2016 Kasım tüp bebek

cook haklısın canım yorucu ve sıkıcı surec....karnım davul gbı ıgnelerden ılaclardan zaten balık etlıydım sımdı hamıle gbı oldum ınsallah gercegıde olur amın

cook haklısın canım yorucu ve sıkıcı surec....karnım davul gbı ıgnelerden ılaclardan zaten balık etlıydım sımdı hamıle gbı oldum ınsallah gercegıde olur amın
Kilo yapiyo galiba igneler dimi ne kadar yemeğe dikkat etsekte 3 Kilo fazla var şu 10 günlük igne surecimde

Kilo yapiyo galiba igneler dimi ne kadar yemeğe dikkat etsekte 3 Kilo fazla var şu 10 günlük igne surecimde
Valla ben ilk tedavimde kilo almadım aksine 2 kilo verdim herşey kafada bitiyor syresliydim ve yorucuydu kilo falan almadım

Evett regli oldum,yarın Ayşe hoca ile randevum var.Tuhaf hisler içindeyim,heycan var,korku var,hepsi var...Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar...

Merhaba hanımlar
Burayı yeni gördüm
Hepimiz aynı yolun yolcularıyız
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş
Bizde kardeş arıyoruz bu seferki tedavimizde
2 tane donmuş embriyomuz var
Transfere gün sayıyorum
Genelde regl başlangıcından sonra kaçıncı günde transferimyaoıyorlar acaba bilginiz varmı?

Izmirde oturuyorum. Ama tedavi icin Denizli ' ye Doc. Dr. Yunus Aydin'a geldim. Ozel Saglik Hastanesinde calisiyor. Dun transferim yapildi.
Doktorumdan coooook memnunum. Etik, cok caliskan, bilgili, insana deger veren, iyi niyetli, guven veren birisi.
Herkese Yunus Bey'i tavsiye ederim.

ben tedaviden önce 4 ay kadar biesteron dhea kullandım. 4 kilo aldım. iğnelerle 1 kilo aldım sadece total de 5 kilo yukarı çıktım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…