Amin canim insallah minik minik bebekler ulasirBana da iki transfer yapıldı bakalim hayırlısı rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Bir mucise iste allahdan umut kesilmes ayyyy insallah bizimde olur insallahAyyyy bakalım Rabbimden hayırlısı :)
Yanlış yazmisim cnm cumartesi toplandı persembe transferim yapıldıHic kanamam olmadi toplandigi gun yogun agrim vardi diger gunler hafifledi sislik gecti cumartesi transferim yapıldı sonucu merakla bekliyorum.
Gözümüz aydın Allah kucağına almayı nasip etsinCanımm sabah idrar testi yaptım :) pozitif çıktı kan verdim kanda da pozitif :) Rabbime binlerce kez şükürler olsun galiba oldu :)
Hayirli olsun olsun Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin insallahCanımm sabah idrar testi yaptım :) pozitif çıktı kan verdim kanda da pozitif :) Rabbime binlerce kez şükürler olsun galiba oldu :)
Canım geçmiş olsun hakkında hayırlısı inşallah kendiliğinden gelir bebişin sanaBenim negatif
Benim negatif
Teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah :)Hayırlı olsun canımmm
Amin inşallah en önemlisi o Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah :)Hayirli olsun olsun Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin insallah
Sendemi tüp bebek yaptirdinBenim negatif
Bide hic kilo aldinmi sen bütün islemdeYanlış yazmisim cnm cumartesi toplandı persembe transferim yapıldı
Hayırlı sağlıklı evlat olsun da :) Rabbim hepimize nasip etsin inşallah kucaklarımıza sağlıkla mutlulukla alalım evlatlarımızıBir mucise iste allahdan umut kesilmes ayyyy insallah bizimde olur insallah
Canım çok teşekkür ederim.... Rabbim rahimlerinizdekibebeklerin sizlere sımsıkı tutunmasını nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım. Rabbim herkese nasip etsin
Canım maşallah maşallah değerin çok güzel.Canım çok teşekkür ederim.... Rabbim rahimlerinizdekibebeklerin sizlere sımsıkı tutunmasını nasip etsin inşallah
İnşallah inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin isteyen herkesin kucağını doldursun... bakalım tüp bebek sürecinde kalp atışını duyana kadar hamileyim diyemiyo insan... değer katlanacak mı kalp atışı olacak mı diye düşünüp duruyosunCanım maşallah maşallah değerin çok güzel.Gözün aydin. Rabbim sağlıkla kucağına almani nasip etsin. Diğer pozitif sonucu olanlar için de ayni şekilde kucaklarina sağlıkla alsınlar inşallah. Allah hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarimizi doldursun..
Aynen öyle canım değer katlanacak mi , kese görülecek mi , kalbi atacak mi , ilk 3ay riskli ,ikili test vs vs... Bitmiyor stres.. Stres yapmamaya çalış Allah' a emanet bebeğin (benim doktor embriyolara da bebek diyor: ))) ) kaçıncı gün embriyosuydu canım?İnşallah inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin isteyen herkesin kucağını doldursun... bakalım tüp bebek sürecinde kalp atışını duyana kadar hamileyim diyemiyo insan... değer katlanacak mı kalp atışı olacak mı diye düşünüp duruyosun
Aynen öyle Rabbime emanet... Rabbim korusun sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah... 5. Gün embriyosuydu :) bir toz zerreciği kadar bile olmazmış 5. Günde :) Rabbimin hikmeti yaAynen öyle canım değer katlanacak mi , kese görülecek mi , kalbi atacak mi , ilk 3ay riskli ,ikili test vs vs... Bitmiyor stres.. Stres yapmamaya çalış Allah' a emanet bebeğin (benim doktor embriyolara da bebek diyor: ))) ) kaçıncı gün embriyosuydu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?