2016 Kasım tüp bebek

Iyi akşamlar kizlar nasilsınız. Ben dondurulmus tedavisini bekliyordum ve opu dan sonraki 5.gunumde adet oldum yarın muayeneye gidecem insallah. Embriyolarımin 2sini bugün dondurmuslar geriye kalanları yarina kadar gözlemliceklermis 6. Gun oluyor neden olabilir geriden geliyorlarsa kalitesizlermi yani anlamadım bu durumlara karsilasan var mi?

benim de 5 gün 1 kakitelilefi dondurkar kalanları birgün daha bekletip 6 gün gelişimini tamamkayanlarida dondurdular. ama doktorum transferde 5 günleri kullandı şansı daha yüksek dedi.

Merhaba.Ankaradaki arkadaslar hangi merkezlerde tedavi goruyorsunuz

Bende aynı ilaçları kullanıyorum canım hadi hayırlısı hakkımızda inşallah
kizlar doktoruma sordum bana da estrofem ve folik asit yazdi peki gunde kac kere iciyorsunuz bu ilaclari?
Benimle ayni belirtiler var.
bende de
wooow masa Allah senin yumurtalara.

Ben öyle biliyorum çok okurum bu konuda malum kaç yıldır uğraşıyoruz ayrıca arkadaşımın da bozulmuştu cozdurduklerinde her laboratuvar farklı olabilir de tabi bilemiyoruz
Bilmiyorum ki benim emriyolog şişli kolan internatioan hospital daydı ordaki emriyolog söylemişti bana

Cnm Günlük 300 ve 375 ml kullandık + luveris 75 ml kullandık Orgalutran kullandık 26 yaşındayım bende bizde çok şaşırdık bu kadar yumurtaya ama iyi bişeymiş bu
Bu kadar çok yumurta pko olan hastalarda oluyor bende den de 31 tane toplanmıştı dr bana pko var sende demişti

benim de 5 gün 1 kakitelilefi dondurkar kalanları birgün daha bekletip 6 gün gelişimini tamamkayanlarida dondurdular. ama doktorum transferde 5 günleri kullandı şansı daha yüksek dedi.
Saol canım bilgilendirdiğin için insallah geriye kalanlarda gelişir. Peki senin durum ne test günün ne zaman.

G

Genetik test bozulmasın diye mi yapıyorlarmış allahalla ben kromozomsal sıkıntı var mı diye yapıyorlar diye biliyorum
Benim 3 tane kimyasal gebeliğim oldu sonra 2 kez aşılama yapıldı aşıla a yapılanların ilki 11 haftalıktı ikinci aşılama ise 9 haftaşıktı düşük oldu kürtaj oldum ben ondan dolayı tüp bebeğe başladık dr bu düşükler yüzünden genetik testi istemişti benden

kizlar doktoruma sordum bana da estrofem ve folik asit yazdi peki gunde kac kere iciyorsunuz bu ilaclari?

bende de

wooow masa Allah senin yumurtalara.
Bende estrofem i günde 2 kez kullanıyorum 2 şer tane folik asitte folidance kullanıyorum günde 1 kez onun haricinde jel de kullanıyorum clexan iğne ve gece yatmadan 1 tane coraspirin kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…