultrason baktılar mesela. Merkezimizden kaynaklı bir aksilik olmaması için her şeyi takip ediyoruz demişti doktor

Gerçi takilmamak lazım da işte biliyorum insanin elinde değil sürekli vücudunu dinliyor. Inşallahhhh pozitiftir sonucun. Senden tüyolar alırız ne yedin ne içtin ne yaptin da sonucun pozitif :) :)
Sen benden 1 gün indesin 9 zinu günün çıkar aslında idrarda kanda canım

Kızlar ben kuzularimi aldım geldim inşallah 12 gün sonra hayırlı haberler alırız aldığımız haberlere de rabbim gönlümüzü razı eder
Sağlıkla sımsıkı tutunsunlar inşallah canım kac tane transfer ettiler

Kızlar dün benim 6 pıtırcığım döllendi bugün hiç ne aradılar ne ben aradım dün embriyolok artık dondurulacagi zaman gereken bilgiyi dr verecek dedi çok merak ediyorum ne yaptı benim kuzucuklar bütün gün aklimdalardı

Transferi sonraya kalan arkadaşlar yumurtalarıniz toplandıktan kac gun sonra adet oldunuz? Benin bugün yumurtalarım toplandı hastaneden çikarken lekelenmem durmustu eve geldigimden beri devam ediyor sizin ne zaman kesildi kanamaniz? Acaba adet mi oluyorum diye meraklandım olanilir mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…