- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
Gecmiş olsun insallah bu sefer önlunce olur. Kacincı gun embriyoların pekicanim geçen transferim pozitif le sonuçlanmıştı ama 6 haftalık dusukle sonuçlandı. şimdi tekrar transfer hazirligindayim. allah nasip ederse 10 gune kadar olucak.
amin canim hepimiz gönlüne göre versin mevlam. 5 gün ve 6 gün embiyolarim var ama doktorum 5 gün kullanicakGecmiş olsun insallah bu sefer önlunce olur. Kacincı gun embriyoların peki
Bunu yazarsam biçok kişinin ümitlerini söndürmek istememNasil belirtilerin olmustu?
Anladim canim düşukle sonuclananda da mı 5.mi yoksa onda 6.mıydı diye sordumamin canim hepimiz gönlüne göre versin mevlam. 5 gün ve 6 gün embiyolarim var ama doktorum 5 gün kullanicak
Benimde 2 düştüğüm var normal yolla hamile kalmıştım kromozom testinde sorun olmadığı için pıhtılaşma dışında pgt ye gerek duyulmadı çok geçmiş olsun canım sana daBenim 3 tane kimyasal gebeliğim oldu sonra 2 kez aşılama yapıldı aşıla a yapılanların ilki 11 haftalıktı ikinci aşılama ise 9 haftaşıktı düşük oldu kürtaj oldum ben ondan dolayı tüp bebeğe başladık dr bu düşükler yüzünden genetik testi istemişti benden
Bu bilgi şöyle transferden 3 yada 4 gunsonra rahime yerleştikileri için ilk 3 gün tutunma durumu için çok önemli günler sonra hcg salgilamaya başlıyor ama testlerle fark etmek bu kadar kısa sürede imkansız kanda ve idrarda belli seviyeye gelmesi gerekiyorİnternette okumuştum 5. Gün emriyoları 8. Gün hcg salgılıyormuş ama tabi bilmiyorum aslını
ıslaklık bende de oldu ama jel kullanmıyorumBenim de adet ağrım çok ıslaklığın olmasının sebebi jel
Ben jel den dolayı diye düşündüm hep islakligiıslaklık bende de oldu ama jel kullanmıyorum
gerçi ben de progesteron kullanıyorum ama ondan da olabilirmikiBen jel den dolayı diye düşündüm hep islakligi
Bilmiyorum anlayamadım benim de iki gündür kalbine ağrı giriyor.kalbime mi gogsumemi alnlamadimgerçi ben de progesteron kullanıyorum ama ondan da olabilirmiki
Vurulduktan sonra bastırıyo musun orayı? Ben 1 aya yakındır clexan kullanıyorum bir kere morartmadıZaten clexan morarttı :)
bunalmışsındır ondandır kötü düşünme stres olduk şimdi hepimizBilmiyorum anlayamadım benim de iki gündür kalbine ağrı giriyor.kalbime mi gogsumemi alnlamadim
5 gün. daha 6 günleri hiç kullanmadikAnladim canim düşukle sonuclananda da mı 5.mi yoksa onda 6.mıydı diye sordum
ayy 9. gün ay bende erken yapim :)Kızlar dün 9. Günüm du kan verdim değer 149 ...sırada yarınki test ve sonra inşallah kalp atışı var inşallah bu kez sonuna kadar gider bebegimi kucağıma alırım .Rabbim bena ve buradaki herkese nasip eylesin ..
Bence yap cikar canim bende adet olmassam o gune 9. Gun yapcam inssayy 9. gün ay bende erken yapim :)
hadi hayırlısı inşallah gelsin bebiş
Adetin 3.günü Dr gidiyorsun igneler başlıyorsunuz devamli Dr kontrolunde buyumeleri izleniyor kişiden kişiye değişiyor 15 günü bulabilurArkadaşlar adetin kaçıncı günü yumurtalar toplanıyor ilk denemem bilgim yok yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?