evet ilk deneme.Daha önce doğal yolla iki kez hamile kaldım ama 7. haftada kalpleri durduğu için kaybettim.Sonrada bir daha hamile kalamadım,eşimde morfoloji bozukluğu çıktı.Bizde tüp bebek denemeye karar verdik.İnşallah hepimizin kucağı bebekle dolar...İlk deneme mi
Güzel haber alacaksın sonunda öyle hissediyorum tanımıyorum sizi ana içimdeki ses sonu bebis olacak diyorben 28 yaşındayim. erken rezerv azlığı var. 5 yumurtam oluştu 4 tanesi işleme alındı. 3 tanesi döllendi. yarın 3. gün tranferi olacak kaliteleri hakkında yarın bilgi verecekler
Amin inşallahevet ilk deneme.Daha önce doğal yolla iki kez hamile kaldım ama 7. haftada kalpleri durduğu için kaybettim.Sonrada bir daha hamile kalamadım,eşimde morfoloji bozukluğu çıktı.Bizde tüp bebek denemeye karar verdik.İnşallah hepimizin kucağı bebekle dolar...
Umudumu kaybetmek istemiyorum.Güzel olacak her şey diyorum, güzel olsun...İnanıyorum buna.Sen hangi aşamadasın?İstanbulda mısın?Amin inşallah
Kendiliğinden hamile kalabilmen güzel bi sans
Gayet guzelmis yumurta sayin
ay inşallah canım Rabbim yüzlerimizi güldürsün. emeklerimizin karşılığını hayırlı sağlıklı evlatlarla alalım inşallahGüzel haber alacaksın sonunda öyle hissediyorum tanımıyorum sizi ana içimdeki ses sonu bebis olacak diyor
Evet istanbulUmudumu kaybetmek istemiyorum.Güzel olacak her şey diyorum, güzel olsun...İnanıyorum buna.Sen hangi aşamadasın?İstanbulda mısın?
çok güzel maşallah kaliteleri bol olsun inşallah. nerede tedavi oluyorsun?
İnşallahay inşallah canım Rabbim yüzlerimizi güldürsün. emeklerimizin karşılığını hayırlı sağlıklı evlatlarla alalım inşallah
Bursa Eurofertil deyimçok güzel maşallah kaliteleri bol olsun inşallah. nerede tedavi oluyorsun?
test günüm 15 kasım olacak sabredebilirsem inşallah :)İnşallah
Merakla beklicem sonucunu
Bakalım içimdeki ses doğru mu soylemis:)
Benim dün kontrolüm vardı beklerken birisi doktorun yanından çıktı hamileymiş sarılıp ağlıcaktım walla nasıl mutlu oldum Allah'ım hepimize yaşatsın o duyguyutest günüm 15 kasım olacak sabredebilirsem inşallah :)
Transfer yarın miyditest günüm 15 kasım olacak sabredebilirsem inşallah :)
Güzel bursa severim çok zamanım geçti bursada sana da güzellikler getirsin bana çok güzellik getirdiBursa Eurofertil deyim
inşallah :)Güzel bursa severim çok zamanım geçti bursada sana da güzellikler getirsin bana çok güzellik getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?