- 18 Kasım 2016
- 340
- 390
- 33
- 34
Ebos oncelikle gecmis olsun. Ne yapiyoruz sabir ediyoruz bu arada islemlerimizi nerede yaptirdigimiz onemli. Oncelikle sunu unutmayalim bizim nasil bebek hedefimiz varsa kurumlarinda basari orani hedefi var. Bu yuzden iyice arastirip gercekten olumlu sonucun yuksek oldugu merkezlerde yaptirmamiz gerekir. Stresten uzak durmak negatif dusunce yerine pozitif olumlamalar yapmak cok onemli. simdi aglayip sizlama zamani degil istiyoruz ve basaracagiz.Kızlar ben de dun negatıf sonuc aldım. 2 yılda 5. Denemem oldu. Hep 2 tane 1. Kalıte 3. Gun embrıyoları transfer edıldı. Adet az oldugu için rıske atmayıp 3. Gun transfer edıldıler.
Yas da 40 oldu. Ne yapabılırım daha fazla artık gerçekten bılmıyorum.
Hepınıze hayırlı sonuçlar dılıyorum..
İnşallah eksilmeden kaliteli şekilde devam etmislerdir benim de içim içime sigmiyordu taki hepsini bir tüpe koyana kadarBeni dun aradilar 20 yumurta toplanmisti 12 si dollendi 3. gune 9 tanesi ulasmis simdi yarin 5. gun doktorun istegiyle 5. gune aldilar dondurma islemini yarin ogrenecegim sonucu. Kalite icin herhangi bir yorum yapmadilar sanirim yarin soyleyecekler. Inaniyorum guzel seyler olacak yarin iyi haberler alacagim daha transfer yok birey yok ama simdiden icim icime sigmiyor
26 Kasım ...inşallah güzel haberler verelim hep beraberCanım senin son durumun ne
Evet bende42 oldum artik... Yipranmis hissediyorum. Ovulasyon testi aldik yurtdisindan .. Biriki ay onunla denicez galibaKızlar ben de dun negatıf sonuc aldım. 2 yılda 5. Denemem oldu. Hep 2 tane 1. Kalıte 3. Gun embrıyoları transfer edıldı. Adet az oldugu için rıske atmayıp 3. Gun transfer edıldıler.
Merhaba arkadaşlar bende bugün iğnelere başladım adetimin 21. Günü bugün uzun protokol benimki hayırlısı olsun
İnş hayırlısıyla müjdeli haberler alırızHayirli olsun canim
Off yaa esımde sperm sorunu olmasa ben de bır umut dıcem ama hem sayı hem hız hem de morfolojı sorunumuz var.. Yastan ötürü her ay sankı gerı sayımdaymış gıbı hıssedıyorum. Allah yardımcımız olsun..Evet bende42 oldum artik... Yipranmis hissediyorum. Ovulasyon testi aldik yurtdisindan .. Biriki ay onunla denicez galiba
Canım Rabbim sabır versin... her hayırda bir şer her şerde bi hayır vardır... bunda da bi hayır vardır bıkmak yok yola devam edeceksin maddi manevi bedenen ruhen gücün yettiği sürece devam et.. Rabbim yar ve yardımcın olsunKızlar ben de dun negatıf sonuc aldım. 2 yılda 5. Denemem oldu. Hep 2 tane 1. Kalıte 3. Gun embrıyoları transfer edıldı. Adet az oldugu için rıske atmayıp 3. Gun transfer edıldıler.
Canım perşembe günümü oldun transfer bende cuma oldum hayırlısı olsun hakkında allahım dualarını kabul etsin inşallahDördüncü günümde bitti benim bekleyişte :))) bi içim umut doluyo bi de üzülüyorum olmadı mı acaba diyebütün duyguları bir arada yaşıyorum galiba ve yarın işe başlıcam hiç gitmek istemiyorum ya offff :)) bide benim test günüm 1 aralık 16. Gün oluyo :// çok değil mi ya ben 10. Ya da 11. Gün yaptırmayı düşünüyorum 5. Gün embriyosu transfer edildi öyle işte akşam akşam bi içimi döktüm :) bebek var mı yok mu çok merak ediyorum elim hep karnımda dilimde dualar Rabbim dualarımızı geri çevirmesin :)
Igneler bizi yipratamaz!Merhaba arkadaşlar bende bugün iğnelere başladım adetimin 21. Günü bugün uzun protokol benimki hayırlısı olsun
Canım 5. Gun embrıyosu transfer edıldı ıse transferden sonrakı gunu 1. Gun olarak sayılmak üzere 10. Gun test gunu oluyor.3. Gun embrıyosu oldugunda da aradaki 2 günlük farktan ötürü 12. Gun test gunu oluyor. 16. Gun falan gereksız, anlam veremedım ıstersen tekrar sor en erken ne Zaman yapmalıyım dıye..Dördüncü günümde bitti benim bekleyişte :))) bi içim umut doluyo bi de üzülüyorum olmadı mı acaba diyebütün duyguları bir arada yaşıyorum galiba ve yarın işe başlıcam hiç gitmek istemiyorum ya offff :)) bide benim test günüm 1 aralık 16. Gün oluyo :// çok değil mi ya ben 10. Ya da 11. Gün yaptırmayı düşünüyorum 5. Gün embriyosu transfer edildi öyle işte akşam akşam bi içimi döktüm :) bebek var mı yok mu çok merak ediyorum elim hep karnımda dilimde dualar Rabbim dualarımızı geri çevirmesin :)
Canım ayni gün transfer olmusuz inanki ayni duyguları bende yaşıyorum ben kizimda 5 .gün idrar testi yapmıştım çıkmıştı bunda da yapmayı düşünüyorum çıkar veya çıkmaz çok sabırsız biriyim ben normalde 28 kasim test tarihim seninde ayni olmalı deyilmi siz tabi yapmayın benim gibi erken hazirlikliyim negatife çünkü hic bir şey hissetmiyorum olmadı sanırım kizimda çok belim agrimisti anlamistim normal bir ağrı değildi ama bunda daha erken gerçi ama hic transfer olmamış gibiyimDördüncü günümde bitti benim bekleyişte :))) bi içim umut doluyo bi de üzülüyorum olmadı mı acaba diyebütün duyguları bir arada yaşıyorum galiba ve yarın işe başlıcam hiç gitmek istemiyorum ya offff :)) bide benim test günüm 1 aralık 16. Gün oluyo :// çok değil mi ya ben 10. Ya da 11. Gün yaptırmayı düşünüyorum 5. Gün embriyosu transfer edildi öyle işte akşam akşam bi içimi döktüm :) bebek var mı yok mu çok merak ediyorum elim hep karnımda dilimde dualar Rabbim dualarımızı geri çevirmesin :)
Evet ama ilk seferdi ve çok acıdıIgneler bizi yipratamaz!Hayirli olsun
İnş tutmuştur bebeğinCanım ayni gün transfer olmusuz inanki ayni duyguları bende yaşıyorum ben kizimda 5 .gün idrar testi yapmıştım çıkmıştı bunda da yapmayı düşünüyorum çıkar veya çıkmaz çok sabırsız biriyim ben normalde 28 kasim test tarihim seninde ayni olmalı deyilmi siz tabi yapmayın benim gibi erken hazirlikliyim negatife çünkü hic bir şey hissetmiyorum olmadı sanırım kizimda çok belim agrimisti anlamistim normal bir ağrı değildi ama bunda daha erken gerçi ama hic transfer olmamış gibiyim
Evet ama ilk seferdi ve çok acıdı
Canım hayırlı olsunKızlar transferimin 4.gunundeyim transfer gününü saymazsak göğüs ağrısı ve ara da çok nadir kaşık ağrım oluyo bel ağrım yok bebeği tutanlar sizlerin nasıldı beni bilgilendirirmisinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?