2016 Kasım tüp bebek

Kızlar az önce embriyolog aradı 6 döllenmiş vardı 5 kalmış birinin durumu çok iyi değil yavaş bölünüyor dedi bugün 3.gün doldurulacak 2ay sonra çözülecek kaliteleri düşmezse 5.güne getirilecek ama hepsi tek tüp dondurulacak buna cnm sıkıldı çünkü çözüldükten sonra tekrar dondyrulmuyor inşallah bu defa tutar inşallah inşallah inşallah

3. gun dondurup ve sonra coup 2 gun disarida bekletmekteki amac ne anlamadim simdi 2 gun daha beklesin oyle olmuyormuymus ?

3. gun dondurup ve sonra coup 2 gun disarida bekletmekteki amac ne anlamadim simdi 2 gun daha beklesin oyle olmuyormuymus ?
Valla canım bende anlamadım doldururken sıvı konuyormuş kaliteyi bozup bozmayacagina bakacaklar bozmamissa 5.güne getirecekmis ama keşke 2 tüpe koyun deseydim çok pişmanım niye demedimki salak gibi sıkıntıdan ağlamak istiyorum

Canini sikma bosuna soyle dusun 6 yumurtadan suan icin 5i dollendi ve 1 tanesi yavas bolunuyor bununda sivi verildikten sonra ilerlemesi durdugunu dusunecek olursak 4 kalacak bu en iyi ihtimal ve biz iyi ihtimalleri dusunuyoruz unutma! Bunun sonrasinda tek tupte olmalari daha iyi cunku arasindan en kaliteliyi sececekler.Simdi ayri tupte olsalar actiklari orta kalite ve transfer dusun acaba diyeceksin boyle icin rahat olacak en mantiklisi bu garantici ol

Canım 14 yumurtadan 6si döllenmiş biri gelişmemiş 5 kalmış ve birinin durumu iyi değil bilmiyorum ya biran canım sıkıldı dediğin gibi düşünüyüm en iyisi inşallah olsun bu defa ya

Canım 14 yumurtadan 6si döllenmiş biri gelişmemiş 5 kalmış ve birinin durumu iyi değil bilmiyorum ya biran canım sıkıldı dediğin gibi düşünüyüm en iyisi inşallah olsun bu defa ya
Hic canini sikma benim bir tanidigimin 2 yumurtasi olustu 1 tanesi dollendi simdi 7 yasinda cocugu var. Mutlu ol sanslisin hersey gonlunce olsun simdi kafamizda ki soru isaretlerini birakip sukur ediyoruz

Kızlar ben de dun negatıf sonuc aldım. 2 yılda 5. Denemem oldu. Hep 2 tane 1. Kalıte 3. Gun embrıyoları transfer edıldı. Adet az oldugu için rıske atmayıp 3. Gun transfer edıldıler.
Yas da 40 oldu. Ne yapabılırım daha fazla artık gerçekten bılmıyorum.
Hepınıze hayırlı sonuçlar dılıyorum..

Hic canini sikma benim bir tanidigimin 2 yumurtasi olustu 1 tanesi dollendi simdi 7 yasinda cocugu var. Mutlu ol sanslisin hersey gonlunce olsun simdi kafamizda ki soru isaretlerini birakip sukur ediyoruz
Nasip inşallah bu defa kavuşuruz evlatlarimiza seninkiler donduruldu mu kaçıncı gün donduruldu kaç tane

Nasip inşallah bu defa kavuşuruz evlatlarimiza seninkiler donduruldu mu kaçıncı gün donduruldu kaç tane
Beni dun aradilar 20 yumurta toplanmisti 12 si dollendi 3. gune 9 tanesi ulasmis simdi yarin 5. gun doktorun istegiyle 5. gune aldilar dondurma islemini yarin ogrenecegim sonucu. Kalite icin herhangi bir yorum yapmadilar sanirim yarin soyleyecekler. Inaniyorum guzel seyler olacak yarin iyi haberler alacagim daha transfer yok birey yok ama simdiden icim icime sigmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…