Aynen göbekten yapıyorum bende morardıAminnn inşallah rabbim hepimize nasip etsin
Tek sıkıntım kan sulandırıcı iğneden çok can yakıyo ya
Canım daha önce ilk denemede 3 ikinci denemede 1 döllendi bizim sıkıntı spermlerdenEvet bende bozuluyor diye duydum ilk defa derken daha önce bu kadar yumurta döllenmiş miydi
Valla ya şu morarma olmasa daha iyi bide sanırım ben 9 ay kullanıcam dr öyle söylediAynen göbekten yapıyorum bende morardı
Canım kan sulandırıcı hıbor mu kullanıyosun. Doktoruna söyle clexan versin o hem öyle çok yakmıyo hemde morartmıyoValla ya şu morarma olmasa daha iyi bide sanırım ben 9 ay kullanıcam dr öyle söyledi
Benimle ayni belirtiler var.günaydın
3.günüm
dün bişe yoktu bugün hafif adet sancısı gibi var
sabah ıslaklık hissettim kanama sandım ama akıntı gibi bişeydi su gibi renksiz
beklemek iğnelerden falan daha zor ya
Evet ben haln gtmedm hicde gtmek istemymZ zeynep bal ve S sus_panda bugün test gününüz galiba inşallah hayırlı güzel haberler ile gelirsiniz merakla haberlerinizi bekliyoruz
Dger arkds verr inşallah cnm benm negatf eminim çünkü belki 5nciye tuttururmHadiiii güzel haberler verin bize :) insanın güzel haber duymaya ihtiyacı oluyo :)
Hayırlısı Allahtan sonuç negatif olabiliceği gibi pozitifte olabilir bence git test yaptır kurtulDger arkds verr inşallah cnm benm negatf eminim çünkü belki 5nciye tuttururm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?