Bana doktorum sadece transfer günü duş almamamı istedi 2 .Günü çok sıcak olmamak şartıyla istediğin zaman duş alabilirsin demiştiKizlar kac gun dus alma dedi size doktorlar merak ettim?
Bir de yorulmak hamilelikte normal. Ablamin 4 cocugu oldu, 4unde de cok cok uykusu geliyordu ilk aylarda. iki yurudumu yoruluyordu, endiseye mahal yok, insallah iyi sonuclarinizi alacagiz
Sağol canım ama belli olmadı daha salı tekrar gidecem ama yumurtalar çok iyi gelişmiş dedi dr bugün bir ilaç daha yazdı orgalutrana başlıyorum canım gonalf ve orgalutranHadi bol sans cnm sana opu gunun belli olur bugun sanirim
Kizzz ne yaptın geldinmi nasilmis yumislerrr söyledi mi benim 11bucuk 12 ve 13 olmuş çok güzel gelişmiş dedi nasıl sevindim anlatamamBende şimdi kontrole gidiyorumbakalım nasılmış benim yumoşcuklarım
Bana doktorum estrofem tablet vermedi onun yerine estrodiol salgilayan 2 adet bant verdi adi climara forte. Her tedavimde hem bant hem estrofem tablet veriyordu bunda tableti vermedi endometrium 16 idi transferde daha fazla kalinlasmasin diye mi vermedi anlamadımmerhaba;
beline taktığın band dediğin nedir?
Merak ettim tutunması için bişey mi?
Bana doktorum birsey demedi duş ile ilgili ama transferden sonra verdikleri bilgilendirme kagidinda duş almanida bi sakinca yok diyordu ama ben yine de 2 gun yapmamayi tercih ettimKizlar kac gun dus alma dedi size doktorlar merak ettim?
Bir de yorulmak hamilelikte normal. Ablamin 4 cocugu oldu, 4unde de cok cok uykusu geliyordu ilk aylarda. iki yurudumu yoruluyordu, endiseye mahal yok, insallah iyi sonuclarinizi alacagiz
Bana doktorum estrofem tablet vermedi onun yerine estrodiol salgilayan 2 adet bant verdi adi climara forte. Her tedavimde hem bant hem estrofem tablet veriyordu bunda tableti vermedi endometrium 16 idi transferde daha fazla kalinlasmasin diye mi vermedi anlamadım
Hayir benim taze transfer oldu benim 5. Tedavim ve banti hep kullandim. ☺ ama her hormonun baska baska turevleri oldugu icin doktordan doktora degisiyor kullanilan ilaclar. Benim tedavilerim hep kisa protokol ve taze embriyo oldu yumurta sayim az oldugu icin hic dondurulacak kadar embriyo olmadi.3 tüp bebek denemem süresince ve o kadar da araştırmama karşın ilk defa duydum açıkçası..
ilginç geldi ..
ama senin zaten kalınmış belki de ondan istememiş olabilir.
transfer aşamasından dewam ettin sanırım dondurulmuşlarla...
Hayir benim taze transfer oldu benim 5. Tedavim ve banti hep kullandim. ☺ ama her hormonun baska baska turevleri oldugu icin doktordan doktora degisiyor kullanilan ilaclar. Benim tedavilerim hep kisa protokol ve taze embriyo oldu yumurta sayim az oldugu icin hic dondurulacak kadar embriyo olmadi.
Benim bu 5. Tedavim 2. Tedavimden bir kizim var ellerinizden öper 4 yasinda onda rahim.kalinligim 17 mm idi. Sonraki 2 negatif tedavimde 15 idi. Bunda da 16 mm di. Benim problemim erken rezerv yetmezligi. 21 yasinda evlendim ve hic hamile.kalamadim (kizim disinda) 22 yasinda kontrole gittigimde fsh yuksekligi ile tanistim. Her tedavimde 5 yumurtam olustu. Gecen seneki tedavimde 2 adet blast embriyoya ve 15 mm endimetriuma ragmen tutunmadi. Bu tedavimde 5 yumurtam vardi 4 tanesi isleme alındı 3 tanesi dollendi.3. Gun 2 tanesi grade 1a imiş 1 taneside grade 2a imiş. Doktorum bana danisarak 3unude.transfer edelim.mi dedi.bende kabul ettim 3ude transfer edildi. Kizimda 2 embriyo transfer edilmisti. 3. Gun embriyosuydu 1. Grade1a 1 tanesi grade2a idi. Kizim.oldu.bakalim.bu tedavi.guldurecek mi aglatacak mi? Bugün 8. Gunum herhangi birsey hissetmiyorumkendiliğinden mi endometrium um hep 16 idi?
5 deneme sende ustalaşmışsındır ozaman..
sorun sizde neydi?
Benim bu 5. Tedavim 2. Tedavimden bir kizim var ellerinizden öper 4 yasinda onda rahim.kalinligim 17 mm idi. Sonraki 2 negatif tedavimde 15 idi. Bunda da 16 mm di. Benim problemim erken rezerv yetmezligi. 21 yasinda evlendim ve hic hamile.kalamadim (kizim disinda) 22 yasinda kontrole gittigimde fsh yuksekligi ile tanistim. Her tedavimde 5 yumurtam olustu. Gecen seneki tedavimde 2 adet blast embriyoya ve 15 mm endimetriuma ragmen tutunmadi. Bu tedavimde 5 yumurtam vardi 4 tanesi isleme alındı 3 tanesi dollendi.3. Gun 2 tanesi grade 1a imiş 1 taneside grade 2a imiş. Doktorum bana danisarak 3unude.transfer edelim.mi dedi.bende kabul ettim 3ude transfer edildi. Kizimda 2 embriyo transfer edilmisti. 3. Gun embriyosuydu 1. Grade1a 1 tanesi grade2a idi. Kizim.oldu.bakalim.bu tedavi.guldurecek mi aglatacak mi? Bugün 8. Gunum herhangi birsey hissetmiyorum
Günün normal zaten yumurta catlamasini önlemek için de bir iğne veriliyordu diye hatirliyorumkızlar bişey sorucam opu olana kadar kaç gün gonal f kullandınız benim yine ertelendi opu salı günü olucakmıs toplamda 12 gün iğne kullanmış olucam normalmi sizce? yumurtalar çatlar diye çok korkuyorum sanki geç olucak gibi
evet o iğneden verildi. Yumurtalarım çok hızlı büyüyor benim geçen tedavide 9. gün opu oldu şimdi bantlarla baskıladık 13. gün opu olucak endişelendim bende acaba geç mi oldu hiç bu kadar uzamamıştı.Günün normal zaten yumurta catlamasini önlemek için de bir iğne veriliyordu diye hatirliyorum
Benim opuda 13. Gun oldu. Adetin 3. Gunu basladim.gonalf e. Transfden 1 gun once hic ilac kullanmadim sikma bosuna canini doktorun ayarlamistirevet o iğneden verildi. Yumurtalarım çok hızlı büyüyor benim geçen tedavide 9. gün opu oldu şimdi bantlarla baskıladık 13. gün opu olucak endişelendim bende acaba geç mi oldu hiç bu kadar uzamamıştı.
Ben 11gun kullanmıştım 14.gün opu olmuştu kafana takma doktorun kontrolü altındadır okızlar bişey sorucam opu olana kadar kaç gün gonal f kullandınız benim yine ertelendi opu salı günü olucakmıs toplamda 12 gün iğne kullanmış olucam normalmi sizce? yumurtalar çatlar diye çok korkuyorum sanki geç olucak gibi
Hayir Antalyada Batu Aydinurazne güzel okurken duygulandım..
1i yakalamışsın..
inşallah bun da da olur darısı başıma olur diyim..
doktorun ist damı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?