Snn 10. Gün değerin kaçtı bide skaçıncı gün embiryosuBen ilk transferimde 10.gün yaptırmıştım testi ama bu ikincide 12.güne kadar beklemeyi düşünüyorum en azından olumsuzda olsa net olur sonuc hiç umut bağlamam
Tatlım merhabalar tedavin hayırlı olsun sakın strese girme benim eşimdede morfoloji sorunu var ve çok şükür gayet güzel dölleniyo yumurtalar zaten tüp bebekte cok cok minik mikroskoplarla tek tek seçiyorlar iyi spermi amacı o tüp bebeğin gönlünü ferah tut internette her konuyla ilgili bilgi kirliliği var çok takılmada morfoloji hakkında okuduklarına sen gerilme yeter...bunlar bizim imtihanlarımız elbet bizlerde anne olucaz vakti saati dolunca
Hayırlısı dediğin gibi canım. Bu başlığı takip ediyorum ama unutuyorum. Senle de konuşmuş olabiliriz :) sen hangi asamadasin ?Benimde öyle oldu canım 7 döllenen yumurtadan 3 kaldı 5. Güne ikisi orta kaliteydi hayırlısı canım üzme kendini
Canım 3.gün için erken yani var ya da yok demek için ama bence katlanirsa iki güne hamilesin :)Kızlar sonuç 9 ne umsam şimdi? 9 günüm 3. Gün embiryosu nasıl sizce
Ben dün transfer oldum canımHayırlısı dediğin gibi canım. Bu başlığı takip ediyorum ama unutuyorum. Senle de konuşmuş olabiliriz :) sen hangi asamadasin ?
İnşallah canım yaCanım 3.gün için erken yani var ya da yok demek için ama bence katlanirsa iki güne hamilesin :)
Enn heyecanli ve geçmeyen surecindesin :) inşallah pozitifi görürsün canım benim. Ben de içiyordum ama çok az günde bi iki tane bi de yumurta geliştirme sürecinde hiç icmedim. Galiba kadınların bi ayı diğerine uymuyor ya da doktorum iyi ayarlayamadi bilmiyorum. Rabbim ol derse olur. Kaç tane transfer edildi peki bir de hangi ilaçları kullaniyorsun ?Ben dün transfer oldum canımembriyo kalitesini ben sgaraya baglıyorum tedaviden en az 3 ay önce bırakmak gerekiyo sen içiyomusun
Olumlu sonuç aldınız mi labrativari falan iyi micanım Anatolia tüp bebek merkezi prof. dr. Hakan Yaralı. eşim geçen yıl varikosel ameliyatı olmuştu. değerleri düzeldi ama gebelik gerçekleşmediği için tüpe başvurduk.
Haftaya belli olacak canım sonuç. Süreçteki takiplerinden memnun kaldık. Değerlerimiz büyük oranda normaldi ekstra tahlillere pek ihtiyacımız olmadı ama başka arkadaşlarım da arayıp bilgi aldılar, genetik tarama da dahil, ihtiyaç halinde birçok tarama yapıyorlarmış. Yumurta geliştirme aşamasında bi ara yavaşladı büyümeleri benim yumurtaların, o dönemde her gün kan, ultrason baktılar mesela. Merkezimizden kaynaklı bir aksilik olmaması için her şeyi takip ediyoruz demişti doktorOlumlu sonuç aldınız mi labrativari falan iyi mi
Sen benden 1 gün indesin 9 zinu günün çıkar aslında idrarda kanda canımGerçi takilmamak lazım da işte biliyorum insanin elinde değil sürekli vücudunu dinliyor. Inşallahhhh pozitiftir sonucun. Senden tüyolar alırız ne yedin ne içtin ne yaptin da sonucun pozitif :) :)
Benim daha transfer olmadi canım. Donduruldu benimki. Adet.oldum bugün ilaçlara baslayacmSen benden 1 gün indesin 9 zinu günün çıkar aslında idrarda kanda canım
Kızlar ben kuzularimi aldım geldim inşallah 12 gün sonra hayırlı haberler alırız aldığımız haberlere de rabbim gönlümüzü razı eder
Katı meyve sıkacağı yok kendisini yiyecemhadi inşallah taze havuç suyu iç sabah akşam 10 gün ender Saraç videosu var çok faydali diyo
Sağlıkla sımsıkı tutunsunlar inşallah canım kac tane transfer ettilerKızlar ben kuzularimi aldım geldim inşallah 12 gün sonra hayırlı haberler alırız aldığımız haberlere de rabbim gönlümüzü razı eder
2 tane transfer edildiSağlıkla sımsıkı tutunsunlar inşallah canım kac tane transfer ettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?