2016 Kasım tüp bebek

Nasil belirtilerin olmustu?
Bunu yazarsam biçok kişinin ümitlerini söndürmek istemem
Belirtilere çok takılmayın diyebilirim sadece
Herkeste farklı tepki gösterebiliyor onu anladım
Nasıl birimizin 3 birimizin 30 yumurtası oluşuyorsa bu belirtilerde öyle kişisel bişi olarak düşün

Benimde 2 düştüğüm var normal yolla hamile kalmıştım kromozom testinde sorun olmadığı için pıhtılaşma dışında pgt ye gerek duyulmadı çok geçmiş olsun canım sana da

İnternette okumuştum 5. Gün emriyoları 8. Gün hcg salgılıyormuş ama tabi bilmiyorum aslını
Bu bilgi şöyle transferden 3 yada 4 gunsonra rahime yerleştikileri için ilk 3 gün tutunma durumu için çok önemli günler sonra hcg salgilamaya başlıyor ama testlerle fark etmek bu kadar kısa sürede imkansız kanda ve idrarda belli seviyeye gelmesi gerekiyor

Bilmiyorum anlayamadım benim de iki gündür kalbine ağrı giriyor.kalbime mi gogsumemi alnlamadim
bunalmışsındır ondandır kötü düşünme stres olduk şimdi hepimiz
test günün ne zamandı unuttum
bir de 5. gün embriyosu 8 de çıakr dediler bana da kanıma girdiler 8 de test yapsammı kafasındayım ama doktor 10dan önce sakın dedi üfff

Merhaba arkadaşlar aranıza katılıyorum Benide alın 30 yaşındayım ilk denemem pko rahatsızlığım var medikal park Bahçelievler de Serdar Koç un hastasıyım bugün adetin 7 .günü gonal f kullanıyorum yarın kontrol um var inşallah kucaklarımız boş kalmaz

Arkadaşlar adetin kaçıncı günü yumurtalar toplanıyor ilk denemem bilgim yok yardımcı olurmusunuz
Adetin 3.günü Dr gidiyorsun igneler başlıyorsunuz devamli Dr kontrolunde buyumeleri izleniyor kişiden kişiye değişiyor 15 günü bulabilur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…