benim doktor 10 günden önce testin hiç bir anlamı yok dediBilmiyorum canım yapı olarak çok sabırsız biriyim zaten testim 10 gün iki günde birşey değişeceğini sanmiyom
merak etme canim adet oldugunda hormonlar düzeliyor bende aynı sorunu yasiyirum senden daha çok yumurta çıkmıştı. sadece opu dan sonra çok ağrım olmuştu. bidahaki adetin transferin olur. ve ins seninle olur. kaçıncı tedavin bu maşallah 3 embiyo koyması çok güzel. benim doktor 2 sen fazla koymuyorkızlar bana da yardım edin lütfen 22 sinde yumurtalarım toplandı 45 yumurta 25 tanesi döllenmiş. Transfer olmadı progesteron değerim çok yüksek geldi başına böyle bitşey gelen varmı 2 ay sonra transfer olacak inşallah yorumlarınızı bekliyorum 3 adet transfer yapacak doktorum Acıbadem maslak ta olacak
Yine de kendimizi çok kaptırmayalım daben akşam kocama bebiş istiyo diye bişeyler aldırdım dediğin gibi 10 gün hamileymişim gibi davranıcam :)))
1.sinde çalışıyordum çok yatamadım vicdanen rahatsız oldum.bu 2.si bu yüzden bu yıl çalışmadım hep yatmiyorum ama wc namaz yemek dışında çok kalkmiyorum iş hiç yapmıyorum evden çıkmadım hiç bugün 5.gunumnormalde çalışıyor musun
evde hep yattın mı
Bende öyle yapıyorum hatta 3 kişilik yiyorum diyorum esime komiklik olsun diyeben akşam kocama bebiş istiyo diye bişeyler aldırdım dediğin gibi 10 gün hamileymişim gibi davranıcam :)))
bende işe geldim ama huzursuzum bana yat evde kal rapor yazayım vs demedi doktor1.sinde çalışıyordum çok yatamadım vicdanen rahatsız oldum.bu 2.si bu yüzden bu yıl çalışmadım hep yatmiyorum ama wc namaz yemek dışında çok kalkmiyorum iş hiç yapmıyorum evden çıkmadım hiç bugün 5.gunum
Ben öğretmenim özel sektörde ve çok hareketli geçiyordu günlerim o yüzden senin için bişey diyemeyecembende işe geldim ama huzursuzum bana yat evde kal rapor yazayım vs demedi doktor
işim oturarak ama sağa sola gittim yürüdüm biraz korktum sonrada
Kaçıncı günündesin ?bende işe geldim ama huzursuzum bana yat evde kal rapor yazayım vs demedi doktor
işim oturarak ama sağa sola gittim yürüdüm biraz korktum sonrada
Sende bence dışarı çıkmalısın yani yürüyüş yapabilirsin çıkıp temiz hava almak iyi geliyo1.sinde çalışıyordum çok yatamadım vicdanen rahatsız oldum.bu 2.si bu yüzden bu yıl çalışmadım hep yatmiyorum ama wc namaz yemek dışında çok kalkmiyorum iş hiç yapmıyorum evden çıkmadım hiç bugün 5.gunum
Negatif benim
Koca bi 0.0 aldım
Oysa bikaç tür bwlirtimle ne kadar ümitlenmiştim
Nasil belirtilerin olmustu?Negatif benim
Koca bi 0.0 aldım
Oysa bikaç tür bwlirtimle ne kadar ümitlenmiştim
Bişey olmaz inşallah sen içini ferah tut, bebeğini düşün :)3 teyim
pazartesi transfer oldu salı işe geldim
Eşim izin vermiyor evde geziniyorum balkona çıkıp havamı alıyorumSende bence dışarı çıkmalısın yani yürüyüş yapabilirsin çıkıp temiz hava almak iyi geliyo
Eşim izin vermiyor evde geziniyorum balkona çıkıp havamı alıyorum
Allah Allahhh çok komikbenimkide ilk gün yatıyorum nerden duyduysa
merdivene çık bi kat aşağı in gel dedi
saat başı yapacakmışım
telefonda tmm dedim yapmadım
Ne güzel çok merak ediyorum ilaç dozunuzu 45 yumurta nasıl çıkar ya benim 31 yaş ilk denemede 9 yumurta bunda 5 yumurtam var rezerv problemim de yok. Yani sende iğneleri kaç ml kullandın günlük doz,merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?