Benim sonraki güne kadar devam ettiTransferi sonraya kalan arkadaşlar yumurtalarıniz toplandıktan kac gun sonra adet oldunuz? Benin bugün yumurtalarım toplandı hastaneden çikarken lekelenmem durmustu eve geldigimden beri devam ediyor sizin ne zaman kesildi kanamaniz? Acaba adet mi oluyorum diye meraklandım olanilir mi sizce?
Hadi inşallah hayırlı haber olurIyi aksamlar herkese.. Yarin kan vermeye
Bakalim sonuc ne olacak..
Alış veriş mantıklı bende gün sayiyorum yarın 9 cu gün allah büyük bu yıl 3 kere olumsuz sCok sagol.. Iyi ve icten dileklere ihtiyacim var. kimseye bahsetmedim bu durumdan.Dusunmemeye calisiyorum .. Ama biraz heyecanlanmaya basladim. Birazda sancim var ama artik olumlu dusunmeye calisiyorum
Sabah kan vericem sonra alisverise:)) biraz kafa dagitayim. Sonuca nasil bakicamm uf
Hepinize bol şansBenimle beraber sonucu 20 kasimda alacak iki arkadas daha var..ilk sayfadaki listede gordum. Onlarada bol sans diliyorum..
[/QUOTE]Tatlım benim eşimde azosperm ben 25 yaşındayım 3.deneme 14 yumurta toplandı 6si döllenmiş dr bana da donmuş transferi düşünüyor inşallah bu defa tutar inşallah kavuşuruz evlatlarimiza inşallah benim yumurcaklar eksilmeden devam ederler çok korkuyorum inşallah bir şey olmaz[/QUOTE
Canım bugün 3. Gün olduğundan arandım 9 tane kalmış ama 5. Güne kadar bekleyip öyle donduracağız çünkü tek embriyo transfer edeceğiz dediler ve ikiz olmasını istemiyorlar riskli olduğundan dolayı. 25 yaşında nasıl dayandın 3 denemeye rabbim sana tez zamanda güzel sonuçlar versin nasıl bir fedakarlık bu harikasın..
Aglayabilirsin sorun yok ben transferden beri hüngür hüngür zaten ılaclardan dengemiz gitti:)Cok sagolun .. Tanismiyoruz ama ictenliginize inaniyorum gozlerim doldu .. Biraz daha yazin da ben hungur hungur aglamaya basliyim:))
Insallah hayirlisi ise pozitif olsun hem benim hemde burda olan olmayn tüm bekleyenlerin.
Yarin haber vericem. Cilgin alisveristen sonra sonucu almaya gidicem...
Cok sagolun .. Tanismiyoruz ama ictenliginize inaniyorum gozlerim doldu .. Biraz daha yazin da ben hungur hungur aglamaya basliyim:))
Insallah hayirlisi ise pozitif olsun hem benim hemde burda olan olmayn tüm bekleyenlerin.
Yarin haber vericem. Cilgin alisveristen sonra sonucu almaya gidicem...
Canım bana söylemediler bişey valla benim iştah yerinde ama mide bulantısı çok oluyorKızlar yumurtalarım toplandıktan sonra tuzlu kesinlikle yasak denildi bugün 4. Gün ama yemek yiyemiyorum artık hiç bişeyin tadı yok siz ne durumdasınız? İştah falan gitti hep
Tesekkurler cnm rabbim hepimize nasip etsin seninkilerde inşallah 9 olarak kalırlar eksilmezler senin ilk denenenmi kız ben çok istiyorum ikiz bu denemede 2 tane transfer edecekler dua ediyorum 2si tutsun diye
Hayırlısı olsun canımmm inşallah meleğin gelir sana birgünB-hcg 1.20 malesef .. Moralde eksilerde..
Uzgunum pozitif bi haber vermek isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?